Bacaklardaki Kırmızı Noktacıklar

Bacaklarımdaki kırmızı noktalar nasıl geçer?

• geçer

OY: 2 66,7%
  • geçmez

OY: 1 33,3%

• Ankete Katılan
    3

karbeyazkadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2015
42
2
28
Kızlar çok mutsuzum. Derim hassaslaşmış. Bacaklarımda çil gibi kıl köklerinde kırmızı noktacıklar var. Doktor lazer epilasyon dedi. Ama maddi durumum yok. Başka şekilde çözüme kavuşan var mı? Lütfen yardım edin. Bu bacaklarla ben etek şort giyemem :KK43:

Son düzenleme:
Evet var; bi kere once guzel bir dus aliyorsunuz.. kurulandiktan sonra bacaklariniza kuru halde yumusak bir sekilde (kesinlikle bastirmadan) yeni aldiginiz bir ponza tasini yuvarlaklar halinde ovalayip olu deriden arindiriyorsunuz.. cildiniz kizarmadan caniniz acimadan.. (olcu bu)
Bu sekilde her dustan sonra duzenli olarak tekrarlayinca tuyler bir cikis yolu bulacak ve batiklar gececek..
Haa ayni dertten muzdarip kisi eger biraz kilolu ise malesef yontem biraz sarkabilir.. ya da selulit var ise..
Tecrube ile sabittir.. tavsiye ederim..
Dusta keselenmeyin yeter.. :-)

Evet var; bi kere once guzel bir dus aliyorsunuz.. kurulandiktan sonra bacaklariniza kuru halde yumusak bir sekilde (kesinlikle bastirmadan) yeni aldiginiz bir ponza tasini yuvarlaklar halinde ovalayip olu deriden arindiriyorsunuz.. cildiniz kizarmadan caniniz acimadan.. (olcu bu)
Bu sekilde her dustan sonra duzenli olarak tekrarlayinca tuyler bir cikis yolu bulacak ve batiklar gececek..
Haa ayni dertten muzdarip kisi eger biraz kilolu ise malesef yontem biraz sarkabilir.. ya da selulit var ise..
Tecrube ile sabittir.. tavsiye ederim..
Dusta keselenmeyin yeter.. :-)

Canım doktor cilt hassaslığı dedi. Sorunum batık değil. Ponza daha da hassaslaştırır diye düşünüyorum.

Canım doktor cilt hassaslığı dedi. Sorunum batık değil. Ponza daha da hassaslaştırır diye düşünüyorum.

Evet dogru dedin.. belki problem olabilir.. benim batik sorunum vardi.. cildim de hassas yani ozellikle bacaklarim.. ve bu yontem sorun olmamisti.. batiklar da gecti.. senin de batigi kastettigini zannettim.. :-) yinede umarim sorununa bi care bulunur..

X