Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci fulya, şişli memorial, acıbadem maslak, bahçeci umut

Hangi merkezde tüp bebek yaptırdınız?

• Ankete Katılan
    67
  • Anket Kapalı .
G Gulsah8488 merhaba bugün arayıp 2 tane 5.gün embiryomun kaldığını ve genetiğe gönderileceğini söylediler. Şimdi ikisini de sağlıklı gelmesini beklemek
Hadi cnm insalllahhh ikiside sağlam gelir benimm şükür ikiside gelmişti sıra snde inşallah bacm benim 18 günde gelmişti sonuç benim şimdi transfer bekliom 21 haziran kontrol var bakalım transfer günü belli olck

Hadi hayırlısıyla G Gulsah8488 inş senin arkandan da ben gelirim inş dualarım hepimizle senin de transferin olsun sonra da mutlu haber

Kızlaaar embriyolarımı genetiğe göndermiştim 2 tane doktorum aradı bugun çok şükür bitanesi sağlıklı geldi adetimde transfer için tedaviye başlıcazz Allah hepimizin gönlüne göre versin başka benim gibi embriyolarını genetiğe gönderen varmı

Gozunaydn cnm bnde göndermiştim 2 tane şükür ikiside sağlam geldi bnde 4.5 güne transfer olcm insallah

Selam Kızlar beni de bugün Cem Bey aradı 2 tane embiryonu genetiğe gönderiyoruz dedi. Rahim filmi istedi ama ben zaten tedaviye başlarken çektirip göstermiştim yoğunluktan unutmuş hatırlattım 2 ay önce çektirmiştim diye tamam onu getirirsin dedi. Şimdi bekleyeceğim genetikten gelince onlar haber verecek değil mi?

Evt cnm genetik ten gelince cem bey arayıp haber veriyor insalllah ikiside sağlıklı gelir.benim genetik ten 18 gün de gelmişti embriyolar

Şimdi doktordan geldim bana da tüp bebek dedi ne yapacagimi nasıl bir yol izleyecegimi bilmiyorum nereye gidicem nasıl gidicem bilmiyorum kafam bomboş

Şimdi doktordan geldim bana da tüp bebek dedi ne yapacagimi nasıl bir yol izleyecegimi bilmiyorum nereye gidicem nasıl gidicem bilmiyorum kafam bomboş
Hayırlısı olsun problem neydi sizde? Önemli olan içinize sinen merkezi seçmek memoriali öneririm

Merhaba geçmiş olsun ilk öğrendiğimde bende hüngür hüngür ağlamıştım moralinizi yüksek tutup olumlu düşünmeye çalışın tek dr mu bunu söyledi öncelikle bütün hormonlara yumurtalık rezervine falan bakıldı mı bunlar önemli amh fsh denilen kan değerlerine göre dr karar veriyor, kendinize bir plan yapın ,öncelikle kesin tüp bebek olacaksa devletin bu konuda ciddi desteği var 1 haziranda ben rapor aldım tüp bebek için sizede bundan faydalanmanızı öneririrm çünkü bu tedavi meşaketli uzun ve maliyetli ve sabır istiyor tabiki yüksek moral.... Üzülmeyin kendinizi toparlayın şöyle düşünün bizim en azından şansımız var ve bunun için çabalayacağız boşuna kendinizi üzüp iyice dibe çekmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…