Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci fulya, şişli memorial, acıbadem maslak, bahçeci umut

Hangi merkezde tüp bebek yaptırdınız?

• Ankete Katılan
    67
  • Anket Kapalı .

Mojo44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2017
1.536
1.202
133
Arkadaşlar bende plos eşimde morfoloji bozukluğu var 1 yıl boyunca tedavi gördüm geçen ay aşılama oldum ama tutmadı. Yukarıda yazdığım merkezleri araştırıyorum günlerdir ama tam bir çıkmaza girdim diyebilirim. ALLAH rızası için bu merkezlerde deneyimi olan olumlu ya da olumsuz sonuç alan doktor tavsiyesi olanlar yazabilir mi..ozellikle eşimdeki morfoloji bozukluğu çok moralimi bozuyor lütfen yardımcı olun canlarım..

Dün benzer bi basliga yazdim burda konusuldugunu gorunce yazmak istedim. tabiki bahçeci.. her zaman bahçeci. Ben müstecep beyin hastasıyım, memorialdeyken de onunla denemiştim. Doktorumdan o zamandan çok memnundum. Şimdi şöyle bir durum var ben memorialin laboratuvarınında çok iyi olduğunu bilerek gittim. Gerçekten öyleler..amaaaa kocaman bir ama…. Bizler yüreği yangın yeri evlat hasreti çekenler, dostluk sıcak bir karşılama psikolojimizden anlayan bir ekip bekliyoruz. Ben açıkçası inanın memorialde ne psikolog var ücretsiz ne başhemşire var asistanlar cep telefon numarasını veriyor. Bir de tek doktor takip etmiyor. Ben aslında Semra Kahraman diye gitmiştim ama hergün başka bir doktor muayene etti. Ben biraz aaaa noluyo burdaa diyince kendi var gücümle 3 muayeneme Müstecep beyi sokmayı başarmıştım =) Bence hastanın tek doktoru ve tek hemşiresi olmalı. Bahçeci de seninle muhattap olan belli, ilgi alaka tıbbi bilgiler 10 üzerinden 10.. Gece 1 de Asiye hemşireyi aramışlığım var benim. Ben her zaman bilgi ve teknolojiden dolayı Bahçeci derim her zaman. Şimid bunları yazarken 40 günlük bebeğimde yanımda teyzeleri… Bol şans sizlere…

Ayyy rabbim sana bagislasin bebeğini sağlıkla büyüt canım öncelikle teşekkür ederim vakit ayırıp yazdigin için canım bahçeci hakkında son zamanlarda çıkan haberler falan bayağı kararsız bırakmıştı beni. Peki canım sizin tüp bebek sebebiniz neydi iki taraflı mıydı sıkıntı

Ben erken dogm yapiyorm tasimiyo vucudm bide cd56 oranm yuksekmis. Erken menapozdum 2 yumurta zar zor toplandi. Acikcasi haberleri bilmiyorm dogrumu yanls mi. Ama heryerde olabilir bu. Hic gonlunu sıkıştırma bence. Insanin oldugu her yerde olur. Bu haberlere gore karar vermkte yanlis. Ben cok memnun kaldim icim cok rahat olarak ta onerirm herkese

Haklısın canım içimi ferah tutmam lazım tekrar teşekkür ediyorum :)

Bir deli kuyuya taş attı çıkarmaya çalışıyorlar 2 denemem oldu ikiside bahceci.ilkinde de hamile kaldim kalbi durunca alındı 10.hafta şimdi çok şükür yine gebeyim.remzi hocanın hastasıyım biz %10luk dilimin içindeydik.Türkiye'ye tüp bebeği getiren adam ve ekip duruken başka bi yer düşünmedim bile.dr ile iletişim çok önemli ben ekibi çok sevdim sürekli diyalog halindeydik.işlerini gerektiği gibi yapan bi yer gönlünü ferah tut

Canım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla büyüt inşallah. Senin tüp bebek sebebin neydi peki

Canım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla büyüt inşallah. Senin tüp bebek sebebin neydi peki
Yazmıştım ama sanırım siz yeni olduğunuz için anlamadınız imkansızı başarıyormusum hamile kalamayarak:)) genetikte dahil herşeye bakıldı herhangi bir sebep bulamadılar. Bu arada son 44 kesin malatya bağlantınız var

Sevgili arkadaşım ben de Şişli Memorialda tedavi görüyorum. Maddi manevi zor bir süreç. Herkes gibi biz de karar sürecinde çok araştırdık görüşmeler yaptık. İçimize burası sindi. Tabi bu kararı vermemizde bir çok etken var. Başarısız denemelerinize rağmen merkez değiştirmeyi düşünmedik.
Size de tavsiyem iyi araştırmanız, aklinizdaki yerlerle gidip ön görüşme yapıp fikir almanız sonrasında bir daha düşünüp karar vermeniz. Semra hanımla görüşmeden de karar vermeyin derim.

Anladım. Yok malatya ile bağlantıdan deyil hesap alırken öyle ilk aklıma gelen sayı sadece canım

Haklısınız aslında istanbul da yaşasam kesinlikle başlıkta yazdığım bütün merkezlerle görüşürdüm ama şehir dışından geleceğim için en azından ikiye falan düşüreyim diyorum merkez sayısını:) sizin tüp bebek sebebiniz neydi

Eşimin değerlerinde problem var. Sayı hız düşük morfoloji sıfır. Yaş problemi de olunca işler biraz daha zorlaşıyor. Aynı güne randevu alarak gelip görüşebilirsiniz. Nerden geleceksiniz?

Eşimin değerlerinde problem var. Sayı hız düşük morfoloji sıfır. Yaş problemi de olunca işler biraz daha zorlaşıyor. Aynı güne randevu alarak gelip görüşebilirsiniz. Nerden geleceksiniz?
Mardin den gelicem . Morfoloji bizde de %1 maalesef kur ya da ilaç kullanıyor musunuz ? Biz 2 aydır proxeed plus ve evicap bunun yanında bol kuruyemiş portakal suyu nohut falan tüketiyoruz

Valla canım ben fulya bahçecide denedim ön görüşmeler ücretsiz şehir dışından geleceksen mutlaka önceden randevu al ve görüş bence. Çok İyi bir merkez ben evladına onlar sayesinde kavuştum onca yıldan sonra

Kesinlikle şişli memorial... Bütün hastaları takip eden zaten Semra Hoca. Muayenelere vs giremese de hepsinin dosyası onun tarafından inceleniyor. Ben labrtvardan dolayı tercih etmiştim.:) Bol şans...

Ya acikcasi ben bir bahceci hastasi olarak tek doktrla ilerlemeyi daha icime siner bulmustum. Daha mutlu olmustum. Laboratuvari da cok iyi bi merkez icim rahat girdim icim rahat anne olarak ciktim .

Bize de her muayenede farklı bir doktor girmedi ki sonuçta... Sadece iki doktor muayene ve opu işlemlerine baktı. Yumurta takiplerine Gönül Hanım transfere de Gönül Hanım girdi. Sadece opuya Emre Bey girmişti. Yani hastanede her muayeneye farklı bir doktor giriyormuş gibi bir algı oluşturmak doğru değil bence. İçinize neresi siniyorsa orada yaptırın ön görüşme yapmadan da hiç bir şeye karar vermeyin bence. Her doktorun tecrübesi farklıdır birinin göremediği bir ayrıntıyı diğeri rahatlıkla yakalayabilir.

Gözünüz aydın canım tüp bebek sebebiniz neydi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…