Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci fulya, şişli memorial, acıbadem maslak, bahçeci umut

Hangi merkezde tüp bebek yaptırdınız?

• Ankete Katılan
    67
  • Anket Kapalı .
Rabbim isteyen herkese nasıp etsin. Kımseye evlat hasreti aratmasın. Banada 5.gün embrıyosu transver edildi 1 tane 2 tane 5.günü embryosunuda dondurdum neolur neolmaz dıye belkı tutmaz diye. Yada tuttu ılerde tekrar olmayınca dırek donmuşlarla yapalım diye. Yaş geçtıkce ymurta sayısı kalıtesı düşüyo

Çok teşekkür ederim bilgiler için Gunes3425 Gunes3425 cim insan sgk raporuna yaptıkları indirimi başka işlemler ile geri alıyorlar mı diye düşünüyor o yüzden sordum sana da ay sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inşallah darısı başıma :)

Çok teşekkür ederim bilgiler için Gunes3425 Gunes3425 cim insan sgk raporuna yaptıkları indirimi başka işlemler ile geri alıyorlar mı diye düşünüyor o yüzden sordum sana da ay sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inşallah darısı başıma :)
Normalde tüp bebek fiyatı ayrı baska işlemlerede ayrı para veriyosun. Ben raporsuz odedim herseyi pek bilmıyorum nasıl oluyo. Ara sor herseyi canım aklında bsy kalmasın

canım raporlu tedavi olacaksan bahçecinin fulya kliniğinde geçerli değil ama umut kliniğinde rapor geçiyor bütün tedavi maliyeti yarıya düşüyor ilaçlarında büyük kısmını devlet karşılıyor

Bnde bu ay transfer olucam cem beye gidiom çok memnunum klinik olarak da doktor olarakta cok iyi bir yer.bnde raporlu yaptirdm ilaclar tüp bebek ücreti rahim dinledirme muayene ve genetik ücreti 8.500 kadr tuttu

Merhabalar Gülşah 8488 ben de Cem BEY in hastayım cumartesi günü yumurta toplama işlemim oldu benimde 3. denemem sizde genetik test yapılmış merak ettiğim genetik test den ne zaman geldiğini biliyor musunuz:?

canım raporlu tedavi olacaksan bahçecinin fulya kliniğinde geçerli değil ama umut kliniğinde rapor geçiyor bütün tedavi maliyeti yarıya düşüyor ilaçlarında büyük kısmını devlet karşılıyor
S Suzan123 canım gittim geçen hafta umut ile görüştüm yarı yarıya düşüyor sadece genetik testi 350$embriyolara test embriyo başına 900tl rahim dinlendirme falan extra ücreti, bazı arkadaşlar mutlaka rahim dinledirme yapıyor bahçeci diye yazıyor hep böyle olunca da insanon aklına sgk raporuna yaptığı indirimi burdan çıkartıyor mu diye geliyor o yüzden sordum ama sanırım şans işi bu yani tedaviye başladın işler yolunda gitmedi rahim dinlendirme ya da embriyo sayısı az çıktı genetik test deniliyor sanırım allaha sığınıp başlamak gerekiyor

Merhabalar Gülşah 8488 ben de Cem BEY in hastayım cumartesi günü yumurta toplama işlemim oldu benimde 3. denemem sizde genetik test yapılmış merak ettiğim genetik test den ne zaman geldiğini biliyor musunuz:?
Evt cnm 18 günde geldi cem hoca aradı bilgi verdi.bnce sizde gonderin derim 3.denemeniz en azından tekrar başa dönmek zorunda kalmazsiniz kaç tane toplandı kaç tane dollendi aradilarmi

Evt cnm 18 günde geldi cem hoca aradı bilgi verdi.bnce sizde gonderin derim 3.denemeniz en azından tekrar başa dönmek zorunda kalmazsiniz kaç tane toplandı kaç tane dollendi aradilarmi

Benim 20 adet toplandı cumartesi pazar günü 1. gün olduğundan aradılar, 11 adetin döllendiğini söylediler. Bugün aranmadım, sanırım yarın 3 .gün olduğundan yarın arayacaklar. Dileğim 5. güne sağlıklı bi şekilde gitmesi inş.

Benim 20 adet toplandı cumartesi pazar günü 1. gün olduğundan aradılar, 11 adetin döllendiğini söylediler. Bugün aranmadım, sanırım yarın 3 .gün olduğundan yarın arayacaklar. Dileğim 5. güne sağlıklı bi şekilde gitmesi inş.
İns gider cnm benim 1.3 ve 5.gun ariyorlar

Evet kuzum sgk anlaşması olması çok güzel :) brnim görüştüğüm sabri bey tedaviyi de kendisi yapacakmış gibi anlattı ama bilemiyorum başlayınca kim olur doktorum ama çok içime sindi doğrusu hala regl bekliyorum bakalım bayagı gecikti bu sefer 1haftayı geçti nerdeyse 8-9gün hatta normal döngüye göre .. Sanırım stres yaptım bu ay etkiledi hormonları :KK43:
Canın hayırlı olsun sabri bey çok iyi bir doktor kendisi yapıyor tabi tedaviyi . Strestendir canm umarım hersey çok güzel olur :anneadayı: ben dogru merkezde oldugumuza inanıyorum

Canın hayırlı olsun sabri bey çok iyi bir doktor kendisi yapıyor tabi tedaviyi . Strestendir canm umarım hersey çok güzel olur :anneadayı: ben dogru merkezde oldugumuza inanıyorum
Aynen cnm bana bahçeci umut güven veriyor doktorum cem bey kendisine sonsuz inanıyorum ve güveniyorum insallah hersy guzl olur.labratuvar ve Dr çok önemli bnce...önce Rabbim sonra hastanee ve Dr.insallah Allah'ım burayı bana nasip etmiştir anne olurum

Canın hayırlı olsun sabri bey çok iyi bir doktor kendisi yapıyor tabi tedaviyi . Strestendir canm umarım hersey çok güzel olur ben dogru merkezde oldugumuza inanıyorum
Sağol canım insan ne kadar çok yere bakarsa kafası da kadar karışıyor burda başlamak bizim içinde doğru olacak bence de lab iyi yorumlar iyi dr iyi gerisi allahın takdiri inş hayırlısı olur hakkımızda :anneadayı: :) ve hala regl olmadım bu arada bayramdan sonra ya kalacak tedavimiz regl olsamda olmasam da zaten bayramdan sonra hala regl olmamış olursam ya büyük bir sıkıntı var ya da bebişşşşşş!!! !

evet canım merkez ve lab. çok önemli bende zaten bahçecinin lab. güvendiğim için orada başladım allaha şükür herşey yolunda gitti güzel sonuçlar aldım darısı hepinizin başına

Selam kızlar az önce arandım 4 tane embiryom şuan 3. güne ulaşmış :KK43: 5. güne gitme şansım giderek azalıyor moralim bozuldu, sizinle paylaşmak istedim, biliyorum ki biz birbirimizi en iyi anlayanız..

Selam kızlar az önce arandım 4 tane embiryom şuan 3. güne ulaşmış :KK43: 5. güne gitme şansım giderek azalıyor moralim bozuldu, sizinle paylaşmak istedim, biliyorum ki biz birbirimizi en iyi anlayanız..
Cnm neden üzülüyorsun Allah a dua et ins 4ude gelir.benim 4 embriyom toplandı 3 u isleme alındı ilk gün aradılar 2 si dollendi dediler o anda sanki dünyam yıkıldı çok ağladım ama hep Rabbime sığındım dua ettm şükürler olsn 2 side geldi 5.gune.onemli olan gerçekten sayı değil ya kalite ins seninde gelir bacım Rabbim yardımcın olsun

Cnm neden üzülüyorsun Allah a dua et ins 4ude gelir.benim 4 embriyom toplandı 3 u isleme alındı ilk gün aradılar 2 si dollendi dediler o anda sanki dünyam yıkıldı çok ağladım ama hep Rabbime sığındım dua ettm şükürler olsn 2 side geldi 5.gune.onemli olan gerçekten sayı değil ya kalite ins seninde gelir bacım Rabbim yardımcın olsun
G Gulsah8488 canım desteğin için çok teşekkür ederim, iyki sizler varsınız, dediğiniz gibi kalitesi önemli ama en az iki tanesini genetik testine gidebilsin istiyoruz.

G Gulsah8488 canım desteğin için çok teşekkür ederim, iyki sizler varsınız, dediğiniz gibi kalitesi önemli ama en az iki tanesini genetik testine gidebilsin istiyoruz.
İnşallah cnm benim gidip ikiside sağlam gelick Allah'ın izniyle.bak benimki ikiside saglam gitti geldi şükürler olsun

Kızlar selam yumurta toplamadan sonra karnınzın şişliği kaç günde çıktı?
Benim 4 gün oldu bugün 3 aylık hamile gibiyim hemşire ile görüştüm idrara çıkabiliyorsan kusman yoksa sıkıntı olmaz dedi.

Sağol canım insan ne kadar çok yere bakarsa kafası da kadar karışıyor burda başlamak bizim içinde doğru olacak bence de lab iyi yorumlar iyi dr iyi gerisi allahın takdiri inş hayırlısı olur hakkımızda :anneadayı: :) ve hala regl olmadım bu arada bayramdan sonra ya kalacak tedavimiz regl olsamda olmasam da zaten bayramdan sonra hala regl olmamış olursam ya büyük bir sıkıntı var ya da bebişşşşşş!!! !
Aynen canım bende bahçeci lab. Hakkında cok güzel şeyler duydum ve mustafa bey önderliğinde toplantılar yapıyorlarmış doktorlar o da çekti çok beni hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :anneadayı: olursun canım ya stres çok etkiliyor takma kafana ni rahatla hemencik olursun

Back
X