Allah razı olsun canım çok sağol darısı isteyen herkesin başına.. Sen ne durumdasın canım tedavin ne aşamada tabii paylaşmak istersen??
dün gittim bende mustafa bahçeciyle görüştük.adet olunca başlıcaz inş bakalım.olması için düşük bi yüzde verdi ama bilerek gittim bende zaten.doğal yumurtayla olacak düşük dozda iğne kullancam.böyle işte canım ya Allahtan hayırlısı
kızlar çok şükür Allahıma o sancılar boşuna değilmiş.. boşu boşuna dün beklemişim hamileyim kızlar hala inanamıyorum çok ağladım hala ağlıyorum Allahım sana binlerce kez şükürler olsun yarabbim........
canım şimdiden tedavin hayırlı olsun. Mustafa Bahçeci çok başarılı bi doktor. ama neden olması için düşük bi yüzde verildi yani sorun neki canım ??
herkeze merhaba
bende perşembe günü bahçecideydim.doktorum mustafa bahçeci,yumurta rezervimde azalma varmış gittiğim diğer doktorlar öyle bişey söylemediler hiç yumurtalarımın tembel oldugunu zayıflamam gerektiğini falan filan.doktorum tüp bebek önerdi aslında aşılama yaptırmak için gitmiştim ama olmadı.mayıs adetimde tedaviye başlıcaz.omega 3,b12 ve folikasit verdi ilaçlarıma başladım,ayrıca diyetede başladım mayısa kadar 5 kilo versem çok iyi olcak:)
allahım dualarımızı kabul etsinnn
herkeze merhaba
bende perşembe günü bahçecideydim.doktorum mustafa bahçeci,yumurta rezervimde azalma varmış gittiğim diğer doktorlar öyle bişey söylemediler hiç yumurtalarımın tembel oldugunu zayıflamam gerektiğini falan filan.doktorum tüp bebek önerdi aslında aşılama yaptırmak için gitmiştim ama olmadı.mayıs adetimde tedaviye başlıcaz.omega 3,b12 ve folikasit verdi ilaçlarıma başladım,ayrıca diyetede başladım mayısa kadar 5 kilo versem çok iyi olcak:)
allahım dualarımızı kabul etsinnn
kızlar nasılsınız görüşmeyeli :)) ben bayadır yazmıyorum ama hepinizi takip ediyorum.. Hamişler nasılsınız warmı bulantılar?? tedavisi devam eden arkadaşlar sizler nasılsnız? bakın baharda geldi mutlu ve umutlu olun bizde başarcaz mutlaka :)))
kızlar nasılsınız görüşmeyeli :)) ben bayadır yazmıyorum ama hepinizi takip ediyorum.. Hamişler nasılsınız warmı bulantılar?? tedavisi devam eden arkadaşlar sizler nasılsnız? bakın baharda geldi mutlu ve umutlu olun bizde başarcaz mutlaka :)))
canım bende opudan geldim öğlen biraz dinlendim şimdi pc başına geçtim. inşallah bende güzel haberler veririm sizlere :)
Yarın için herkesten bol bol dua bekliyorum kızlar haberiniz olsun( Allahım hepimizin yardımcısı olsun yarın sabahtan gitcez inşşş..
Yarın için herkesten bol bol dua bekliyorum kızlar haberiniz olsun( Allahım hepimizin yardımcısı olsun yarın sabahtan gitcez inşşş..
canım inşallah güzel sonuçların çıkar benimde 27 martta transferim oldu beklemedeyim hala inşallah hepimizin sonucu pozitif olur.. çok sıkıcı beklemek(
Kızlar sonundaaaaa bende hamileyim .... ağla ağla gözümde yaş kalmadı sabahtan beri. çok değişik hissediyorum kendimi. yıllardır yaşadığım o stres bi anda uçtu gitti yok anlatamıyorum gerçekten tıkandım. sadece sizlere çok tşk ediyorum bu süreçte burdan beni yalnız bırakmadınız sizlerdende güzel haberler almak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?