Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Canım selam 1-na ücrete dahil değil ayrıca ödemen lazim
2 sen istediğin kadar embriyoya yatırabilirsin embriyo başına ücret zaten
3- pgt için illa düşük olmasına gerek yok canim bi hastalık varsa da yapılıyo benim bildiğim
4 1 de olsa 3 de olsa dondurma çözdürme aynı para ama diğer çözülmeler ekstra mi bilmem
Umarım yardımcı olabilmişimdir
5 öptüm:)

Arminim
Ngs için embriyo başına 295 $
5.güne gelen embriyoya ngs yapılıyor
Düşük yapmak şart değil 35 yaş üstü öneriyorlar -bi kaç başarısız tüp bebek sonrası genelde yapıyorlar
Kaç tane embriyo olursa o olsun dondurma çözme yaklaşık 1.850 tl
Umarım kafan basmıştır
Öptüm cınım

hep camasir suyundan bunlarasdff bastı ama, sorduğumu bile unutabilirim ki ben cok heycanli bu isler

tabiki oldun. cok teşekkür ederim

Mrb kızlar aranıza yeni katıldım ben de bahçecide tedavi görüyorum ilk denemem 1 yıllık evliyim eşimde sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var.dün 7 yumurtam toplamdı bugün aradılar 4 tanesi döllenmiş sizce miktarı az mı. Bekletmeyi ve 5. Günde transfer yapılabileceği söylendi bilgisi olanlar içimi rahatlatabilirmi sizce 5.güne kadar hayatta kalabilirler mi

Az değil bence sağlıklı olsun pozitif olsun inşallah kalırlar benimde pazartesi günü toplanacak bakalım ne olacak çok heyecanlıyım

Transferi oldum bugün 4.günüm 5.gün empriyosu 4aa mış pek heyecanlıyım beklemek çok zor walla bırak günleri sanki saatler geçmiyor...umarım herkes istediği güzel haberleri alır ... bana 12 gün sonra test yap dediler daha erken yapsam çıkmazmı kızlar? Bide ben yatamıyorum afakanlar basıyor yatınca dolanıyorum evin içinde umarım bi zararı olmaz bebişime...senin kaç yumoşun toplandı? Umarım yolundadır herşey

Bende pco var canım o yüzden 36 yumurta toplandı 27 si döllendi 6 sı 5. Gün 2 si 6. Gün olarak donduruldu. Şimdi adet oldum transfer için tedaviye başladım. Erken yapma testi bence benim 4. Denemem budiğerlerinde hep erken yaptım negatif çıksada ümitlendim belki olur diye bu defa gününü bekleyecem sende bekle biliyorum zor ama sabret

Benim ilk denemem eşimde sperm azlığı var mikro yapıldı, olmazsa çok üzülürüz gibi hissediyorum sen 4. Denemedesin allahım sabrını versin tez zamanda da bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Benim ilk denemem eşimde sperm azlığı var mikro yapıldı, olmazsa çok üzülürüz gibi hissediyorum sen 4. Denemedesin allahım sabrını versin tez zamanda da bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Hepimize nasip etsin inşallah canım

Amin cok dua et ne olur bizede haber ver burdan bkliyorm
Ederim tabi ediyorumda allah hepinize güzel haberler almayı nasip eder işallah.. benimde daha net değil bakalım silik çizgiyi görünce umutllandık hemen ...senin kaçıncı günün bugün

Ederim tabi ediyorumda allah hepinize güzel haberler almayı nasip eder işallah.. benimde daha net değil bakalım silik çizgiyi görünce umutllandık hemen ...senin kaçıncı günün bugün
Ahh ahh ben daha transfer olmadim adetin 2. Gunu baslicaz yarn olucam insallah

Ahh ahh ben daha transfer olmadim adetin 2. Gunu baslicaz yarn olucam insallah
Bol şanslar sana ozaman Stres yapmamaya çalış zaten güzel rabbim ol dediği Zaman oluyor bu arada çıktım eczaneden erken gebelik testide aldım ondada böyle çıktı benlemidir bebişim hala çok korkuyorum

Eklentiler

• 437B0148-3E1F-490A-B2DB-48602DFC9AE8.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 57
Var var hic korkma cok guzel cikmis ikinci cizgi daha gunune var ondan tam kirmizi degil gununde yapsan dahada kirmizi olurdu kan ver günunde yada yarn kesin cikick

Canım var yaaaa hemen kan testi yaptır sonucu bekliyorum çok sevindim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…