• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacilarim nasilsiniz ne durumdayiz? Bir cogunuzla konustum sureclerimiz hakkinda konusalim!!!!!

nenze

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2025
110
3
11
34
Bacilarim nasilsiniz ne durumdayiz? Bir cogunuzla konustum sureclerimiz hakkinda konusalim!!!!!
Neler yaptiniz tek tek yazamadim
Birbirimize iyi geliyoruz

Ben çok yeni öğrendim kontrol amaçlı hiçbir şikayetim olmadan gittim smear ve test verdim sonrasında da aşı olacaktım tehlikeli tip pozitif geldi. Kolposkopiye gireceğim haftaya şu an regl olduğum için beklemedeyim öğrendiğim dakikadan itibaren sigarayı bıraktım. İnsallah bu süreç geçecek sabırla

Hpv 16 ve 33 cın1 vardı. Mart 2025 de farkedildi. Ekim 2025de testler tekrarlandı ve negatif çıktı çok şükür. Bu süreçte deflagyn jel kullandım. Ayrıca takviye vitaminler ve yeşil çay içmeye özen gösterdim. Süreç bu şekildeydi. Fakat bağışıklık düşünce tekrar aktif oluyor vücutta. O yüzden korkum devam ediyor. Evliyim bu arada eşimden bulaş oldu. 4 yıllık evliyim

Hpv 16 ve 33 cın1 vardı. Mart 2025 de farkedildi. Ekim 2025de testler tekrarlandı ve negatif çıktı çok şükür. Bu süreçte deflagyn jel kullandım. Ayrıca takviye vitaminler ve yeşil çay içmeye özen gösterdim. Süreç bu şekildeydi. Fakat bağışıklık düşünce tekrar aktif oluyor vücutta. O yüzden korkum devam ediyor. Evliyim bu arada eşimden bulaş oldu. 4 yıllık evliyim
Lütfen aşınızı olun, hayır bilimsel verilerde her zaman virüs uykuda kalmıyor bazı bağışıklar komple temizlerken bazılarında dediğiniz oluyor herkeste değil. Aşılama yapılırsa vücudunuz da virüsü tanıyıp yendiği için tekrar pozitifleşme ihtimali çok çok düşüyormuş. Korkmayın o sebepten. Bir de eşiniz de aşı olursa çok iyi olur 👌🏻

Back
X