Dün benzer bi basliga yazdim burda konusuldugunu gorunce yazmak istedim. tabiki bahçeci.. her zaman bahçeci. Ben müstecep beyin hastasıyım, memorialdeyken de onunla denemiştim. Doktorumdan o zamandan çok memnundum. Şimdi şöyle bir durum var ben memorialin laboratuvarınında çok iyi olduğunu bilerek gittim. Gerçekten öyleler..amaaaa kocaman bir ama…. Bizler yüreği yangın yeri evlat hasreti çekenler, dostluk sıcak bir karşılama psikolojimizden anlayan bir ekip bekliyoruz. Ben açıkçası inanın memorialde ne psikolog var ücretsiz ne başhemşire var asistanlar cep telefon numarasını veriyor. Bir de tek doktor takip etmiyor. Ben aslında Semra Kahraman diye gitmiştim ama hergün başka bir doktor muayene etti. Ben biraz aaaa noluyo burdaa diyince kendi var gücümle 3 muayeneme Müstecep beyi sokmayı başarmıştım =) Bence hastanın tek doktoru ve tek hemşiresi olmalı. Bahçeci de seninle muhattap olan belli, ilgi alaka tıbbi bilgiler 10 üzerinden 10.. Gece 1 de Asiye hemşireyi aramışlığım var benim. Ben her zaman bilgi ve teknolojiden dolayı Bahçeci derim her zaman. Şimid bunları yazarken 40 günlük bebeğimde yanımda teyzeleri… Bol şans sizlere…