vet canm are beye gidim yine amin cümlemize nasip etsin canım sanda sağlıklı hayırlı ikiz bebek nasip etsin inşallah ❤ocak sonuna doğru reli olunca başlıca tedaviye inşallahben önceden böyle 3 gün 5 gün emriyosu hiç bilmiyorum. iyiki bilmiyomusum yoksa neden bana 3 gün emriyosu transfer edildi diye stres yapardimşaka bir yana nasip kısmet herşey yeteri Rabbim ol desin gerisi yalan.benm hic kimse tup oldgunu bilmiyo tedavide hemen tuttu diye bizde soylemedik cok ustume düşüp bana evham yapmasınlar diye.ben ilkk transfer oldugum gün evde geldim dinlendim ikinci gün anneme gittim ve abimin 5 yaşında oğlu beni gördü zıpladı kucağıma o an belim ağrıdı bütün umudum gitti asla tutmaz diye düşünmüştüm hiç umudum yoktu yani işte nasibinde varmış diyeceğim oki eğer kismetimizde varsa zaten bir şekilde bizi buluyor.eğer yoksa ne kadar yatsak dinlensek kime gitsek boş Yüce Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah❤Aaaa çok sevindim cnm inşallah ikinciyide sağ salim kucağına alırsın tekrarmı aret beyde düşünüyosun tedaviyi
Amiiinnn cnm inşallah ikiz versin dillerin bal yesin :) okadar çok istiyorum ki ikiz olmasını rabbim hayırlısını versin çok doğru diyosun önce rabbimin nasip etmesi gerekiyo ben daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı şimdi 7. Ci tedavimi Aret beyde görüyorum daha önceki merkezlerde üçüncü güne zar zor giden iki embriyomuz olurdu burda bi mucize gerçekleşti ve 16 tane birinci kalite blastokistimiz oluştu maşallah :) inşallah benimde anne olma sıram gelmiştir artık rabbim hepimize nasip etsin inşAllahe
vet canm are beye gidim yine amin cümlemize nasip etsin canım sanda sağlıklı hayırlı ikiz bebek nasip etsin inşallah ❤ocak sonuna doğru reli olunca başlıca tedaviye inşallahben önceden böyle 3 gün 5 gün emriyosu hiç bilmiyorum. iyiki bilmiyomusum yoksa neden bana 3 gün emriyosu transfer edildi diye stres yapardimşaka bir yana nasip kısmet herşey yeteri Rabbim ol desin gerisi yalan.benm hic kimse tup oldgunu bilmiyo tedavide hemen tuttu diye bizde soylemedik cok ustume düşüp bana evham yapmasınlar diye.ben ilkk transfer oldugum gün evde geldim dinlendim ikinci gün anneme gittim ve abimin 5 yaşında oğlu beni gördü zıpladı kucağıma o an belim ağrıdı bütün umudum gitti asla tutmaz diye düşünmüştüm hiç umudum yoktu yani işte nasibinde varmış diyeceğim oki eğer kismetimizde varsa zaten bir şekilde bizi buluyor.eğer yoksa ne kadar yatsak dinlensek kime gitsek boş Yüce Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah❤
Canim geciyor tabi hic merak etme. Bak teyzesi minnoş kizimla yaziyoruz bu satirlari sana. Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin. Ben mutlu oldunm dilerim sizde olursunuzSürekli yorgun hissediyorum kendimi uyumak istiyoum bende duygusal oldum çok belim agrıyo ama Allahın izniyle kucaga alınca bütün problemler geçiyodur herhalde
Ya inşallah bizde yazarız meleğimle :) senin meleğin ne kadarlık oldu canım :))Canim geciyor tabi hic merak etme. Bak teyzesi minnoş kizimla yaziyoruz bu satirlari sana. Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin. Ben mutlu oldunm dilerim sizde olursunuz
Canım ya bende evdeyim işte bütün gün çocuğumla birlikte yuvarlanıp gidiyoruz senin meleğin nasıl annelik nasıl gidiyorAka
Akalelii canimmmm ne zamandir denk gelmedikkkkk nasilsinnn
2. Istiyorum ama süt veriyorum diye kesmek istemiyorum. Sen sütten kestin miCanım ya bende evdeyim işte bütün gün çocuğumla birlikte yuvarlanıp gidiyoruz senin meleğin nasıl annelik nasıl gidiyor
Daha minnak teyzesi yeni girdi sayilir 1 yasina. Darisi sana guzelimYa inşallah bizde yazarız meleğimle :) senin meleğin ne kadarlık oldu canım :))
Canım senin bebişin çok küçük daha bekle sen Biraz ben keseli baya oldu benimki büyük biraz :)2. Istiyorum ama süt veriyorum diye kesmek istemiyorum. Sen sütten kestin mi
Saol canım hepimiz için güzel şeyler olur inşallah :))Bianca sana da çok teşekkürler..Rahatlattınız beni..
Senin sürecini az çok okudum, umarım herşey gönlümüzce olur...
Saol canım hepimiz için güzel şeyler olur inşallah :))
Sen çok irdeleme, çok düşünme. Kendini olayın akışına bırak, düşündükçe geriyosun kendini :))
Yok yahuu ne korkusu. Büyütme bu kadar :)) çok basit işlemler hepsi. İnan benim acı eşiğim çok düşük. Dayanılmayacak bişi olsa önce ben kaçarım bu işten :)))hemde ne germe, ruh gibiyim 4 gündür sürekli farklı bi endişe ve korku sarıyo
Yok yahuu ne korkusu. Büyütme bu kadar :)) çok basit işlemler hepsi. İnan benim acı eşiğim çok düşük. Dayanılmayacak bişi olsa önce ben kaçarım bu işten :)))
henüz hazır değilsen psikolojik olarak kendini hazırla. hatta bahcecide psikolog var, onunla görüşebilirsin, çok yardımcı oldugunu söylüyorlar. belki kafandaki endişeleri giderebilir.Teşekkür ederim gerçekten çok etkileniyorum olumlu olumsuz her bilgiden :S
kızlar bahceci hastasıyım halimize sukredelim tesa ile spermi bulunamayan insanlar var benim eşim azo sperm tese oldu .Bursa da ikamet ediyorum 3 basarısız deneme var ist la spermleri tasıyacağız insallahCanım hiç stres yapma bebek için bir sperm yeterli çok şükürki 2 milyon çıkış var hiç olmayanlarda var maalesef inşallah o iki milyonun içinden yumurta sayısınca düzgün spermler bulunur nice sperm çıkışı olmayıpta testislerden alınan bikaç spermle bebeği olanlar var seninde olacak Allah'ın izniyle sadece tevekkül ve sabırla bekleyip görecez
sen ne durumdasın bebişin ne kadarlık olduKızlar neler yapıyorsunuz hayırlı akşamlar azıcık sohbet edelimmmm :)))
aret bey hangi klınıkteAmiiinnn cnm inşallah ikiz versin dillerin bal yesin :) okadar çok istiyorum ki ikiz olmasını rabbim hayırlısını versin çok doğru diyosun önce rabbimin nasip etmesi gerekiyo ben daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı şimdi 7. Ci tedavimi Aret beyde görüyorum daha önceki merkezlerde üçüncü güne zar zor giden iki embriyomuz olurdu burda bi mucize gerçekleşti ve 16 tane birinci kalite blastokistimiz oluştu maşallah :) inşallah benimde anne olma sıram gelmiştir artık rabbim hepimize nasip etsin inşAllah
kızlar bahceci hastasıyım halimize sukredelim tesa ile spermi bulunamayan insanlar var benim eşim azo sperm tese oldu .Bursa da ikamet ediyorum 3 basarısız deneme var ist la spermleri tasıyacağız insallah
Allah hepimize kolaylık versin..
Ben bu tüp bebek işlemiyle o kadar yeni karşılaştım ki.. Daha cumartesiden beri hayatımızda ve ben neye uğradığımı şaşırmış vaziyetteyim, her yazılanı okuyorum her bilgiyi topluyorum ama kafam allak bullak. Kimisi ağrısından sızısından iğnelerden hormonlardan bahsediyor, gazeteci arkadaşım var duyulan duyulmayan bir sürü karışma vakaları var düzgün merkez seç diyor, kimisi o ilacı al bu kürü dene diyor, ve bu kadar soru varken kafamızda stres yapmayın diyorlar..
Sanırım psikoloğa gitmek en iyisi daha yola başlamadan ruh gibi oldum.. belki de ilk şok böyledir siz de ilk zamanlarda böyle miydiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?