Tup bebek ücreti ne kadar arkadaslar?
uzman doktor tedavileri 250,Mustafa Bahçeci 350 TL sanırım ayrıca tedavi ücretide 4800 +ilaç ücreti oluyor...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tup bebek ücreti ne kadar arkadaslar?
uzman doktor tedavileri 250,Mustafa Bahçeci 350 TL sanırım ayrıca tedavi ücretide 4800 +ilaç ücreti oluyor...
Cnm peki bu 4800 icinde dondurma dahil mı?
dondurma ile ilgili bilgim yok canım dondurulan embriyonun transferinde bir miktar ödeme olduğunu duymuştumm
Canım merhaba. nasılsın? nedir durumlar tedaviye başlayabildin mi? Ben de Güvenç Beyin hastasıyım. çok şükür tedavimiz olumlu cevap verdi ve gebelik haberimizi aldıkkk :))) İnşallah sende de güzel haberler vardır...
dondurma ile ilgili bilgim yok canım dondurulan embriyonun transferinde bir miktar ödeme olduğunu duymuştumm
gubi08 canim hangi asamadasin suan? basladinmi Tedaviye? burdan bilgi verirsen sevinirim. Hersey gönlünce olur insallah.
edacım geçen hafta kontrole gittiğimde normalde doktorum ilaçlarımı verecekti adetimle beraber başlayacaktım tedaviye ama geçen aydan çatlamayan yumurtam kalmış onun için çatlatma iğnesi oldum bu sabahta adet oldum 2. günü yani yarın kontrolüm var eğer kalan yumurta çatlamışsa yarın iğnelerime başlayacağım fakat çatlamadıysa önümüzdeki aya ertelenecek umarım çatlamıştır beklemek o kadar zor geliyor ki yarın gidince gelişmelerle ilgili tekrar bilgi veririm... :)
hayırlısı olsun çok sevindim.Rabbim kucağına almayı nasib etsin..
merhabalar. 2 kez aşılama denedik ama olmadı. doktor en son tüp bebek dedi. tüp bebek merkezi arıyorum. bahçeciyi bu konuda çok duydum. tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mı?
merhaba brc_1980. öncelikle çok geçmiş olsun. dilerim bu sefer tedavin sonuç verir ve mutluluğu bulursun. bahçeci çok iyi bi ekip ama bunu bu şekilde söylemek belki sana çok şey ifade etmeyebilir. bahçeci dahil düşündüğün tüm merkezleri iyice araştırmanı ve tedavi öncesi bir görüşme yapmanı tavsiye ederim. bi de daha yolun başında olduğun için belki şu an bilmiyorsun ama bu tedavinin en önemli en hassas kısmı embriyoloji labaruvarı. araştırma yaparken bunu ön planda tutmalısın. bahçeci embriyoloji lab açısından güvenebileceğin bi yer. benim doktorum Mustafa Bahçeci o bizim şirin babamız oldu onun sayesinde mutluyuz ve heyecanlıyız. darısı senin başına inşalah ve tabiki dileyen tüm arkadaşlarımın başına :)
Merhaba Arkadaşlar, bende 1 yıllık evliyim ve henüz bebeğimiz olmadı. ben 4 yıl önce çikolata kisti ameliyatı oldum ameliyatım başarılı geçti ve bir daha kistim tekrarlamadı..hep sorunun kıst olduğunu düşünürken eşimle birlikte sperm testi yaptırmaya karar verdik. 3 gün önce gittik ve sperm testinden çok kötü sonuç aldık.eşimin hareketli spermi yok denecek kadar azmış. yani 1-2 tane varmışyani bizde olumsuzluklar oldukça fazla.. kısa süre içersinde tüp bebek yapmaya karar verdik..Fakat tüp bebeği nerede yaptıracağımız konusunda kararsızıs, burada yazılanlara göre bahçeci kliniğinden birçok kişi memnun. Bir de Eurofertil diye bir tüp bebek merkezi varmış,burayla ilgili bilgisi olan var mı? ya da bana önerebileceğiniz başka bir merkez? bir de bu kadar düşük sperm ile başarı elde etmemiz mumkun olabilir mi hiç biliyorum.. günlerdir karamsarlık içerisindeyım, inşallah Allah isteyen herkese bebek nasip eder..