Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu teshısı nasıl koydular?Valla sarkması nasıl bişey bilmiyorum ama ben normalden uzuN bağırsakla yaşıorum bişe olmuor. Sadece sindirim sistemim yavaş çalışıor büyük tuvalet ihtiyacım normalden daha uzun süreli oluyor. En iyisidoktorumuznuz bilir bir sorun olmazsa dediysr olmaz. Banada istersen alalım yada böyle devam et dediler ben aldırmadım.
Maaleaef tatlım aynöyleyimdi. Çok uzun aralıklar olurdu ama ben o uzun aralıklarda şişkinlik hissetmezdim hani kramplar girmezdi hiç. Birde işte zeytintağları kayısılar bitki çaylarbubenm içim çözüm olmazdı pek. Ama tabiki rahatsız oluyordum. Misal karnım şişiyordu biraz ama bn kramplar çekmiordum. Bir çok kez doktpra gitrim. Hep bağorsak Düzenleyiciler verdiler tabi sonuç nerdeyse aynı. Hani şişe bitimine yakın bi sıvılaşma sonra yine aynı durum. Bağırsakların iç yaposına bakalım dediler kolonoskopi yaptırdım orda çıktı. Doktor barsağın normaşden sesi.dedi. bu yğzden sindirim sistemim yavAş. Doktor ameliyat edelim alalım uzun parçayı dedi ama ben o riske Giremedim. Vu uzunluğun bana başka bir zararı yoksa olmak istemiorum dedim yok aadece bu şekilde devam edersin desi tamm deSiolmadın.m. ni arkadaşımın bağırsağının büyük kısmını almışlardı bir hastalık dolayısıyla. Çok zot kendine gelmişti. Şimdide aürekli karmı gurulduyor öylr böyle değil ama deprem oluyo falan sanırsın bilmezsen.Üstelik devamlı heryerde. Hep açıklama yapmk zorunda açıkçası onun o hali çok korkuttu beni. Bende böyleyim dedm kabullendimBu teshısı nasıl koydular?
Yanı problemın neydı?
Bende nerdeyse haftada 1 anca yaparım..benımkıde mı uzun ne..
Bence birazda psikolojik bu durum .yiyeceklerlede alakali .ben bir ara diyet yaparken kayisi cayi icmistim günde 2 fincan o iyi gelmişti .tavsiye ederim.[/QUOTE][QUOTE="millan, post: 39320903, memu teshısı nasıl koydular?
Yanı problemın neydı?
Bende nerdeyse haftada 1 anca yaparım..benımkıde mı uzun ne..
Tatlım evet psikolojik kabızlık var yok değil ama bilemezsişye.te. yani ne kayısılar içtimm ne sinemakiler. Ama hiçbiri bişey yapmıordu bende. Yiyecekler içinse bak söylim zeytini bol bi yerdeyim safi zeytinyağı kullanırız ki doktorlar işk bunu önerir. Et tketimini azalt balık yr derler. Ben zaten kırmızı et yemn deniz kenarondayız haftada bir hatta iki üç balık yeriz mutlaka severimde çok. Sebze tüket derler etyemediğimiden sebze canavarıyımdır. Hani canm kızu pirzola değilde brokoli salatası çeker bildiğin:-D kahve ve asitli içeçekler içme derler ağzıma ne zaman asitli içeçek koydum. Hatırlamıorum bile. Zaten hiç sevmm çay kahve kola vb. Ben meyve suyu severim sabah kahvaltıda bir bardak Çay içsem çom gelir yani sen düşün. En fazla asitli içeçek sosa içerim yani. Sı desen günde en az 2litre rahat rahat deviriorum. Gel görki yine kabızım kabızım. Daha doğrusu kabız değilim tuvalet döngüm uzun. Çünkü kabız gibi şişkinliklerim olmuor rahatsızlık duymuyorum. Yani bu da bnm vucudumun sistemi.[/QUOTE]NeOlduymuyosast: 39324153 .!.:Bence birazda psikolojik bu durum .yiyeceklerlede alakali .ben bir ara diyet yaparken kayisi cayi icmistim günde 2 fincan o iyi gelmişti .tavsiye ederim.