Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Kızlar iyi geceler aranızda transfer olan varmı?neler yaptınız sürekli yattınızmı yoksa hareket halindemi geçirdiniz bilgilendirirseniz sevinirim
canm ben transferinden sonra yatmadım normal günlük hayatıma devam ettim. ama ağır kalmadım anı hareket yapmadım. cok sukur 3 yasinda kixim var simdi ikinci icin tedaviye basliycam.yanlış hatirmiyosam bi yerde okumustum yürüyüş yaparken vücut bir hormon salgiliyomus o tutunmaya yardımcı oluyomus.hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canm

Çok teşekkür ederim moral oldunuz valla rabbim hayırlısını versin

Kızlar iyi geceler aranızda transfer olan varmı?neler yaptınız sürekli yattınızmı yoksa hareket halindemi geçirdiniz bilgilendirirseniz sevinirim
Canım ben transferden sonra hep yatmadım doktorum Mustafa BAHÇECİydi oda çok önermedi yatmayı normal hayatına dön ama biraz daha dikkatli ol dedi

Arkadaşlar şehir dışından tedavi için gelenler,kaç kez kontrole gittiniz?istanbulda kalmak mı yoksa gidiş geliş yapmak mı daha mantıklı?Bir de tüp bebek ücreti ilaçlar hariç ne kadara mal oluyor
MerhabA tedaviniz hayırlı olsun.Şehir dışından gitmişsiniz merkeze, bana süreci anlatır mısınız rica etsem ?kaç kez gitmek gerekiyor, kalmak mı lazım gibi

Merhaba,ben günübirlik gittim 3 kez.4.gidişimde yumurta toplama dahil 4 gün kaldım.Biz dondurduk embriyoları o yüzden transfer için beklemedik.benim bünyem biraz zayıf olduğu için yumurta toplamadan sonra bir gün daha kaldım ,o şekilde yaptık.Çalıştığım için böyle oldu eğer siz çalışmıyorsanız kalmanızı öneririm git gel daha masraflı oldu bize.

Ben de bursa dan gelip gidiyorum hatta bugün yumurta takıp 2. Gün Du şuan donuyorum

Kızlar yumurta larim büyüyor inşallah toplamadan sonra 5. Güne giderrr

arkadaşlar merhaba yeniden,

bana sürecin ilaç kullanma kısmını detaylı anlatabilir misiniz? sanırım karar verdim ve önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım ancak doktora gidene kadar sabredemedim.

Regl ile birlikte iğne olmaya başlıyorum ve sonrası nasıl ilerliyor bilmiyorum sürekli iğne mi olcak, ağızdan alınan ilaç var mı, eğer nasip olursa transfer sonrası da ilaç kullanılacak mı? tüm gebelikte iğne ya da ilaç mı kullanılıyor

Hayırlı olsun arkadaşım.
12 gün boyunca hergün iğne. İlk 6 gün 2 iğne, son 5 gün 3 iğne, son gün iğne yok. Folik asit var ağızdan alınan. Doktor vitamin verebilir extra. 12 günlük sürede 4 defa kontrole cagırıyolar genelde.
Transfer hiç olamadım henüz, bilemiyorum :))

Ya çok teşekkür ederim bukadarcıksa çook kötü durmuyo

Canım merhaba ben bahçeci umut tup bebek merkezinde tedavi oldum . Adetin 2. Günü gidiyorsun ve bazi iğnelere başlanıyor sonra 5 gün sonrasına cagırıyolar kontrol için ondan sonra 2 gün aralıklarla gidip geliyosun en fazla 12 gün sürüyor ama tabi kişiye göre değişir her gün ignelerini kullanıyorsun yumurtaların yeterinde büyüyünce çatlayma iğnesi verip 2 gün sonra topluyorlar sonrada transfer süreci baslıyor

Evet kızlar transferimin altıncı gününden merhaba bahçeci tipiğinin ilk gebe adayıyım inşallah pozitif sonuçumu sizinle paylaşabilirim darısı sizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…