- 19 Nisan 2018
- 404
- 297
- 53
- 37
Hadi cnm insalllahhh ikiside sağlam gelir benimm şükür ikiside gelmişti sıra snde inşallah bacm benim 18 günde gelmişti sonuç benim şimdi transfer bekliom 21 haziran kontrol var bakalım transfer günü belli olckG Gulsah8488 merhaba bugün arayıp 2 tane 5.gün embiryomun kaldığını ve genetiğe gönderileceğini söylediler. Şimdi ikisini de sağlıklı gelmesini beklemek
Hadi hayırlısıyla G Gulsah8488 inş senin arkandan da ben gelirim inş dualarım hepimizle senin de transferin olsun sonra da mutlu haberHadi cnm insalllahhh ikiside sağlam gelir benimm şükür ikiside gelmişti sıra snde inşallah bacm benim 18 günde gelmişti sonuç benim şimdi transfer bekliom 21 haziran kontrol var bakalım transfer günü belli olck
İnşallah cnm pes pese guzl haberler alalımHadi hayırlısıyla G Gulsah8488 inş senin arkandan da ben gelirim inş dualarım hepimizle senin de transferin olsun sonra da mutlu haber
Gozunaydn cnm bnde göndermiştim 2 tane şükür ikiside sağlam geldi bnde 4.5 güne transfer olcm insallahKızlaaar embriyolarımı genetiğe göndermiştim 2 tane doktorum aradı bugun çok şükür bitanesi sağlıklı geldiadetimde transfer için tedaviye başlıcazz Allah hepimizin gönlüne göre versin başka benim gibi embriyolarını genetiğe gönderen varmı
İkimiz içinde hayırlısı olsun canımmm çok mutluyumGozunaydn cnm bnde göndermiştim 2 tane şükür ikiside sağlam geldi bnde 4.5 güne transfer olcm insallah
Amin cnm benim insallh adete ne kadr var senin bide hangi hastaneye gidiyosnİkimiz içinde hayırlısı olsun canımmm çok mutluyumİnşallah hamişte oluruz
10 gün falan var bahceçi umuttayım canım sen nerde tedavi oluyosunAmin cnm benim insallh adete ne kadr var senin bide hangi hastaneye gidiyosn
Anldm cnm bnde bahçeci umut ta cem bey deyim Perşembe günü kontrol var transfer günü belli olucak10 gün falan var bahceçi umuttayım canım sen nerde tedavi oluyosun
Benimde doktorum sabri bey canım ayy inşallah güzel geçer kontrolün canımmAnldm cnm bnde bahçeci umut ta cem bey deyim Perşembe günü kontrol var transfer günü belli olucak
Sağol cnm Allah razı olsun ben gidiom snde peşimden gel tatlimBenimde doktorum sabri bey canım ayy inşallah güzel geçer kontrolün canımm
Evt cnm genetik ten gelince cem bey arayıp haber veriyor insalllah ikiside sağlıklı gelir.benim genetik ten 18 gün de gelmişti embriyolarSelam Kızlar beni de bugün Cem Bey aradı 2 tane embiryonu genetiğe gönderiyoruz dedi. Rahim filmi istedi ama ben zaten tedaviye başlarken çektirip göstermiştim yoğunluktan unutmuş hatırlattım 2 ay önce çektirmiştim diye tamam onu getirirsin dedi. Şimdi bekleyeceğim genetikten gelince onlar haber verecek değil mi?
Cnm gittim muayene oldum Çarşamba günü transfer olcm insallah ama cem hoca tek embriyo transferi yaplm dedi bende ona biraktm hakkında hayırlısı olsun inşallah.G Gulsah8488 bugün doktor randevun vardı? Nasıl geçti güzel haberlerini bekliyorum.
Sağol canım Allah razı olsunHadi inş hayırlısı olsun, Cem Hoca öyle dediyse vardır bir bildiği güzel olacak moralin yüksek olsun.
Dualarımız seninle.
Hayırlısı olsun problem neydi sizde? Önemli olan içinize sinen merkezi seçmek memoriali öneririmŞimdi doktordan geldim bana da tüp bebek dedi ne yapacagimi nasıl bir yol izleyecegimi bilmiyorum nereye gidicem nasıl gidicem bilmiyorum kafam bomboş
Merhaba geçmiş olsun ilk öğrendiğimde bende hüngür hüngür ağlamıştım moralinizi yüksek tutup olumlu düşünmeye çalışın tek dr mu bunu söyledi öncelikle bütün hormonlara yumurtalık rezervine falan bakıldı mı bunlar önemli amh fsh denilen kan değerlerine göre dr karar veriyor, kendinize bir plan yapın ,öncelikle kesin tüp bebek olacaksa devletin bu konuda ciddi desteği var 1 haziranda ben rapor aldım tüp bebek için sizede bundan faydalanmanızı öneririrm çünkü bu tedavi meşaketli uzun ve maliyetli ve sabır istiyor tabiki yüksek moral.... Üzülmeyin kendinizi toparlayın şöyle düşünün bizim en azından şansımız var ve bunun için çabalayacağız boşuna kendinizi üzüp iyice dibe çekmeyinŞimdi doktordan geldim bana da tüp bebek dedi ne yapacagimi nasıl bir yol izleyecegimi bilmiyorum nereye gidicem nasıl gidicem bilmiyorum kafam bomboş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?