- 29 Ocak 2019
- 19
- 1
- 1
- 42
Okİlgileniyorum özel den yazdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okİlgileniyorum özel den yazdım
Merhaba,merhaba bayanlar bende tüp bebek merkezi arıyorum bu süreçte yardımcı olursanız com sevinirim benim oturduğum kısıma güzel ün yapmıs malaesef tüp bebek doktoru yokistanbul avrupa yakasındayım.
merhaba bayanlar bende tüp bebek merkezi arıyorum bu süreçte yardımcı olursanız com sevinirim benim oturduğum kısıma güzel ün yapmıs malaesef tüp bebek doktoru yokistanbul avrupa yakasındayım.
Canım tüp bebekte tabiki doktorda önemki ama ben farklı yerdeki iki denememden sonra öğrendimde labratuvar da çok önemliymiş bunuda göz önünde bulundur derim. Ben bahçeciyi içim rahat bir şekilde tavsiye ederim suan hamileyim Allaha şükür. Allah gönlüne göre versin canımmerhaba bayanlar bende tüp bebek merkezi arıyorum bu süreçte yardımcı olursanız com sevinirim benim oturduğum kısıma güzel ün yapmıs malaesef tüp bebek doktoru yokistanbul avrupa yakasındayım.
Merhaba doktorunuz kimdi acaba bende bugun ön görüsme icin gittimtedavin hayırlı olsun canım :) inşallah o sıkıntılı dönemi bir kerede atlatır bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın :))) güzel düşün güzel olsun İNŞALLAH... ben de bahçeci hastasıyım çok şükür herşey yolunda gitti ve şu an gebeyim. kafana takılan birşey olursa sor lütfen. yardımcı olmak isterim.
Hakkınızda hayırlısı olsun 2019 fiyatları için bilgi verebilirmisinizMerhaba doktorunuz kimdi acaba bende bugun ön görüsme icin gittim
Ilaclar igneler her sey dahil 10 bini biraz geciyor insallah rezervim az dua edin banada Allah yardimcimiz olsunHakkınızda hayırlısı olsun 2019 fiyatları için bilgi verebilirmisiniz
Mehmet raşit asoğlu hayırlısı olur inşallah siz hangi doktorla başlıycaksınızHangi doktora gittiniz bende mayista baslamayi düsünüyorum ama hasimatom var bilmiyorum bu nasil etkiler cok korkuyorum olmazsa tutmazsa diye
amin inşallah korkma Rabbim hayırlısını versin güvenç beye de iyi diyorlar, burçak hanımıda çok söyleyen var,mehmet reşit bu arada raşit yazmışım :) benim görüşmemde drum dan pozitif elektrik aldım ilgiliydi 4-5 ay önce başladığı için herkes bilmiyor ABD den yeni gelmiş benim devlet hastanesinde 3 defa embriyo transferim oldu ve hepsi negatif drumun iyi olduğunu ancak laboratuvarın iyi olmadığını düşünüyorum önemli olan laboratuvar benceDaha karar veremedim güvenç bey ile görüsecegim daha öncede bir doktorla görüşmüştüm ne olacak bilmiyorum daha öncesinden de 2 kimyasal düşüğüm var bazi yine olursa diye korkuyorum Allah im hepimize yardim etsin isteyen herkese bebegini versin
inşallah olur Allahtan ümit kesilmez benim bildiğim birçok mucize var sadece biraz sabır gerektiriyorNe kadar zor Allah bebekle imtihan etmesin aglamaktan ne hale geldim ne yedigimden bir sey anliyorum ne ictigimden hasimatoyum 2 kimyasal gebelim oldu amh im da düsükmüs ne olacak tutar mi bende anne olabilecek miyim bilmiyorum cevremde cogu insan hamile güle oynaya hamile kaliyorlar bende aylardir doktorlardayim yumurta takibi tahlil vs Allah insallah kisa zamanda bebeklerimizi verir düsünmekten arastirmaktan bir hal oldum. Nasil olacak bilemiyorum insallah olur insallah
Canim hiç uzulme arastirmakta fayda var gidip doktorlarla gorus fikir edin kimde elektrigin tutarsa onda devam et doktorla iletisimde cok onemli.bende hic anne olamiyacagimi dusunmeye baslamistim.onun bunun cocugunu sevmeye giderdim cok zor biliyorum ama unudunu hic yitirme.Ne kadar zor Allah bebekle imtihan etmesin aglamaktan ne hale geldim ne yedigimden bir sey anliyorum ne ictigimden hasimatoyum 2 kimyasal gebelim oldu amh im da düsükmüs ne olacak tutar mi bende anne olabilecek miyim bilmiyorum cevremde cogu insan hamile güle oynaya hamile kaliyorlar bende aylardir doktorlardayim yumurta takibi tahlil vs Allah insallah kisa zamanda bebeklerimizi verir düsünmekten arastirmaktan bir hal oldum. Nasil olacak bilemiyorum insallah olur insallah