- Konu Sahibi bilgezaman
-
- #1.101
cahillik böyle bir şey işte. ne okumaya bakar, ne gelmiş geçirmişliğe. içten gelir. vicdan gibi.
sanatçıları da kötülüyorlar bir taraftan. değil mi ama?
benim annemin enteresan düşünce kalıpları vardır zaten,söylesem artist mi olacaksın ne gerek var falan der kesin :))
yaşasın göğüslü olmak mutluluğu...
badem cok teşekkür ederim.resimlerin harika gerçekten.maliyeti ne kadar?cok özendim..güle güle kullan canım.
canımm şu burnuşumuzu halledelim sonra gögüslere gelcek sanırım
herkezin doğruları farklıdır,sizin yalan söylediğiniz yada gizlediğiniz şey,bir başkasının özgürlüğünü kısıtlamıyorsa,zor durumda bırakmıyorsa sorun yok bence...tabi ki canım. ben bu yalanımın arkasındayım. benim özelim bu. çok büyük bir acımı dindirdim. kime ne! :112:
canımm şu burnuşumuzu halledelim sonra gögüslere gelcek sanırım
keşke canım.. belki öğrenseler çokta kızmazlar, ben kızacaları için söylememezlik yapmamıştım..amannn ne gerek var bilmelerine dedim sonuçta bu benim özelim. sen üzme kendini..bilmesinler boşver en güzeli
herkezin doğruları farklıdır,sizin yalan söylediğiniz yada gizlediğiniz şey,bir başkasının özgürlüğünü kısıtlamıyorsa,zor durumda bırakmıyorsa sorun yok bence...
herkezin doğruları farklıdır,sizin yalan söylediğiniz yada gizlediğiniz şey,bir başkasının özgürlüğünü kısıtlamıyorsa,zor durumda bırakmıyorsa sorun yok bence...
seweett'çim, evet haklısın:))bir başlayabilsek allahın izniyle,şu tereddüt durumları gitse....süper olucak.
cok haklisin canim belki cok kizmazlar ama once herhalde boyle olurlardisonrada bin dereden su getirirler isin yoksa artik ugras dur.benim ailemde bilmiyor iyikide soylememisim birazcikda ozelimiz olsun ama
başkasını yaralayan bir durum yok. kısacası sorun da yok. :112:
muhteşem göğüslerimizle artık kıskanılırız ancak :):)
haaha ifadene bayıldım yavrummm ben kardeşime ameliyattan sonra söylediğimde aynennn öyle olmuştu zaten :)
biz böyle ailesinden gizli olanlar kızlar diye bir topik mi açsak ne :)
fizikdaşım ben senin avatarını özledim kız yaprak sarmalı tenecereDD kıskananlar catlasın şekerim..nasılsın bebişimmm
fizikdaşım ben senin avatarını özledim kız yaprak sarmalı tenecereDD kıskananlar catlasın şekerim..nasılsın bebişimmm
bu da iyişaka bir yana, yalnız olmadıklarını bilirler. hiç fena fikir değil. sen konu aç. ilk mesaj benden canım :13:
mesajı bir kaç saniye geç algıladım. benden bahsediyorsun sandım
amannnn bizim protezlerimizden kime ne dimi ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?