- 19 Eylül 2018
- 758
- 605
- 23
- 35
Istanbul tüp bebek merkezinde cnm netten bakabilirsin istanbul tüp bebek merkezi dr Aret Kamar yazınca hemen çıkıyor süreklide tvlere çıkıyoaret bey hangi klınıkte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istanbul tüp bebek merkezinde cnm netten bakabilirsin istanbul tüp bebek merkezi dr Aret Kamar yazınca hemen çıkıyor süreklide tvlere çıkıyoaret bey hangi klınıkte
ben de burun ameliyatı olmak istiyorum yıllardır ama bi komplikasyon olur diye çok korkuyorum :) sen onu olmuşsun hiç korkma :)) bi kere ağrı sızı acı sancı vs olaylarını unut. gerçekten öyle bişi yok. zaten sağlıkçısın, deri altına yapılan iğnelerin acıtmayacağını bilirsin.
ama psikolojik durumuna bişi diyemem. çok hazır değilsen başlama. ben başlarken endişeli değildim. çünkü hiçbir sorunumuz yoktu, ikiz istediğimiz için tüp bebek işine girmiştik. ama 1 senede 3 deneme yaptık ve hala hamile değilim. yaşım 36. zamanın ilerlemesi beni strese sokuyor evet.
karışma olayına gelirsek, hastanelerde bile bebekleri karıştırıyorlar. kafanı lütfen bu olaylarla meşgul etme. kötüyü düşünme.
kaç yaşındasın? sizin sorununuz nedir?
daha çok yeni tüp bebek kararı dedin. belki biraz sindirmen gerekiyordur.
bahceci kafana yatmadıysa, istersen 2-3 klinkle daha görüş.
ben de burun ameliyatı olmak istiyorum yıllardır ama bi komplikasyon olur diye çok korkuyorum :) sen onu olmuşsun hiç korkma :)) bi kere ağrı sızı acı sancı vs olaylarını unut. gerçekten öyle bişi yok. zaten sağlıkçısın, deri altına yapılan iğnelerin acıtmayacağını bilirsin.
ama psikolojik durumuna bişi diyemem. çok hazır değilsen başlama. ben başlarken endişeli değildim. çünkü hiçbir sorunumuz yoktu, ikiz istediğimiz için tüp bebek işine girmiştik. ama 1 senede 3 deneme yaptık ve hala hamile değilim. yaşım 36. zamanın ilerlemesi beni strese sokuyor evet.
karışma olayına gelirsek, hastanelerde bile bebekleri karıştırıyorlar. kafanı lütfen bu olaylarla meşgul etme. kötüyü düşünme.
kaç yaşındasın? sizin sorununuz nedir?
daha çok yeni tüp bebek kararı dedin. belki biraz sindirmen gerekiyordur.
bahceci kafana yatmadıysa, istersen 2-3 klinkle daha görüş.
Yaaaa ne diyosunnn :))Buarada ben burun ve meme ameliyatı oldum:)
Burun yeniden bile olabilirim sorun yok, o kadar kolay bi operasyon. Ama meme mümkünse 1 kere yeter.. gerçekten zor ve ağrılı ama dayanılmaz değil.. sonuçta unutup gidiyorsun..geriye güzelliği kalıyor:)
Biz ağustos ayında daha hiç deneme yapmadan karı-koca bütün testlermizi yaptırdık. Bende sorun yok eşimin sperm sayısı 10 milyon çıktı ve Aynı zamanda morfolojide düşük. Hemen progenym keçi boynuzu çinko magnezyum arginin l-carnitin b vitamini c vitamini başladık, ayrıca eşim sigarayı bıraktı spora başladı 10 kilo verdi.
Ekim ayında sayı 11.7 milyona çıktı
3aralıkta sayı 1 milyondu ve inanamadık teyit için birkez daha farklı yerde yaptırdık 1.3 milyon çıktı
En son bahçecide spermiyogram yapıldı ve 2 milyon
Bu düşüş ve morfolojideki bozukluk nedeniyle tüp bebek dediler. Ve cumartesi günü ilk olarak bende hastanede çalışmama ve bizimde tüp bebek bölümümüz olmasına rağmen en iyi olduğu söylendiği için bahçeciye gittik. Ve şuan işlemi kabullenme aşamasında sorun yaşıyorum sanırım vesvese, ya karışıklık olursa ya canım çok acırsa falan gibi...![]()
Yahu neden kötü şeyler düşünüyon :)) bebeğini kucağına alacağını düşün :) çoğu insan klinik konusunda kararsız kalır ve vakit kaybeder, sen şanslısın. Zaten sektörün içindesin, bahceciyi de tavsiye etmişler. Daha nolsuunnn
tmm hatıladımIstanbul tüp bebek merkezinde cnm netten bakabilirsin istanbul tüp bebek merkezi dr Aret Kamar yazınca hemen çıkıyor süreklide tvlere çıkıyo
Amiiinnn cnm inşallah ikiz versin dillerin bal yesin :) okadar çok istiyorum ki ikiz olmasını rabbim hayırlısını versin çok doğru diyosun önce rabbimin nasip etmesi gerekiyo ben daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı şimdi 7. Ci tedavimi Aret beyde görüyorum daha önceki merkezlerde üçüncü güne zar zor giden iki embriyomuz olurdu burda bi mucize gerçekleşti ve 16 tane birinci kalite blastokistimiz oluştu maşallah :) inşallah benimde anne olma sıram gelmiştir artık rabbim hepimize nasip etsin inşAllah![]()
inşallah bu defa Allah'in izniyle olcak canm maşallah 16 yumurta 16 bebek demekAmiiinnn cnm inşallah ikiz versin dillerin bal yesin :) okadar çok istiyorum ki ikiz olmasını rabbim hayırlısını versin çok doğru diyosun önce rabbimin nasip etmesi gerekiyo ben daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı şimdi 7. Ci tedavimi Aret beyde görüyorum daha önceki merkezlerde üçüncü güne zar zor giden iki embriyomuz olurdu burda bi mucize gerçekleşti ve 16 tane birinci kalite blastokistimiz oluştu maşallah :) inşallah benimde anne olma sıram gelmiştir artık rabbim hepimize nasip etsin inşAllah![]()
acı falan bişey olmuyo canm insan bazen çok okudukça iyice kafası karışıyor benim hiç ağrım olmaDi iğneleri hep kendim yaptım. ucunda yavrumun olcagini düşününce hiç bişey hissetmedim ilk denemede kim oldu ve ozan hiç bişey bilmiyordum sperm sayısı falan embriyoymus yumurta transfermiş hepsini yaşayarak öğrendim. şimdi ikinci tedavim olcam okudukça kafam karisiyomesela benm kızım 3.gün emriyoymus ve hiç rahim dinlendirmek olmadi şimdi burda okuyorum kafam karışıyor ikincide rahim dinlendirsemmiaklımda deli sorularBiz ağustos ayında daha hiç deneme yapmadan karı-koca bütün testlermizi yaptırdık. Bende sorun yok eşimin sperm sayısı 10 milyon çıktı ve Aynı zamanda morfolojide düşük. Hemen progenym keçi boynuzu çinko magnezyum arginin l-carnitin b vitamini c vitamini başladık, ayrıca eşim sigarayı bıraktı spora başladı 10 kilo verdi.
Ekim ayında sayı 11.7 milyona çıktı
3aralıkta sayı 1 milyondu ve inanamadık teyit için birkez daha farklı yerde yaptırdık 1.3 milyon çıktı
En son bahçecide spermiyogram yapıldı ve 2 milyon
Bu düşüş ve morfolojideki bozukluk nedeniyle tüp bebek dediler. Ve cumartesi günü ilk olarak bende hastanede çalışmama ve bizimde tüp bebek bölümümüz olmasına rağmen en iyi olduğu söylendiği için bahçeciye gittik. Ve şuan işlemi kabullenme aşamasında sorun yaşıyorum sanırım vesvese, ya karışıklık olursa ya canım çok acırsa falan gibi...![]()
Evet sen de haklısın. Ne kadar az bilirsen o kadar iyidir diye boşuna dememişler :)) sen de çok araştırma bence.işte vesvese girdi bir kere içime.. sektörün içinde olmak daha vahim ben neler görüp nelere şahit oluyorum büyük büyük kurumsal sandığınız hastanelerde, enfeksiyon riskleri, cihaz kaynaklı riskler, personel kaynaklı riskler..
neyse psikoloğa gidicem bu kendi kendime çözebileceğim bişey değil..
Burun ameliyatı ile ilgili istersen özelden de bilgi verebilirim, ama toplamda 2 hafta ayırman yeter zaten 3-4.günden itibaren ben sokağa çıkmaya başlamıştım ama 2 hafta istirahat şart. yani çalışıyorsan diye dedim.
acısını da ancak şöyle tarif ederim, çok şiddetli grip olduğunu düşün. bütün burnun genzin sinüslerin tıkalı ve başın ağrıyor yatak döşek grip olmuşsun bu kadar. öyle kemik ağrısı darbe ağrısı kesik ağrısı falan yok. domuz gribi :)
Doktor bütçene göre değişir.. ben kendi hastanemde yaptırdım. personel olunca cuzi miktar cezbetti açıkçası hekimde iyiydi aslında ama benim favorim amerikan hastanesi barış çakır.. :)Evet sen de haklısın. Ne kadar az bilirsen o kadar iyidir diye boşuna dememişler :)) sen de çok araştırma bence.
Yok çalışmıyorum, 2 haftada normale dönüyosa tüp bebek öncesi düşünebilirim aslında :))
Bi de doktor araştırmam laxım ozamann ooff off![]()
Teşekkürler canım bu iş gerçekten garip bi süreç allah yardımcımız olsun hepimizinacı falan bişey olmuyo canm insan bazen çok okudukça iyice kafası karışıyor benim hiç ağrım olmaDi iğneleri hep kendim yaptım. ucunda yavrumun olcagini düşününce hiç bişey hissetmedim ilk denemede kim oldu ve ozan hiç bişey bilmiyordum sperm sayısı falan embriyoymus yumurta transfermiş hepsini yaşayarak öğrendim. şimdi ikinci tedavim olcam okudukça kafam karisiyomesela benm kızım 3.gün emriyoymus ve hiç rahim dinlendirmek olmadi şimdi burda okuyorum kafam karışıyor ikincide rahim dinlendirsemmiaklımda deli sorular![]()
Barış Çakırı instadan takip ediyom :)) ama bayaa maliyetlidir amerikan hastanesi malum zaten :))Doktor bütçene göre değişir.. ben kendi hastanemde yaptırdım. personel olunca cuzi miktar cezbetti açıkçası hekimde iyiydi aslında ama benim favorim amerikan hastanesi barış çakır.. :)
25hafta 3günlük olduk teyzesi :))sen ne durumdasın bebişin ne kadarlık oldu
Çok ederiz canım
Tatlım henüz rahim hazırlamaya başladık daha transfer olmadım ama daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı önceki transferlerimde sürekli yattım dinlendim ağır hiç bi iş yapmadım ama kısmet olmadı yatmayla kalkmayla bi alakası yok yani sana nacizane tavsiyem kesinlikle sürekli yatma kendini eğlendirecek şeylerle meşgul ol sürekli transfer oldum acaba sonuç ne olur diye düşünme strese sokma kendini ağır kaldırma çok fazla ıkınma iş güç yapma ama süreklide yatma onun dışında günlük hayatına dönebilirsinKızlar iyi geceler aranızda transfer olan varmı?neler yaptınız sürekli yattınızmı yoksa hareket halindemi geçirdiniz bilgilendirirseniz sevinirim
Canım öncelikle cevabın için teşekkür ederim ben transferimin ilk gününden beri fazla yatamadım hareket halindeydim dışarı bile çıktım iğnelerim için sağlık ocagına yürüdüm am atbi ağor kaldırmadım daha hafif tempoyla yürüdüm inşallah hayırlısı olaun hepimiz içinTatlım henüz rahim hazırlamaya başladık daha transfer olmadım ama daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı önceki transferlerimde sürekli yattım dinlendim ağır hiç bi iş yapmadım ama kısmet olmadı yatmayla kalkmayla bi alakası yok yani sana nacizane tavsiyem kesinlikle sürekli yatma kendini eğlendirecek şeylerle meşgul ol sürekli transfer oldum acaba sonuç ne olur diye düşünme strese sokma kendini ağır kaldırma çok fazla ıkınma iş güç yapma ama süreklide yatma onun dışında günlük hayatına dönebilirsin