Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci fulya, şişli memorial, acıbadem maslak, bahçeci umut

Hangi merkezde tüp bebek yaptırdınız?

• Ankete Katılan
    67
  • Anket Kapalı .
Merhaba ben hem bahçeci hemde memorıalde tedavı gördüm. Memorıal benim için tam bir hava kırıklığı 2 defa opu iptali ile tedavim sonuçlandı. Bahçeci bu konuda tek geçilecek bir merkez, herseyden önemlisi tek işi bu ve hasta sayısı fazla oldugu için değişik vakalarla karşılaşıyorlar, tecrubeleri çok fazla. Bize donasyon bile önerilmişti, öyle zor bır vakaydık, çok şükür bahçecideki 5. Denememiz sonunda 21 haftalık hamıleyım. Darısı isteyen, uğraşan her hastanın başına.

Merhaba ben hem bahçeci hemde memorıalde tedavı gördüm. Memorıal benim için tam bir hava kırıklığı 2 defa opu iptali ile tedavim sonuçlandı. Bahçeci bu konuda tek geçilecek bir merkez, herseyden önemlisi tek işi bu ve hasta sayısı fazla oldugu için değişik vakalarla karşılaşıyorlar, tecrubeleri çok fazla. Bize donasyon bile önerilmişti, öyle zor bır vakaydık, çok şükür bahçecideki 5. Denememiz sonunda 21 haftalık hamıleyım. Darısı isteyen, uğraşan her hastanın başına.
Demekki memorial hk bir tek benim olumsuz tecrubem olmamis. Forumda bu merkez öve öve bitirilemiyor sanki her gidenin tedavisi olumlu oluyor. Benimde tedavim orada iptal oldu herseyden ote yaklasimdan ve tefavi surecinden hic mi hic memnun kalmadim. BIr daha da asla gitmeyi dusunmuyorum. Ben de yeni bir merkez arayisindayim ama karar vermek zor gozukuyor. CUnku son tedavimde hayal kirikligina ugradim.

forumda herkes öve öve bitiremiyor çünkü sende bu sürecin içindesin bizi en iyi sen anlarsın insan bir kere hayallerine kavuşuyorsa bir yerde orayla ilgili aklında iç kötü şeyler kalmaz ki benim cidden anlatacak kötü bir sürecimde olmadı bahçecide allah ayaklarına tas değdirmesin şuan anneyse önce allah sonra onların sayesinde

Doktorun kim cnm

Merhaba bayanlar..bende ilk denememi ataşehir memorıel de yaptım tutmadı. 2. Denemeyi bahçeci umutta yaptım tuttu. Dünde kalp atışlarını duyduk çok şükür.çok memnunum ordan olmasaydıda sonuna kdar orda denerdim. Sorun yoktu ama 5 yılda olmadı
Bahceci umutta hangi doktoru tercih ettiniz

bu üç merkezden başka tüp bebek merkezi yok sanırım istanbulda :)

Herkes herkesin görüşüne saygılı olacaksa benim de görüşüm bu. Peki bu ne hazımszılık? Ben yaşadığımı paylaşıyorum neden bu kadar rahatsız olunuyor öyleyse? İnşallah Bahçeci'de hüsrana uğramaz sonuç alırsınız. Başka bişey demiyorum. Hoşça kalın.

Yukarıda neredeyse beni bu kurumda öldürüyorlardı yazdım, yaşadığımı yazdım. Bilmem körü körüne inanmak yerine okudunuz mu tamamını. Nerede tüp bebek yaptırırsanız yaptırın beni ilgilendirmez, hiç biri akrabam değil. Bu platformlar kurumları övmek için değil paylaşım amaçlı kurulmuştur. Ben de fikrimi yazarım elbet. Herkes herkesin görüşüne saygılı olacaksa benim de görüşüm bu. Ben yaşadığımı paylaşıyorum neden bu kadar rahatsız olunuyor öyleyse? Ben olsam bu zorlu süreçte herkesin fikrini dikkate almaya çalışırdım, çünkü gerçekten zor ben de yaşadım. İnşallah Bahçeci'de hüsrana uğramaz da sonuç alır giden arkadaşlar. Başka bir şey demiyorum. Hoşça kalın.

Son düzenleme:
Yukarıda neredeyse beni bu kurumda öldürüyorlardı yazdım, yaşadığımı yazdım. Bilmem körü körüne inanmak yerine okudunuz mu tamamını. Nerede tüp bebek yaptırırsanız yaptırın beni ilgilendirmez, hiç biri akrabam değil. Bu platformlar kurumları övmek için değil paylaşım amaçlı kurulmuştur. Ben de fikrimi yazarım elbet. Herkes herkesin görüşüne saygılı olacaksa benim de görüşüm bu. Ben yaşadığımı paylaşıyorum neden bu kadar rahatsız olunuyor öyleyse? Ben olsam bu zorlu süreçte herkesin fikrini dikkate almaya çalışırdım, çünkü gerçekten zor ben de yaşadım. İnşallah Bahçeci'de hüsrana uğramaz da sonuç alır giden arkadaşlar. Başka bir şey demiyorum. Hoşça kalın.
Haklısın kımısine iyi gelir kimisine kötü. Bnde ilk memorıelde olmuştum ama tutmadı orda ve bağçecide gördüğüm ilgiyi orda göremedim memnun kalmadım tutmayacağınıda biliyodum

Arkadaşlar sizin olumlu sonuç almanız hasbelkader size böyle yazdırıyo, normal. Ben sıkıntı yaşadım Bahçecide hem de çok. Bunu da dile getirmeme rağmen yardımcı olunmadı. Embriyoyu bir kere testten sonra çözdürüp tekrar 2.ye dondurmuşlardı. Embriyo sürekli çözdür dondur nedir bu? Sizin sorun yaşamamanız bir şans da olabilir. Hiç birimizin babamızın kurumu değil. Ben olumsuz yaşadığım bir şeylerle insanları uyarmak isterim elbette. Gerçekten ohss geçirdim orada ve serum takmak için damar yolumu bulamadılar. Ölüyordum. Yine de tekrar daha uygun fiyata gelecek diye 3.ye oraya gittik. Bu sefer de damar yolunuz zor bulunuyor, Acibadem var karşıda ona gidin dediler yüzüme. 2 katı para demek bu. Yan hastaneye İstanbul Cerrahiye transfer edildim bünyelerinde yoğun bakım olmadığı için Bahçeci'nin. ne sizin ne benim Memorial ve Bahçeci akrabamızın değil. Sizin olumsuz bir şey yaşamamanız kimsenin yaşamadığı anlamına gelmiyor. Biraz empati...
Bende bu saydiklarinizin hepsini firat universoteso tup bebek bolumunde yasadim yumurtatopladilar ohss oldum oluyorum sandim 1 hafta. Sonra 6 tane embriyo dondurdular iki ay sonra ilk ikisinden birini transfer yaptilat tutmadi ama bununla birlikte ne vitamin progestan igne hicbirsey vermediler sadece normal bir folik asit ve jel vediler transferden sonra. Neyse aradan 3 ay gecti dedik tekrar transfer yaptiralim tranaferden 1 gun once arafilar ve kalan 4 embriyonun hepsinin kalitesiz ciktigini soylediler sok olduk esimle o kadar hazorlil yaptik ilac kullandim. Peki ben simdi nereye gideyim devlette ben yasadim bu sorunlari ozelde de siz yasamissiniz ne yapicaami sasirdim. En buyuk korkum da tekrar ohss olmak

Bende bu saydiklarinizin hepsini firat universoteso tup bebek bolumunde yasadim yumurtatopladilar ohss oldum oluyorum sandim 1 hafta. Sonra 6 tane embriyo dondurdular iki ay sonra ilk ikisinden birini transfer yaptilat tutmadi ama bununla birlikte ne vitamin progestan igne hicbirsey vermediler sadece normal bir folik asit ve jel vediler transferden sonra. Neyse aradan 3 ay gecti dedik tekrar transfer yaptiralim tranaferden 1 gun once arafilar ve kalan 4 embriyonun hepsinin kalitesiz ciktigini soylediler sok olduk esimle o kadar hazorlil yaptik ilac kullandim. Peki ben simdi nereye gideyim devlette ben yasadim bu sorunlari ozelde de siz yasamissiniz ne yapicaami sasirdim. En buyuk korkum da tekrar ohss olmak
Tekrar olacak diye düşünmeyin. Bende sonrasında serum da takamadılar damar yolu bulamayıp. Durumum kritik hale gelmişti. İnşallah tekrar olmayacak merak etmeyin 🙏🏻 Çok zor biliyorum. Biz yavrumuza zor şekilde kavuştuk. Hayır duanızı eksik etmeyin. Ben de sizin için ediyorum 🙏🏻

Son düzenleme:
Tekrar olacak diye düşünmeyin. Bende sonrasında serum da takamadılar damar yolu bulamayıp. Durumum kritik hale gelmişti. İnşallah tekrar olmayacak merak etmeyin 🙏🏻 Çok zor biliyorum. Biz yavrumuza zor şekilde kavuştuk. Hayır duanızı eksik etmeyin. Ben de sizin için ediyorum 🙏🏻
Allah razi olsun allah anali babali buyutsun dogmadiysa da allaj saglikla kucaginiza almayi nasip etsin😊

Herkese merhaba, başka bir başlığa yazdım ama burası daha doğru yer galiba sorum için. Çarşamba günü hem Memorial'dan (Yücel Bey) hem de Bahçeci Altunizade'den (burası bahçeci umut mu oluyor?) randevu aldık, oradaki doktor Sabri bey.
Bizdeki sorun erkek kaynaklı, spermleri çok çok az (tekrarlanan testte 1-2 tane gözlendi). Benim yaşım 40, geçen hafta muayene eden doktor benim değerlerim, rahmimin durumu, vs. açısından hamile kalmamın önünde hiçbir engel olmadığını söyledi. "Sperm durumu normal olsaydı size 6 ay deneyin derdim" dedi.
Şimdi, yaş da var, en garanti nereye gidelim: ) Erkek kaynaklı olduğu için ve Memorial'da Murat Başar diye başarılı bir ürolog olduğu için orayı mı seçmeliyim? Bahçeci'de erkek kaynaklı durumlara iyi bakan var mı? Bir de, tüp bebek paker fiyatlarına mikro tese dahil değil di mi? Epey masraf olacak: ) İyi sonucu alalım da, her şeyi hallederiz kafasındayız.

Merhaba oncelikle cok sevindim sonunda kucaginiza almişiniz evladinizi emekleriniz bosa gitmemis .Ben de evlat sahibi olmaya calisıyorum.Anlatirsaniz okumak isterim.Hangi d.r lara gittiniz ne gibi tedaviler mesela,kacinci denemede hamile kaldiniz tesekürler.

Herkese merhaba, başka bir başlığa yazdım ama burası daha doğru yer galiba sorum için. Çarşamba günü hem Memorial'dan (Yücel Bey) hem de Bahçeci Altunizade'den (burası bahçeci umut mu oluyor?) randevu aldık, oradaki doktor Sabri bey.
Bizdeki sorun erkek kaynaklı, spermleri çok çok az (tekrarlanan testte 1-2 tane gözlendi). Benim yaşım 40, geçen hafta muayene eden doktor benim değerlerim, rahmimin durumu, vs. açısından hamile kalmamın önünde hiçbir engel olmadığını söyledi. "Sperm durumu normal olsaydı size 6 ay deneyin derdim" dedi.
Şimdi, yaş da var, en garanti nereye gidelim: ) Erkek kaynaklı olduğu için ve Memorial'da Murat Başar diye başarılı bir ürolog olduğu için orayı mı seçmeliyim? Bahçeci'de erkek kaynaklı durumlara iyi bakan var mı? Bir de, tüp bebek paker fiyatlarına mikro tese dahil değil di mi? Epey masraf olacak: ) İyi sonucu alalım da, her şeyi hallederiz kafasındayız.
Bahçecide umutta sabri beye gidiyorum erkek kaynaklı . ( erkek kaynaklı giden 3 kişi tanıyordum ) burdan 2 si hamile ♥️💙 benimde bu ay adetimle transfer sürecim başlıyacak ) şimdiye kadarla anlatabilirim isterseniz . Ben sabri beyden memmun kaldım .

Kızlar başka görüş bildiren yok mu
Bahçeci umut tüp bebek merkezi için iyi yorumlar görüyorum. Sgk raporluyum medikal park göztepe tüp bebeğe gitme hatasını yaptım sgk raporlu diye tedaviye başladım, tüm paket ücretini de en başata aldılar , sonrada sgk kullanamıyoruz diyerek borçlu çıkarttılar. Tam araştırmak lazım sonradan öğrendim ki laboratuarları da çok kötüymüş. İlgi alaka hiç yok karmaşık bir yer. Gidip rezil olmayın.Bahçeci merkezlerinde böyle şeyler olmuyormuş araştırıyorum para biriktirebilirsem orada deneyeceğim

Back
X