Allah tamamına erdirsin canım tüp bebek sebebiniz neydiKesinlikle şişli memorial... Bütün hastaları takip eden zaten Semra Hoca. Muayenelere vs giremese de hepsinin dosyası onun tarafından inceleniyor. Ben labrtvardan dolayı tercih etmiştim.:) Bol şans...
Erkek infertilitesi hareket ve morfoloji sorunu ileri hareketlimiz azdı aynı zamanda morfolojimizde 1 ile 3 arasında değişiyorduAllah tamamına erdirsin canım tüp bebek sebebiniz neydi
Merhaba bizim hikayemiz biraz uzun o yüzden eşimde morfoloji sorunu (morfolojı 0 ve %100 globozosperm ) ve bende de rezerv azlığı var. Bahçecide iki başarısız denememız oldu. Kısmetse 3. Yü Şişli memorıalde yapacağız. İnanın merkezlerın birbirinden çok farkı Yok tedavı ve yöntemler aynı. Kısmetınızde varsa tutuyor. Haliyle kim hangi merkezde çocuğuna kavuşursa orayı tavsıye edıyor. Ama size tavsıyem şehir dışından geleceksınız hastanelerın ıstedıklerı bütün testileri yaptırın elimizde olsun ve evraklar üzerinden konuşun . Hakkınızda hayırlısı olsunAnladım. Yok malatya ile bağlantıdan deyil hesap alırken öyle ilk aklıma gelen sayı sadece canım
Bizde de morfoloji 1 canım inşallah senin gibi yüzüm güler benim deErkek infertilitesi hareket ve morfoloji sorunu ileri hareketlimiz azdı aynı zamanda morfolojimizde 1 ile 3 arasında değişiyordu
Açıkçası bulunduğum yerde güvenemiyorum sperm testi falan yaptırmaya gidip direk tüp bebek yaptıracağım merkezde yaptırayım diyorum çok vakit kaybı olur mu.rahim filmim var bi tek başka test yok.bide eşimin 2 ay önceki sperm testiMerhaba bizim hikayemiz biraz uzun o yüzden eşimde morfoloji sorunu (morfolojı 0 ve %100 globozosperm ) ve bende de rezerv azlığı var. Bahçecide iki başarısız denememız oldu. Kısmetse 3. Yü Şişli memorıalde yapacağız. İnanın merkezlerın birbirinden çok farkı Yok tedavı ve yöntemler aynı. Kısmetınızde varsa tutuyor. Haliyle kim hangi merkezde çocuğuna kavuşursa orayı tavsıye edıyor. Ama size tavsıyem şehir dışından geleceksınız hastanelerın ıstedıklerı bütün testileri yaptırın elimizde olsun ve evraklar üzerinden konuşun . Hakkınızda hayırlısı olsun
Tekrar merhaba, her hastanenin canlı destek hattı var istedikleri hormon testileri vs liste halinde veriyorlar . amh, fsh ,e 2 , prolaktin (bunlar adetin 3 günü bakılacak) troit, açlık ve tokluk kan şekeri, tam kan sayımı istenıyor. Belkı atladığım vardır. Şehir dışından geleceğinizi söylerseniz yardımcı olurlar hem dışarıda makul bir fiyata yaptırırsınız.eşiniz içinde ,biz farklı zamanlarda farklı merkezlerde baktırdık. En az 2 günlük cinsel perhiz sonrası bakılıyor ve netice bir iki günde çıkıyor . Tüp bebek merkezinde baktırırsanız en sağlıklı sonucu alırsınız , bizim baktırdığımız merkezlerden en detaylı şekilde rapor veren memorıal oldu.Açıkçası bulunduğum yerde güvenemiyorum sperm testi falan yaptırmaya gidip direk tüp bebek yaptıracağım merkezde yaptırayım diyorum çok vakit kaybı olur mu.rahim filmim var bi tek başka test yok.bide eşimin 2 ay önceki sperm testi
Çağrı merkezi olayını bilmiyordum çok teşekkür ederim iyi akşamlarTekrar merhaba, her hastanenin canlı destek hattı var istedikleri hormon testileri vs liste halinde veriyorlar . amh, fsh ,e 2 , prolaktin (bunlar adetin 3 günü bakılacak) troit, açlık ve tokluk kan şekeri, tam kan sayımı istenıyor. Belkı atladığım vardır. Şehir dışından geleceğinizi söylerseniz yardımcı olurlar hem dışarıda makul bir fiyata yaptırırsınız.eşiniz içinde ,biz farklı zamanlarda farklı merkezlerde baktırdık. En az 2 günlük cinsel perhiz sonrası bakılıyor ve netice bir iki günde çıkıyor . Tüp bebek merkezinde baktırırsanız en sağlıklı sonucu alırsınız , bizim baktırdığımız merkezlerden en detaylı şekilde rapor veren memorıal oldu.
İyi akşamlar
Merhaba bende kesinlikle bahçeci diyorum remzi hocanın hastasıydım bende çok araştırıp gittim iyikide gitmişşm ilk deneme ve 24 haftalık hamileyim oğluşumuzu bekliyoruz :) inşallah sanada nasip olur hayırlısıylaArkadaşlar bende plos eşimde morfoloji bozukluğu var 1 yıl boyunca tedavi gördüm geçen ay aşılama oldum ama tutmadı. Yukarıda yazdığım merkezleri araştırıyorum günlerdir ama tam bir çıkmaza girdim diyebilirim. ALLAH rızası için bu merkezlerde deneyimi olan olumlu ya da olumsuz sonuç alan doktor tavsiyesi olanlar yazabilir mi..ozellikle eşimdeki morfoloji bozukluğu çok moralimi bozuyor lütfen yardımcı olun canlarım..
Gözün aydın canım sizin tüp bebek sebebiniz neydi pekiMerhaba bende kesinlikle bahçeci diyorum remzi hocanın hastasıydım bende çok araştırıp gittim iyikide gitmişşm ilk deneme ve 24 haftalık hamileyim oğluşumuzu bekliyoruz :) inşallah sanada nasip olur hayırlısıyla
Teşekkğr ederim darısı başına inşallah Sebepsiz infertilite deniyordu yani elle tutulur bi sorunumuz yoktu doktorlarda psikolojiye bağlıyorduGözün aydın canım sizin tüp bebek sebebiniz neydi peki
Anladım rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla.ben hala kararsızım ama eşimde problem olduğu için ve labaratuar konusunda memorial daha ağır bastığı için memorial a daha yakinim ama bakalım artık tam emin değilim :)Teşekkğr ederim darısı başına inşallah Sebepsiz infertilite deniyordu yani elle tutulur bi sorunumuz yoktu doktorlarda psikolojiye bağlıyordu
Merhaba, daha öncede yazmıştım bebeğine kim hangi hastanede kavuşuyorsa orayı öneriyor . Benim iki olumsuz denemem oldu Bahçecide. Farklı bir göz farklı bir yer olsun istedim ve üçüncü deneme için memorıale seçtim birde hastane bünyesınde olmasının avantajları var. Mesela bizim ngs testimiz yurt dışından 3 haftada döndü. Memorıal kendı bünyesınde yapacak donanıma sahip. Neyse Allah kimsenın çabasını boşa çıkarmasın manevi ve maddi olarak zor bir süreçMerhaba bende kesinlikle bahçeci diyorum remzi hocanın hastasıydım bende çok araştırıp gittim iyikide gitmişşm ilk deneme ve 24 haftalık hamileyim oğluşumuzu bekliyoruz :) inşallah sanada nasip olur hayırlısıyla
Bende bahçeci ve memorial arasında kararsız kalmıştım ilk önce bahçeciye gittim biraz para tuzağı gibi geldi birde ikinci sınıf insan muamelesi gördüm ücretsiz randevu ile gitmeme rağmen orada beni rezil ettiler sadece fiyat konuşup çıktım arkadan tekrar aradılar neden muayene olmadınız falan biri diyor ücretsiz birisi diyor ücretli birbirlerinden haberleri yok ki telefonda görüştüğüm kişi not alıyorum ücretsiz olacak demesine rağmen ücret talep ettiler hemen eledim orayı memoriale gittik gerçekten çok güzel ilgilendiler doktorlar hemşireler ayrıca isteğin doktora sürekli muayene de olabiliyorsun talep edince ben öyle yaptım yücel beyi tercih ettim semra hanımda ilk muayene edenler arasında herkesi muayene ediyor ve iki kere ön görüşmeye gittim ikisinde de muayene oldum tek kuruş ödemedim doktorumla hemşiremle de sürekli iletişim halindeyiz sağolsunlar çok ilgililerAnladım rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla.ben hala kararsızım ama eşimde problem olduğu için ve labaratuar konusunda memorial daha ağır bastığı için memorial a daha yakinim ama bakalım artık tam emin değilim :)
Merhaba bende geçen ay görüşmeye gittim kısmetse 3 denemeyi ay başında orada yapacağız, siz tedavıye başladınız mı?Bende bahçeci ve memorial arasında kararsız kalmıştım ilk önce bahçeciye gittim biraz para tuzağı gibi geldi birde ikinci sınıf insan muamelesi gördüm ücretsiz randevu ile gitmeme rağmen orada beni rezil ettiler sadece fiyat konuşup çıktım arkadan tekrar aradılar neden muayene olmadınız falan biri diyor ücretsiz birisi diyor ücretli birbirlerinden haberleri yok ki telefonda görüştüğüm kişi not alıyorum ücretsiz olacak demesine rağmen ücret talep ettiler hemen eledim orayı memoriale gittik gerçekten çok güzel ilgilendiler doktorlar hemşireler ayrıca isteğin doktora sürekli muayene de olabiliyorsun talep edince ben öyle yaptım yücel beyi tercih ettim semra hanımda ilk muayene edenler arasında herkesi muayene ediyor ve iki kere ön görüşmeye gittim ikisinde de muayene oldum tek kuruş ödemedim doktorumla hemşiremle de sürekli iletişim halindeyiz sağolsunlar çok ilgililer
Evet canım başladım memorialde cuma günü transferim olacak İnşâAllahMerhaba bende geçen ay görüşmeye gittim kısmetse 3 denemeyi ay başında orada yapacağız, siz tedavıye başladınız mı?
Canım rabbim daha fazla aratmaz inşallah bu sefer son olur kavuşursun bebeğine..tup bebek sebebiniz neydiMerhaba, daha öncede yazmıştım bebeğine kim hangi hastanede kavuşuyorsa orayı öneriyor . Benim iki olumsuz denemem oldu Bahçecide. Farklı bir göz farklı bir yer olsun istedim ve üçüncü deneme için memorıale seçtim birde hastane bünyesınde olmasının avantajları var. Mesela bizim ngs testimiz yurt dışından 3 haftada döndü. Memorıal kendı bünyesınde yapacak donanıma sahip. Neyse Allah kimsenın çabasını boşa çıkarmasın manevi ve maddi olarak zor bir süreç
Anladım canım inşallah sonuç alırsın tedaviden.bol şans:) tüp bebek sebebiniz neydiBende bahçeci ve memorial arasında kararsız kalmıştım ilk önce bahçeciye gittim biraz para tuzağı gibi geldi birde ikinci sınıf insan muamelesi gördüm ücretsiz randevu ile gitmeme rağmen orada beni rezil ettiler sadece fiyat konuşup çıktım arkadan tekrar aradılar neden muayene olmadınız falan biri diyor ücretsiz birisi diyor ücretli birbirlerinden haberleri yok ki telefonda görüştüğüm kişi not alıyorum ücretsiz olacak demesine rağmen ücret talep ettiler hemen eledim orayı memoriale gittik gerçekten çok güzel ilgilendiler doktorlar hemşireler ayrıca isteğin doktora sürekli muayene de olabiliyorsun talep edince ben öyle yaptım yücel beyi tercih ettim semra hanımda ilk muayene edenler arasında herkesi muayene ediyor ve iki kere ön görüşmeye gittim ikisinde de muayene oldum tek kuruş ödemedim doktorumla hemşiremle de sürekli iletişim halindeyiz sağolsunlar çok ilgililer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?