Masal, biz bu testi Behcecide yaptirmistik. Fakat bununla birlikte baska testler de yapildigi icin rakam neredeyse bir tup bebek parasi kadar cikmisti. Eger bagisikligin yuksek cikarsa vucudunun embriyoyu bir yabanci cisim olarak gordugu ve imhaya gectigi dusunulmekte. Testin adi CD56 Naturel Killer. Benimki 8.5 cikmisti. Devlet univ.de yapilip yapilmadigini bilmiyorum. Bahcecide Dr. Murat Berksoy bir cok test oneriyor, biz onlarin hepsini yaptirmistik ve ben o sayede kanimda pihtilasma oldugunu ogrenmistim. Yaptirip vucudunla ilgili bir sey daha bilmekte fayda var, umarim 3.denmende melegine kavusursun.
vallahi almanyadaki alman kadinlar hpsi brüksele gidiyor
hatta burda net te bir sayfa acmislar brüksel hakkinda--
coguda cok seferinde basarisiz di, brükselde hamile kaldilar--4 kisi de ikiz bekliyor.
ama ben ordaki dr pek begenmedim. memorial da aynisini yapiyor ve daha kibarlardir bende orayi sectim
benim kuzenimin de endometriose var--simdi 4 yasinda kizi var
3 seferinde hamile kaldi o.
napalim, bizde etcik uzun sürecekmis--allahim verirse olur insallah bu sefer
Sevgilerimle, sizin bagisiklik sonucunuz ne cikmisti? Demek Brukselde bir cok kisi gebe kaldi. Farkli yapilan islem neymis orada acaba biliyor musunuz? Siz nerede yaptirmayi dusunuyorsunuz? Bol sanslar!
sevgilerimle;evet memorialla brükselin benzer olduğunu duymuştum.umarım bu kez başarılı olursun.kuzenin de brüksele mi gitmişti?
masalcim ne kadar faydam olur bilemiyorum...diyebilecegim 1.negatif denemeden sonra baska bi sebep bulunmadigindan bagisiklik uzerine yogunlasti doktorum...ferti-jin tup bebek merkezinde 2.deneme oncesi 3 ay lenfosit asisi oldum...esimin kanindan alinan belli hucreleri bana asiladilar...asinin detayini arastirip ogrenebilirsin.. asi icin 2500 gibi birsey odedim..hee faydasi oldu mu..?malesef...umut dedik yaptirdik..sonradan arastirdikca anladim ki pek mantikli degil...sende iyi arastir derim....insallah son denemen olur kavusursun bebisine...
[/QUOTuyarın için sağol canım.fakat neden bağışıklık teslerini yapmadan tedaviye geçmiş dr.un?bu bana mantıksız geldi..iyi dileklerin için de teşekkür ederim.inşallah sen de kavuşursun bebeğine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?