- 29 Mart 2016
- 223
- 273
- 103
- 37
Evet kızlar transferimin altıncı gününden merhaba bahçeci tipiğinin ilk gebe adayıyım inşallah pozitif sonuçumu sizinle paylaşabilirim darısı sizlerin başına
[/QUOTE
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kızlar transferimin altıncı gününden merhaba bahçeci tipiğinin ilk gebe adayıyım inşallah pozitif sonuçumu sizinle paylaşabilirim darısı sizlerin başına
[/QUOTE
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
Ben sizi çok iyi anlıyorum. Benim de 1 sene içinde yapılan 3 opu sonrası 7 embriyo ngs ye gitti, sadece 1 i pozitif geldi.Herkese hayırlı akşamlar, ben de 1 dış gebelik, 7 kimyasal gebelik sonrasında bahçeci fulyada tüp bebek tedavisine başladım. 4 yumurtam döllendi, 2 sağlıklı embriyom oluştu ve ngs testi yapıldı. Malesef ki sonuç olumsuz oldu. Birinde 16. Birinde 6. Kromozom bozukluğu çıktı. Yıkıldım kaldım öyle. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir şey eksik ki hamile kalıyorum, düşüyor. Kimse anlamıyor
Ben sizi çok iyi anlıyorum. Benim de 1 sene içinde yapılan 3 opu sonrası 7 embriyo ngs ye gitti, sadece 1 i pozitif geldi.
Sperm ya da yumurta bölünürken hatalı bölünüp böyle olabiliyormuş. Bayaa da maliyetli bi süreç.
Doktorunuz kim? Bi yol gösterdi mi ya da açıklama yaptı mı?
Evet emre bey çok iyi biri gercekten. Kendinizi toparlayınca görüşmeye gidersiniz, bakalım bişey önerecek mi?Doktorum Emre Bey. Bu akşam öğrendim, çok konuşamadım üzüntüden. Çok iyi bir doktor, çok da iyi bir insan
Canım önce bir muayenem olacak sonra doktor sana rahim ici için climara falan verecek ucuz ve uğraşsız ilaçlar sonra transfer oluyorsun daha konforlu bir süreç bahcecide doktorun kim?Merhabalar dondurulmuş embriyo transferi olanlar acaba nasıl bir tedavi süreci izlediniz ve transfer sonrası hangi ilaçları kullandınız yazabilir misiniz?
Sizin de dr unuz mustafa beydi di mi?Canım önce bir muayenem olacak sonra doktor sana rahim ici için climara falan verecek ucuz ve uğraşsız ilaçlar sonra transfer oluyorsun daha konforlu bir süreç bahcecide doktorun kim?
teşekkür ederim. ben başka bir kliniğe gidiyorum. Gittiğim klinikte adetin 2.günü doğumkontrol hapı verip 14 günü yumurta baskılayıcı yapıyorlar diğer adette gidiyorsunuz estrofemle rahmi hazırlayıp 4-5 gün progesteron iğne ve sonra transfer yapıyorlar. Her yerde böyle mi diye merak ettim.Canım önce bir muayenem olacak sonra doktor sana rahim ici için climara falan verecek ucuz ve uğraşsız ilaçlar sonra transfer oluyorsun daha konforlu bir süreç bahcecide doktorun kim?
Canım bende öyle yaptım adet olunca aradım konuştum ilaçlara başladım 13.günü muayene oldum bazen sorun görülüyorsa adetin ikinci günüde cagirabiliyorlarmis ama mustafa hocanın tarzı böyle canımSizin de dr unuz mustafa beydi di mi?
Bu ay transfer olucam ben de. Adetin 2.günü gelmene gerek yok dediler. İlaç listesi verdiler. Bunu kullan 13.günü gel dedi lale hanım.
Sizin de böyle mi oldu??
Anladım tesekkürler, için rahatladı :)Canım bende öyle yaptım adet olunca aradım konuştum ilaçlara başladım 13.günü muayene oldum bazen sorun görülüyorsa adetin ikinci günüde cagirabiliyorlarmis ama mustafa hocanın tarzı böyle canım
canım bahçeci fulya kliniği avrupa yakasında sen nefesindesin bilmiyorum ama evine çok yakın olsun diye bkma önemli olan iyi merkeze gitmek kimler ne yollardan geliyor orda tedavi olmak içinmerhaba bayanlar bende tüp bebek merkezi arıyorum bu süreçte yardımcı olursanız com sevinirim benim oturduğum kısıma güzel ün yapmıs malaesef tüp bebek doktoru yokistanbul avrupa yakasındayım.
haklısın canm ben beylikdüzü tarafındayım zaten istesemde adam akıllı uzman yok kadın dogum var ve onlarla zamn oldurmek istemıormcanım bahçeci fulya kliniği avrupa yakasında sen nefesindesin bilmiyorum ama evine çok yakın olsun diye bkma önemli olan iyi merkeze gitmek kimler ne yollardan geliyor orda tedavi olmak için
Canım bende çok uzağım bahçeciye ama önemli olan merkezin başarı oranı bahçecide baya iyi bir klinik artık biraz uzaklığına göz yumacaksınhaklısın canm ben beylikdüzü tarafındayım zaten istesemde adam akıllı uzman yok kadın dogum var ve onlarla zamn oldurmek istemıorm
Şuan ne durumdasın peki canmCanım bende çok uzağım bahçeciye ama önemli olan merkezin başarı oranı bahçecide baya iyi bir klinik artık biraz uzaklığına göz yumacaksın![]()