Kan testim 85.76 çıktı 9. Günüm doktorum çok güzel dedi Pazartesi beklior beniCanım var yaaaa hemen kan testi yaptır sonucu bekliyorum çok sevindim yaa
Yaa cok guzel rabbim devamini getirsin banada dua et ilk denemem tutsun hemen bebisimKan testim 85.76 çıktı 9. Günüm doktorum çok güzel dedi Pazartesi beklior beni☺☺☺☺☺
İşallah cnm benim sende güzel sonuçlar alırsın Benimde ilk denememdi çok şükür şuan iyi gidiyor sende o mutluluğu yaşarsın umarımYaa cok guzel rabbim devamini getirsin banada dua et ilk denemem tutsun hemen bebisim
Çok sevindim canım benim inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsinYaa cok guzel rabbim devamini getirsin banada dua et ilk denemem tutsun hemen bebisim
Rabbim inşallah kucağına almayı nasip etsin canım benim darısı bizlere de artıkKan testim 85.76 çıktı 9. Günüm doktorum çok güzel dedi Pazartesi beklior beni☺☺☺☺☺
Insallah canm insllahİşallah cnm benim sende güzel sonuçlar alırsın Benimde ilk denememdi çok şükür şuan iyi gidiyor sende o mutluluğu yaşarsın umarım
9 bin tup bebek fiyati ilaclar igneler rahim dinlendirme(doktor tercihi) filam derken 18 19 bini buluyo bazen geçebiliyordaarkadaşlar fiyatlar nasıl biraz bilgi verebilirmisiniz
MalesefÇOK YÜKSEKMİŞ
Eveteşiniz orada mı amlyat oldu
Aynen hatta istanbul da değilsen 20bini geçiyor9 bin tup bebek fiyati ilaclar igneler rahim dinlendirme(doktor tercihi) filam derken 18 19 bini buluyo bazen geçebiliyorda
Canım ne durumdasın kalp sesini duydun mu bebişin bu arada benimde 18inde transferim var bana dua et hatta buradaki herkes dua etsinKan testim 85.76 çıktı 9. Günüm doktorum çok güzel dedi Pazartesi beklior beni☺☺☺☺☺
Dualarım seninleCanım ne durumdasın kalp sesini duydun mu bebişin bu arada benimde 18inde transferim var bana dua et hatta buradaki herkes dua etsin
Çok teşekkürler canım iyi temennilerin için tavsiyelerine uyarımDualarım seninledr gittim keseyi gördüm 22 sinde kalp sesini duymamız için çağırdı beklemedeyim... benim yaşadığım duyguları allah isteyen herkese nasip etsin sakın stres yapma ...devamlı yatma,ben hiç yatmadım... umarım herşey yolunnda gider
canım bugün 7. günüm 19.5 çıktı değerim inşallah yükselirDualarım seninledr gittim keseyi gördüm 22 sinde kalp sesini duymamız için çağırdı beklemedeyim... benim yaşadığım duyguları allah isteyen herkese nasip etsin sakın stres yapma ...devamlı yatma,ben hiç yatmadım... umarım herşey yolunnda gider
Yaa hayirli olsn 5. Gun embryosu heralde benmde 3. Gunum 7. Gun bende yapmayi dusunuyormcanım bugün 7. günüm 19.5 çıktı değerim inşallah yükselir
Teşekkürler canım inşallahYaa hayirli olsn 5. Gun embryosu heralde benmde 3. Gunum 7. Gun bende yapmayi dusunuyormbeklicem diyodm ama bekleyemicem insallah kat kat artar degerin banada dua et
Amin caniim amiin bende oyle yapcam ozamanTeşekkürler canım inşallahbende dayanamadım ☺önce idrarda çıktı benim eşimi zor razı edip kan testi vermeye gittim hep dualarımdasınız rabbim kimseye aratmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?