Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki bu aşamalarda neler oluyor benim testlerim yeni çıktı rezerv düşük çıktı amam adeti bekliyoruz. kübra hnmla bakıyor mustafa beymerhaba ben geçen ay başladım 3 tane embryom donduruldu mayıs ayı içerisinde transfer olacak herşey yolunda giderse.Ben şehirdışı hastayım Mustafa beyin hastasıyım 5. denemem olacak .Memun kaldım çok inşallah olumlu sonuç alırız da dahada memnun oluruz:)
amin inşallah cümlemiz için hayırlı olur.. bende adeti bekliyorumBende başladim mustafa beyin hastasiyim,en gec cuma opum olcak son kontroller artik ,herkese hayirli olsun dilerim...
Selam kızlar ben de tüp bebek düşünüyorum ..Bahçeci de hangi doktoru tavsiye edersiniz..ilk defa gidenler için çok test istiyorlar mı kaç gün sürer tahminen...şehir dışından gelicem ona göre bütceyi ayarlayayım bir de memurlar için rapor veriliyor mu bu hususta bilgisi olan var mı ...inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz...
Selam,bende güvenç beyin hastasıyım 5 aydır tedavim sürüyor ,rezerv azlığı benim sorunum,havuz uyguluyor bana .merhaba arkadaşım benim doktorum güvenç bey kısmetse adetimle birlikte başlıyıcaz onu bekliyoruz. ben güvenç beyi tavsiye ederim çok ilgili ve bilgili. İnşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda.
MERHABA NE YAPTINIZ TRANSEFER GERÇEKLEŞTİMİ?Merhaba arkadaşlar ben de Mustafa bey ile tedavime devam ediyorum. İlk tüp bebek denemem ve pzt Allah izin verirse opu var. Sormak istediğim şu opu dan sonraki ay transfer yapılacak. Opu sonrası ilk adette ilaç verilecekmiş. Ne ilaci veriliyor? Süreç nasıl işliyor? Tecrübel arkadaşlar yza rmısınız?
Merhaba transferim diğer ay inşallah dün yumurta toplama oldu.MERHABA NE YAPTINIZ TRANSEFER GERÇEKLEŞTİMİ?