e
vet canm are beye gidim yine amin cümlemize nasip etsin canım sanda sağlıklı hayırlı ikiz bebek nasip etsin inşallah ❤ocak sonuna doğru reli olunca başlıca tedaviye inşallahben önceden böyle 3 gün 5 gün emriyosu hiç bilmiyorum. iyiki bilmiyomusum yoksa neden bana 3 gün emriyosu transfer edildi diye stres yapardimşaka bir yana nasip kısmet herşey yeteri Rabbim ol desin gerisi yalan.benm hic kimse tup oldgunu bilmiyo tedavide hemen tuttu diye bizde soylemedik cok ustume düşüp bana evham yapmasınlar diye.ben ilkk transfer oldugum gün evde geldim dinlendim ikinci gün anneme gittim ve abimin 5 yaşında oğlu beni gördü zıpladı kucağıma o an belim ağrıdı bütün umudum gitti asla tutmaz diye düşünmüştüm hiç umudum yoktu yani işte nasibinde varmış diyeceğim oki eğer kismetimizde varsa zaten bir şekilde bizi buluyor.eğer yoksa ne kadar yatsak dinlensek kime gitsek boş Yüce Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah❤Aaaa çok sevindim cnm inşallah ikinciyide sağ salim kucağına alırsın tekrarmı aret beyde düşünüyosun tedaviyi