- 29 Temmuz 2017
- 1.536
- 1.202
- 133
Embriyolar kaç tane durumları nas şu an ? Bir de canım isteyince iki tane transfer ediyorlar mi yaşın tutmasa bileEvet canım başladım memorialde cuma günü transferim olacak İnşâAllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Embriyolar kaç tane durumları nas şu an ? Bir de canım isteyince iki tane transfer ediyorlar mi yaşın tutmasa bileEvet canım başladım memorialde cuma günü transferim olacak İnşâAllah
Amin çok teşekkürler İnşâAllah Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin benim iki tüpümde alındı maalesef hidrosalpenks yüzünden eşimde de morfoloji bozukluğu varAnladım canım inşallah sonuç alırsın tedaviden.bol şans:) tüp bebek sebebiniz neydi
7 emriyom var 4 tanesi a kalite bakalım Rabbim hayırlısı ile nasip etsin evlat olarak isteyince yapmıyorlar kaliteli oluncaEmbriyolar kaç tane durumları nas şu an ? Bir de canım isteyince iki tane transfer ediyorlar mi yaşın tutmasa bile
Canım rabbim daha fazla aratmaz inşallah bu sefer son olur kavuşursun bebeğine..tup bebek sebebiniz neydi
Bizim de morfoloji ve pko inşallah sen güzel sonuç alırsın ve hepimize umut olursun canımAmin çok teşekkürler İnşâAllah Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin benim iki tüpümde alındı maalesef hidrosalpenks yüzünden eşimde de morfoloji bozukluğu var
Çok güzel masallah7 emriyom var 4 tanesi a kalite bakalım Rabbim hayırlısı ile nasip etsin evlat olarak isteyince yapmıyorlar kaliteli olunca
Bende pko varmış kist Yok çok şükür ama polisliktik yumurtalıkların dedi her tedavide ohss oluyorum o yüzden 6 sene sonra öğrendim memorialde Amin İnşâAllah hepimize nasip olsun :)Bizim de morfoloji ve pko inşallah sen güzel sonuç alırsın ve hepimize umut olursun canım
Merhaba hanımlar, dün itibariyle 3.tüp bebek denemesine başladım. Hepinizden bol bol dua beklıyorum. Umarım bu seferki çabamız boşa çıkmaz[/QUOTE
Hayırlı sun canım rabbim kalbindekini hakkında hayırlı eylesin..memorial da mıMerhaba hanımlar, dün itibariyle 3.tüp bebek denemesine başladım. Hepinizden bol bol dua beklıyorum. Umarım bu seferki çabamız boşa çıkmaz
Merhaba, yarın kontrolüm var, Dr lar bayaa ilgili (bahçecidede öyleydi) ama bu sefer ben ilaçlara yanıt vermıyorum 4 folukulerden sadece 2 si büyüdü ki salı yada çrş opu var içleri boş çıkarsa tedavi çöpe gidecekHayırlı olsun Allah kucaklarımızı doldursun inşallah. Memnun musunuz memorial den şu an için?
Evet ama kötü gidiyor ilaçlara folukulerler pek yanıt vermedi. Belkıde üst üste yaptığımız içindirHayırlı sun canım rabbim kalbindekini hakkında hayırlı eylesin..memorial da mı
Bir tane bile sağlıklı olsa yeter canım inşallah az ve öz olurEvet ama kötü gidiyor ilaçlara folukulerler pek yanıt vermedi. Belkıde üst üste yaptığımız içindir
İnşallah dolu dolu çıkar umutsuzluğa düşmeyin bence, bir yumurta yeterli sonuçtaMerhaba, yarın kontrolüm var, Dr lar bayaa ilgili (bahçecidede öyleydi) ama bu sefer ben ilaçlara yanıt vermıyorum 4 folukulerden sadece 2 si büyüdü ki salı yada çrş opu var içleri boş çıkarsa tedavi çöpe gidecek
eşimde sperm morfolıjisi 0 ve döllenmede sorun yaşıyoruz. O yüzden benden çok yumurta çıkması şansımızı o kadar çok arttırıyor. Bakalım kısmet artıkİnşallah dolu dolu çıkar umutsuzluğa düşmeyin bence, bir yumurta yeterli sonuçta
inşallah iyiye doğru gider bu mübarek gecede dua edelim Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahMerhaba, pztsi birkez daha
eşimde sperm morfolıjisi 0 ve döllenmede sorun yaşıyoruz. O yüzden benden çok yumurta çıkması şansımızı o kadar çok arttırıyor. Bakalım kısmet artık
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba bayanlar..bende ilk denememi ataşehir memorıel de yaptım tutmadı. 2. Denemeyi bahçeci umutta yaptım tuttu. Dünde kalp atışlarını duyduk çok şükür.çok memnunum ordan olmasaydıda sonuna kdar orda denerdim. Sorun yoktu ama 5 yılda olmadı