Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Allah razı olsun canım çok sağol darısı isteyen herkesin başına.. Sen ne durumdasın canım tedavin ne aşamada tabii paylaşmak istersen??

dün gittim bende mustafa bahçeciyle görüştük.adet olunca başlıcaz inş bakalım.olması için düşük bi yüzde verdi ama bilerek gittim bende zaten.doğal yumurtayla olacak düşük dozda iğne kullancam.böyle işte canım ya Allahtan hayırlısı

canım şimdiden tedavin hayırlı olsun. Mustafa Bahçeci çok başarılı bi doktor. ama neden olması için düşük bi yüzde verildi yani sorun neki canım ??

canım benim gözünaydın Allahım analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına olsun inşallah.. Kızlar bende mayısta tedaviye başlıcam bahçeci kliğini istiyoruz eşimle çok başarılılar bu alanda bu yüzden bu topikteki herkes çok şanslı diyorum :))

Kızlar pazar günü iğnelerim bitiyor sonrasında opu var. Hafta sonu nasıl geçecek bilmiyorum sanki zaman durdu bu tedaviye başladığımdan beri Allahım sen yardım et ve dualarımı kabul et. benim ilk denemem olcak bu yolda çok çok uzun süre yıpranmış insanlar var. Sonucum negatifte olsa bu yolda yürümeye devam edicem. Anne olmak hepimizin hakkı. Sadece zamanı var buna inanıyorum. Güzel güzel haberler paylaşmak dileğiyle :))

herkeze merhaba

bende perşembe günü bahçecideydim.doktorum mustafa bahçeci,yumurta rezervimde azalma varmış gittiğim diğer doktorlar öyle bişey söylemediler hiç yumurtalarımın tembel oldugunu zayıflamam gerektiğini falan filan.doktorum tüp bebek önerdi aslında aşılama yaptırmak için gitmiştim ama olmadı.mayıs adetimde tedaviye başlıcaz.omega 3,b12 ve folikasit verdi ilaçlarıma başladım,ayrıca diyetede başladım mayısa kadar 5 kilo versem çok iyi olcak:)
allahım dualarımızı kabul etsinnn

merhaba canım hoşgeldin aramıza ve tedavin hayırlı olsun :)) bu süreçte kilo önemli canım ama biz sana güveniyoruz vereceksin 5 kilo hatta daha fazlasını vereceksin :))))

canım figenin yazdığı gibi bencede 5 kilodan fazla vereceksin bencede. çekilen her sıkıntı anne olmaya değer bunu bildiğimiz için mücadelede yılmak yok :))) tedavin hayırlı olsun rojdacım

kızlar nasılsınız görüşmeyeli :)) ben bayadır yazmıyorum ama hepinizi takip ediyorum.. Hamişler nasılsınız warmı bulantılar?? tedavisi devam eden arkadaşlar sizler nasılsnız? bakın baharda geldi mutlu ve umutlu olun bizde başarcaz mutlaka :)))

valla canım şimdilik hamilelik iyi gidiyo bi sıkıntım yok kasıklarımda ağrı oluyo ara ara ama şimdilik bulantı yok bakalım ilerki günler nasıl olacak :))

canım bende opudan geldim öğlen biraz dinlendim şimdi pc başına geçtim. inşallah bende güzel haberler veririm sizlere :)

Yarın için herkesten bol bol dua bekliyorum kızlar haberiniz olsun ( Allahım hepimizin yardımcısı olsun yarın sabahtan gitcez inşşş..

Yarın için herkesten bol bol dua bekliyorum kızlar haberiniz olsun ( Allahım hepimizin yardımcısı olsun yarın sabahtan gitcez inşşş..

canım inşallah güzel sonuçların çıkar benimde 27 martta transferim oldu beklemedeyim hala inşallah hepimizin sonucu pozitif olur.. çok sıkıcı beklemek (

canım çok heyecanlısındır şimdi seni gaaaayeeett iyi anlıyorum. sakin ol canım herşey olacağına varırmış.. haberlerini dört gözle bekliyoruz bugün forumda olacağım takipteyim kızlar

canım inşallah güzel sonuçların çıkar benimde 27 martta transferim oldu beklemedeyim hala inşallah hepimizin sonucu pozitif olur.. çok sıkıcı beklemek (

canım içini ferah tut ve aklına getirmemeye çalış stres yaptıkça zamanın akması dahada zor oluyor ben kendimden biliyorum. kendini oyala bişeylerle ama çok yorma lütfen dikkat et bunlar önemli sonrada pozitif haberini bizimle paylaş tmammı :)))

Kızlar sonundaaaaa bende hamileyim .... ağla ağla gözümde yaş kalmadı sabahtan beri. çok değişik hissediyorum kendimi. yıllardır yaşadığım o stres bi anda uçtu gitti yok anlatamıyorum gerçekten tıkandım. sadece sizlere çok tşk ediyorum bu süreçte burdan beni yalnız bırakmadınız sizlerdende güzel haberler almak istiyorum...

ayyyy canım bak gördünmü ne kadar kastın akşamdan beri kendini? Şimdi rahatlamışsındır çok şükür rabbim bizlerede nasip etsin ve seninde kucağında görmeyi nasip etsin inşallh... Hayırlı olsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…