Arminimtüpçü kizlarbir kac sorum varda
1: ngs tup bebek ücretine dahil mi ekstra mi ödeniyor
2:her embriyo ya ngs yapılıyor mu ?
3: pgt ne kadar ve daha onceden dusuk yapanlara mi oneriliyor
4: kactane embriyo olursa olsun dondurma cozme ilk detavide icinde mi?
5: kafam basmadi
6: öptüm
hep camasir suyundan bunlarArminim
Ngs için embriyo başına 295 $
5.güne gelen embriyoya ngs yapılıyor
Düşük yapmak şart değil 35 yaş üstü öneriyorlar -bi kaç başarısız tüp bebek sonrası genelde yapıyorlar
Kaç tane embriyo olursa o olsun dondurma çözme yaklaşık 1.850 tl
Umarım kafan basmıştır
Öptüm cınım
tabiki oldun. cok teşekkür ederimCanım selam 1-na ücrete dahil değil ayrıca ödemen lazim
2 sen istediğin kadar embriyoya yatırabilirsin embriyo başına ücret zaten
3- pgt için illa düşük olmasına gerek yok canim bi hastalık varsa da yapılıyo benim bildiğim
4 1 de olsa 3 de olsa dondurma çözdürme aynı para ama diğer çözülmeler ekstra mi bilmem
Umarım yardımcı olabilmişimdir
5 öptüm:)
Az değil bence sağlıklı olsun pozitif olsun inşallah kalırlar benimde pazartesi günü toplanacak bakalım ne olacak çok heyecanlıyımMrb kızlar aranıza yeni katıldım ben de bahçecide tedavi görüyorum ilk denemem 1 yıllık evliyim eşimde sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var.dün 7 yumurtam toplamdı bugün aradılar 4 tanesi döllenmiş sizce miktarı az mı. Bekletmeyi ve 5. Günde transfer yapılabileceği söylendi bilgisi olanlar içimi rahatlatabilirmi sizce 5.güne kadar hayatta kalabilirler mi
Az değil bence sağlıklı olsun pozitif olsun inşallah kalırlar benimde pazartesi günü toplanacak bakalım ne olacak çok heyecanlıyım
Bende pco var canım o yüzden 36 yumurta toplandı 27 si döllendi 6 sı 5. Gün 2 si 6. Gün olarak donduruldu. Şimdi adet oldum transfer için tedaviye başladım. Erken yapma testi bence benim 4. Denemem budiğerlerinde hep erken yaptım negatif çıksada ümitlendim belki olur diye bu defa gününü bekleyecem sende bekle biliyorum zor ama sabretTransferi oldum bugün 4.günüm 5.gün empriyosu 4aa mış pek heyecanlıyım beklemek çok zor walla bırak günleri sanki saatler geçmiyor...umarım herkes istediği güzel haberleri alır ... bana 12 gün sonra test yap dediler daha erken yapsam çıkmazmı kızlar? Bide ben yatamıyorum afakanlar basıyor yatınca dolanıyorum evin içinde umarım bi zararı olmaz bebişime...senin kaç yumoşun toplandı? Umarım yolundadır herşey
Benim ilk denemem eşimde sperm azlığı var mikro yapıldı, olmazsa çok üzülürüz gibi hissediyorum sen 4. Denemedesin allahım sabrını versin tez zamanda da bebeğini kucağına almayı nasip etsinBende pco var canım o yüzden 36 yumurta toplandı 27 si döllendi 6 sı 5. Gün 2 si 6. Gün olarak donduruldu. Şimdi adet oldum transfer için tedaviye başladım. Erken yapma testi bence benim 4. Denemem budiğerlerinde hep erken yaptım negatif çıksada ümitlendim belki olur diye bu defa gününü bekleyecem sende bekle biliyorum zor ama sabret
Hepimize nasip etsin inşallah canımBenim ilk denemem eşimde sperm azlığı var mikro yapıldı, olmazsa çok üzülürüz gibi hissediyorum sen 4. Denemedesin allahım sabrını versin tez zamanda da bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Ya dayanamadım 7.günüm test yaptım sonuç buHepimize nasip etsin inşallah canım
Pozitif hamilesiniz hayirli olsun bebisiniz tutunmuşYa dayanamadım 7.günüm test yaptım sonuç bu
İnanması zorPozitif hamilesiniz hayirli olsun bebisiniz tutunmuş❤
Amin cok dua et ne olur bizede haber ver burdan bkliyormİnanması zor☺☺☺ Kanla netleştirecem darısı başına ❤❤
Ederim tabi ediyorumda allah hepinize güzel haberler almayı nasip eder işallah.. benimde daha net değil bakalım silik çizgiyi görünce umutllandık hemen ...senin kaçıncı günün bugünAmin cok dua et ne olur bizede haber ver burdan bkliyorm
Ahh ahh ben daha transfer olmadimEderim tabi ediyorumda allah hepinize güzel haberler almayı nasip eder işallah.. benimde daha net değil bakalım silik çizgiyi görünce umutllandık hemen ...senin kaçıncı günün bugün
Bol şanslar sana ozamanAhh ahh ben daha transfer olmadimadetin 2. Gunu baslicaz yarn olucam insallah
Var var hic korkma cok guzel cikmis ikinci cizgi daha gunune var ondan tam kirmizi degil gununde yapsan dahada kirmizi olurdu kan ver günunde yada yarn kesin cikickBol şanslar sana ozaman❤ Stres yapmamaya çalış zaten güzel rabbim ol dediği Zaman oluyor ☺☺bu arada çıktım eczaneden erken gebelik testide aldım ondada böyle çıktı benlemidir bebişim hala çok korkuyorum
Canım var yaaaa hemen kan testi yaptır sonucu bekliyorum çok sevindim yaaBol şanslar sana ozaman❤ Stres yapmamaya çalış zaten güzel rabbim ol dediği Zaman oluyor ☺☺bu arada çıktım eczaneden erken gebelik testide aldım ondada böyle çıktı benlemidir bebişim hala çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?