Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

merhaba bayanlar bende tüp bebek merkezi arıyorum bu süreçte yardımcı olursanız com sevinirim benim oturduğum kısıma güzel ün yapmıs malaesef tüp bebek doktoru yok :KK43: istanbul avrupa yakasındayım.
Merhaba,
Ben mesical lark bahçelievler de tedavi gördüm. Bir oğlum oldu sayelerinde. Kesinlikle öneririm.

Valla istanbul avrupa yakasında en iyi merkez bahçeci benim evimde sen sesler yukseliyorsa onlar sayesinde allah ayaklarına taş degirmesin

merhaba bayanlar bende tüp bebek merkezi arıyorum bu süreçte yardımcı olursanız com sevinirim benim oturduğum kısıma güzel ün yapmıs malaesef tüp bebek doktoru yok :KK43: istanbul avrupa yakasındayım.

Fulya Bahceci ve Şişli Memorial ile görüşüp karar verebilirsiniz. Memorial biraz daha ucuz Bahceciye göre. Muayene ücreti ve rahim dinlendirme ücreti yok. Yaklaşık 2 bin tl ediyor bunlar. Ama her hastanın tedavi süreci farklı. Belki sizde farklı adımlar izlenir. 2 siyle de görüşüp içinize sinenle başlayın

Canım tüp bebekte tabiki doktorda önemki ama ben farklı yerdeki iki denememden sonra öğrendimde labratuvar da çok önemliymiş bunuda göz önünde bulundur derim. Ben bahçeciyi içim rahat bir şekilde tavsiye ederim suan hamileyim Allaha şükür. Allah gönlüne göre versin canım

Merhaba herkese. Benim hikayem fazla uzun. 2 bucuk yıllık evliyim. İlk denememizde hemen hamile kaldım herşey güzel ilerlerken 6.haftada kalp atışları durdu ve kürtaj oldum. Doktor ilk gebelik için normal yaşayan çok var dedi 2 ay dinlendikten sonra tekrar denedik bu sefer 8.haftada kalp atışları durdu ve gittiğim doktorum genetik test yaptırmamı söyledi. Genetik testlerimizi yaptırdık eşimle. Sonuçları beklerken tekrar hamile olduğumu öğrendim. Sonuçlarında Robertsonian tip translokasyon taşıyıcısı olduğumu öğrendim. Ve 3.gebeliğimde kalp durması nedeniyle sonlandı. Gittiğim kadın doğum doktorum bana hatta sen çocuk sahibi olamazsın bile demişti dünyam başıma yıkılmıştı 21 yaşındaydım henüz hemde. 1 sene bekledim bir umutla 1 sene sonra tekrar denedik ve oda 7.haftada kalp durmasıyla sonlandı. Artık tüp bebek denememiz gerektiğini anladık aslında düşünüyorduk da tüp bebek gerektiğini de biliyorduk sonuçları öğrendikten sonra ama bi umut son kez denemiştik. 2 3 ay araştırma yaptıktan sonra Bahçeci fulyada karar kıldık çok araştırdık youtube sayfalarını her gün takip eder bütün ayrıntıları öğrendik daha başlamadan. Emre Turgut hocamızla başladık bu yola kendisi gerçekten bu işin hakkını veren bir insan 3 aylık tüp bebek tedavimde bir kere bile negatif enerji almadım kendisinden eşimle çok memnunuz. Tedavi sürecinde 21 yumurta toplandı 9 tane döllendi 4 tanesi 5.güne geldi genetiğe yollandı 1 tane sağlıklı geldi Allah ın izniyle 21 mart perşembe günü transferim var eğer olurda sağlıkla kucağıma almayı nasip ederse rabbim burda tekrar sizinle paylaşacağım. Hiç isyan etmedim umudum tükendi bir dönem hiç olmıcak hiç sağlıklı bulınmıcak gözüyle baktım ama iyi haberlerde aldık artık gerisi transfer sonrası. Rabbim isteyen herkese nasip etsin önce bana sonra hepinize. :)

tedavin hayırlı olsun canım :) inşallah o sıkıntılı dönemi bir kerede atlatır bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın :))) güzel düşün güzel olsun İNŞALLAH... ben de bahçeci hastasıyım çok şükür herşey yolunda gitti ve şu an gebeyim. kafana takılan birşey olursa sor lütfen. yardımcı olmak isterim.
Merhaba doktorunuz kimdi acaba bende bugun ön görüsme icin gittim

Merhaba ben de yeni bahçeci tüp merkezine gittim mayıs ayında adetin 2. Günü başlayacak tedavim evet ilaçlar hariç 9000+muayene+rahim dinlendirme(1900) dediler bana inşallah hepimiz için iyi olur

Hangi doktora gittiniz bende mayista baslamayi düsünüyorum ama hasimatom var bilmiyorum bu nasil etkiler cok korkuyorum olmazsa tutmazsa diye

Daha karar veremedim güvenç bey ile görüsecegim daha öncede bir doktorla görüşmüştüm ne olacak bilmiyorum daha öncesinden de 2 kimyasal düşüğüm var bazi yine olursa diye korkuyorum Allah im hepimize yardim etsin isteyen herkese bebegini versin

Daha karar veremedim güvenç bey ile görüsecegim daha öncede bir doktorla görüşmüştüm ne olacak bilmiyorum daha öncesinden de 2 kimyasal düşüğüm var bazi yine olursa diye korkuyorum Allah im hepimize yardim etsin isteyen herkese bebegini versin
amin inşallah korkma Rabbim hayırlısını versin güvenç beye de iyi diyorlar, burçak hanımıda çok söyleyen var,mehmet reşit bu arada raşit yazmışım :) benim görüşmemde drum dan pozitif elektrik aldım ilgiliydi 4-5 ay önce başladığı için herkes bilmiyor ABD den yeni gelmiş benim devlet hastanesinde 3 defa embriyo transferim oldu ve hepsi negatif drumun iyi olduğunu ancak laboratuvarın iyi olmadığını düşünüyorum önemli olan laboratuvar bence

Ne kadar zor Allah bebekle imtihan etmesin aglamaktan ne hale geldim ne yedigimden bir sey anliyorum ne ictigimden hasimatoyum 2 kimyasal gebelim oldu amh im da düsükmüs ne olacak tutar mi bende anne olabilecek miyim bilmiyorum cevremde cogu insan hamile güle oynaya hamile kaliyorlar bende aylardir doktorlardayim yumurta takibi tahlil vs Allah insallah kisa zamanda bebeklerimizi verir düsünmekten arastirmaktan bir hal oldum. Nasil olacak bilemiyorum insallah olur insallah

Ne kadar zor Allah bebekle imtihan etmesin aglamaktan ne hale geldim ne yedigimden bir sey anliyorum ne ictigimden hasimatoyum 2 kimyasal gebelim oldu amh im da düsükmüs ne olacak tutar mi bende anne olabilecek miyim bilmiyorum cevremde cogu insan hamile güle oynaya hamile kaliyorlar bende aylardir doktorlardayim yumurta takibi tahlil vs Allah insallah kisa zamanda bebeklerimizi verir düsünmekten arastirmaktan bir hal oldum. Nasil olacak bilemiyorum insallah olur insallah
inşallah olur Allahtan ümit kesilmez benim bildiğim birçok mucize var sadece biraz sabır gerektiriyor

Son düzenleme:
Canim hiç uzulme arastirmakta fayda var gidip doktorlarla gorus fikir edin kimde elektrigin tutarsa onda devam et doktorla iletisimde cok onemli.bende hic anne olamiyacagimi dusunmeye baslamistim.onun bunun cocugunu sevmeye giderdim cok zor biliyorum ama unudunu hic yitirme.

tüpçü kizlar😀 bir kac sorum varda😅
1: ngs tup bebek ücretine dahil mi ekstra mi ödeniyor
2:her embriyo ya ngs yapılıyor mu ?
3: pgt ne kadar ve daha onceden dusuk yapanlara mi oneriliyor
4: kactane embriyo olursa olsun dondurma cozme ilk detavide icinde mi?
5: kafam basmadi😂
6: öptüm 💋🙋🏻‍♀️

Back
X