Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Canım ne durumdasın kalp sesini duydun mu bebişin bu arada benimde 18inde transferim var bana dua et hatta buradaki herkes dua etsin
Dualarım seninle dr gittim keseyi gördüm 22 sinde kalp sesini duymamız için çağırdı beklemedeyim... benim yaşadığım duyguları allah isteyen herkese nasip etsin sakın stres yapma ...devamlı yatma,ben hiç yatmadım... umarım herşey yolunnda gider

Çok teşekkürler canım iyi temennilerin için tavsiyelerine uyarım inşallah senin bebeğin de sağlıkla büyür rabbim güzel bir hamilelik geçirerek yavrunu kucağına almayı nasip eder

canım bugün 7. günüm 19.5 çıktı değerim inşallah yükselir

Yaa hayirli olsn 5. Gun embryosu heralde benmde 3. Gunum 7. Gun bende yapmayi dusunuyorm beklicem diyodm ama bekleyemicem insallah kat kat artar degerin banada dua et
Teşekkürler canım inşallah bende dayanamadım önce idrarda çıktı benim eşimi zor razı edip kan testi vermeye gittim hep dualarımdasınız rabbim kimseye aratmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…