Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Mrb kızlar bende Fulya Bahçeci Kliniğine başvurdum.Mayıs gibi tedavim başlıcak kısmetse..Daha önceden 2 tane negatif ve 1 tane biokimyasal gebeliğim oldu...İnşallah Allah hepimizin yardımcısı olur.

Canım merhaba. nasılsın? nedir durumlar tedaviye başlayabildin mi? Ben de Güvenç Beyin hastasıyım. çok şükür tedavimiz olumlu cevap verdi ve gebelik haberimizi aldıkkk :))) İnşallah sende de güzel haberler vardır...

hayırlısı olsun çok sevindim.Rabbim kucağına almayı nasib etsin..

gubi08 canim hangi asamadasin suan? basladinmi Tedaviye? burdan bilgi verirsen sevinirim. Hersey gönlünce olur insallah.

edacım geçen hafta kontrole gittiğimde normalde doktorum ilaçlarımı verecekti adetimle beraber başlayacaktım tedaviye ama geçen aydan çatlamayan yumurtam kalmış onun için çatlatma iğnesi oldum bu sabahta adet oldum 2. günü yani yarın kontrolüm var eğer kalan yumurta çatlamışsa yarın iğnelerime başlayacağım fakat çatlamadıysa önümüzdeki aya ertelenecek umarım çatlamıştır beklemek o kadar zor geliyor ki yarın gidince gelişmelerle ilgili tekrar bilgi veririm... :)

edacım geçen hafta kontrole gittiğimde normalde doktorum ilaçlarımı verecekti adetimle beraber başlayacaktım tedaviye ama geçen aydan çatlamayan yumurtam kalmış onun için çatlatma iğnesi oldum bu sabahta adet oldum 2. günü yani yarın kontrolüm var eğer kalan yumurta çatlamışsa yarın iğnelerime başlayacağım fakat çatlamadıysa önümüzdeki aya ertelenecek umarım çatlamıştır beklemek o kadar zor geliyor ki yarın gidince gelişmelerle ilgili tekrar bilgi veririm... :)

insallah catlamistir canim herseyin hayirlisi

hayırlısı olsun çok sevindim.Rabbim kucağına almayı nasib etsin..

AMİN canım çok sağolasın. darısı senin başına inşallah. tedavinin hayırlı olmasını diliyorum. sana şimdi zaman geçmek bilmez ama inşallah hayırlısıyla geçer ve sende o mutlu haberi alırsın. kafana takılan bişey olursa yardımcı olmak isterim. sende durumundan haberdar edersen çok sevinirim. tekrr hayırlı olması dileklerimle.

Son düzenleme:
merhabalar. 2 kez aşılama denedik ama olmadı. doktor en son tüp bebek dedi. tüp bebek merkezi arıyorum. bahçeciyi bu konuda çok duydum. tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mı?

merhabalar. 2 kez aşılama denedik ama olmadı. doktor en son tüp bebek dedi. tüp bebek merkezi arıyorum. bahçeciyi bu konuda çok duydum. tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mı?

merhaba brc_1980. öncelikle çok geçmiş olsun. dilerim bu sefer tedavin sonuç verir ve mutluluğu bulursun. bahçeci çok iyi bi ekip ama bunu bu şekilde söylemek belki sana çok şey ifade etmeyebilir. bahçeci dahil düşündüğün tüm merkezleri iyice araştırmanı ve tedavi öncesi bir görüşme yapmanı tavsiye ederim. bi de daha yolun başında olduğun için belki şu an bilmiyorsun ama bu tedavinin en önemli en hassas kısmı embriyoloji labaruvarı. araştırma yaparken bunu ön planda tutmalısın. bahçeci embriyoloji lab açısından güvenebileceğin bi yer. benim doktorum Mustafa Bahçeci o bizim şirin babamız oldu onun sayesinde mutluyuz ve heyecanlıyız. darısı senin başına inşalah ve tabiki dileyen tüm arkadaşlarımın başına :)

merhaba brc_1980. öncelikle çok geçmiş olsun. dilerim bu sefer tedavin sonuç verir ve mutluluğu bulursun. bahçeci çok iyi bi ekip ama bunu bu şekilde söylemek belki sana çok şey ifade etmeyebilir. bahçeci dahil düşündüğün tüm merkezleri iyice araştırmanı ve tedavi öncesi bir görüşme yapmanı tavsiye ederim. bi de daha yolun başında olduğun için belki şu an bilmiyorsun ama bu tedavinin en önemli en hassas kısmı embriyoloji labaruvarı. araştırma yaparken bunu ön planda tutmalısın. bahçeci embriyoloji lab açısından güvenebileceğin bi yer. benim doktorum Mustafa Bahçeci o bizim şirin babamız oldu onun sayesinde mutluyuz ve heyecanlıyız. darısı senin başına inşalah ve tabiki dileyen tüm arkadaşlarımın başına :)

esmaaa82 ilgin ve bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. benimde en başından beri içimden hep bahçeci geçiyor. yarın ilk görüşme için randevu aldık bakalım ümit göktolgadan. çok heyecanlıyım. yarınki duruma göre karar vericem. çok korkuyorum. bende artık anne olmak istiyorum. böyle etrafımdan ve burdan hamile haberlerini duydukça çok seviniyorum ve çok özeniyorum. ben niye yaşayamıyorum bu duyguyu diye hep soruyorum ama isyan etmek istemiyorum. biliyorumki bunda da bi hayır vardır. ben sadece rabbim bu mutluluğu bana da yaşatsın istiyorum başka hiçbir şey istemiyorum.

Arkadaslar,
Bahceci bosna Ali enver Kurt hakkinda bilgisi tecrübesi olan var mi? Almanya da yasiyorum ve burada 3 kez dondurulmus Embryo transferi yapildi Hepsi de negatif!! Kendime güvenebilecegim bir Doktor ariyorum! Fikir ve yardimlarinizi bekliyorum:)))

Son düzenleme:
merhaba kızlar 6senelık evlıyım ve 6senedır tedavı goruyorduk aşılamalar ilk tupbebegı çapada yaptırdım yıne sonuc negatıftı yıkılmıstım dayanacak gucum kalmamıştı 6ay psıkolojık destek aldım bu sıteden bahcecıye gıtmeye karar verdım halıt fırat erdene randevu aldık goruşmemız guzel gectı aklıma yatmıştı dogru bır karar aldıgıma emındım kan tahlıllerı rahım fılmı ıstedı sonuç olarak kansekerım yuksek çıktı bunun ıçın dıyetısyene yonlendırdı dıyet yaparak 6kılo verdım buyuk bır kısmı yagdan gıtmıstı hersey normaldı bu arada halıt beyın klınıkten ayrıldıgını ogrendık mustafa bahçecıye devam ettık kasım ayında tupbebek ıçın konustuk antıbıyotık esımle bırlıkte kullanmak uzere ve vıtamın felan yazdı mutlu bır sekılde evımıze donduk fakat o ay adetım gecıktı klınıgı aradım test yaptırıp daha sonrada adet sokturucu ılaç kullanmamı soyledı emıne hanım testı yaptım evde ınanamadım hamıleydım kan verdım oda gebelık çıktı aglamaktan konusamıyordum esımde sperm sorunu yanı 2mılyon canlı sperm cok azdı bendede yumurtalıgımda tembellık vardı suan 4bucuk aylık hamıleyım bahçecı bana ugurlu geldı evlılıgımın 7.senesınde kızımı kucagıma alcam kısmetse :emir_bebek:umudunuzu yıtırmeyın gecelerı uyanıp dua ederdım hep halende sızler ıçın edıyorum rabbım tez zamanda yuzunuzu guldursun amınnnnn:nazar:

Merhaba Arkadaşlar, bende 1 yıllık evliyim ve henüz bebeğimiz olmadı. ben 4 yıl önce çikolata kisti ameliyatı oldum ameliyatım başarılı geçti ve bir daha kistim tekrarlamadı..hep sorunun kıst olduğunu düşünürken eşimle birlikte sperm testi yaptırmaya karar verdik. 3 gün önce gittik ve sperm testinden çok kötü sonuç aldık.eşimin hareketli spermi yok denecek kadar azmış. yani 1-2 tane varmış:( yani bizde olumsuzluklar oldukça fazla.. kısa süre içersinde tüp bebek yapmaya karar verdik..Fakat tüp bebeği nerede yaptıracağımız konusunda kararsızıs, burada yazılanlara göre bahçeci kliniğinden birçok kişi memnun. Bir de Eurofertil diye bir tüp bebek merkezi varmış,burayla ilgili bilgisi olan var mı? ya da bana önerebileceğiniz başka bir merkez? bir de bu kadar düşük sperm ile başarı elde etmemiz mumkun olabilir mi hiç biliyorum.. günlerdir karamsarlık içerisindeyım, inşallah Allah isteyen herkese bebek nasip eder..

Merhaba Arkadaşlar, bende 1 yıllık evliyim ve henüz bebeğimiz olmadı. ben 4 yıl önce çikolata kisti ameliyatı oldum ameliyatım başarılı geçti ve bir daha kistim tekrarlamadı..hep sorunun kıst olduğunu düşünürken eşimle birlikte sperm testi yaptırmaya karar verdik. 3 gün önce gittik ve sperm testinden çok kötü sonuç aldık.eşimin hareketli spermi yok denecek kadar azmış. yani 1-2 tane varmış:( yani bizde olumsuzluklar oldukça fazla.. kısa süre içersinde tüp bebek yapmaya karar verdik..Fakat tüp bebeği nerede yaptıracağımız konusunda kararsızıs, burada yazılanlara göre bahçeci kliniğinden birçok kişi memnun. Bir de Eurofertil diye bir tüp bebek merkezi varmış,burayla ilgili bilgisi olan var mı? ya da bana önerebileceğiniz başka bir merkez? bir de bu kadar düşük sperm ile başarı elde etmemiz mumkun olabilir mi hiç biliyorum.. günlerdir karamsarlık içerisindeyım, inşallah Allah isteyen herkese bebek nasip eder..

Merhabalar,
Bende senin gibi umutsuzdum, simdi azcik sakinlestim:) ve hala denemeye devam ediyorum, sana tavsiyem öncelikle sakin olmaya calis:)) esinin sperminin Az. Olmasi buyuk Problem degil, bir arkadasim kucukken kabakulak gecirmis, adamin spermi Yok denecek durumdaydi, Micro enjeksiyon yöntemiyle 3 tane saglikli bebek sahibi oldular:)) en yakin sahitleri benim!
Nerde yaptiracagim konusunda bende foruma mesaj yazdim ama cevap gelmedi, Ben de arastiriyorum... Iyi bir Doktor ve Klinik sart bu tüp bebekte ama nasil bulacagiz? Orasi muamma? Tek yapabilecegimiz cevremizde Bunu yasamis ciftlerden tavsiye almak olsa gerek, Ben baska bir Yol bulamadim, internette aramaktan Basim döndü artik:)))))

Back
X