- 6 Temmuz 2015
- 1.084
- 528
- 123
Canım transfer oldun mu?Ben de orda tedavi göruyorum henuz transferim yapılmadi rahim dinlendrme yapiyoruz kesinlikle gitsin ben cok memnunum merkezden çalişanlardan son derece memnunum herkese tavsiye ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım transfer oldun mu?Ben de orda tedavi göruyorum henuz transferim yapılmadi rahim dinlendrme yapiyoruz kesinlikle gitsin ben cok memnunum merkezden çalişanlardan son derece memnunum herkese tavsiye ederim
Hayir suan rahim dinlendirme surecindeyiz.Canım transfer oldun mu?
Kaç embriyonuz var benimkilerde donduruldu doktor yaşın genc fazla yumurta üretirsin riske girmeyelim rahim toparlansin dedi onun icin bekliyorum heraldeEvet sizde ilaç kullanacaksınız ikinci günü başlayıp 15 gün boyunca. Rahmi hazırlamak ve istenilen kalınlığa getirmek için sanırım. Benim de dinlendirme yapacağını söyledi. Embriyolar da donduruldu ama diğerini beklemem gerekmedi. fazla embriyo olunca denemek istedi sanırım.
Rahmin dinlenme sürecinde ek ücret ödeniyormu?Kaç embriyonuz var benimkilerde donduruldu doktor yaşın genc fazla yumurta üretirsin riske girmeyelim rahim toparlansin dedi onun icin bekliyorum heralde
Evet canim rahim dinlenirken döllenmis emrbriyolari dondurduklari icin embriyo dondurma ucreti ni öduyorsunRahmin dinlenme sürecinde ek ücret ödeniyormu?
ücreti nekdar peki? Ve havuz islemi yaptirdiniz mi ?Evet canim rahim dinlenirken döllenmis emrbriyolari dondurduklari icin embriyo dondurma ucreti ni öduyorsun
Havuz işlemi ne bilmiyorm ama yaptirmadik yaptirsam bilirdim sanirim ucreti 1500 yda 1900 olmsi lazim tam hatirlamiyorum ama 1500 tl. Buyuk ihtimalleücreti nekdar peki? Ve havuz islemi yaptirdiniz mi ?
tesekürler canimHavuz işlemi ne bilmiyorm ama yaptirmadik yaptirsam bilirdim sanirim ucreti 1500 yda 1900 olmsi lazim tam hatirlamiyorum ama 1500 tl. Buyuk ihtimalle
Hayir yarin kontrolum var persembe belli olucak ne zaman olacagim@Yasnaz transferin oldu mu?
Canım transfer oldunmu merak ettim ve nasıl geçti neler yaşadın iğneler çok duygusallaştırıyormuşHayir yarin kontrolum var persembe belli olucak ne zaman olacagim
Evet igneler sinir gerginlk alinganlk filan yapiyo ben transferimi oldum malesef negatif oldu 2 ay oldu ogreneli nerdeyse cok guzel gecmisti embriyoda gayet kaliteliydi neden olmadi anlamadk ikinci icin bekliyoruz doktorm iknciyi denemeden belli testler istedi onlari yaptiricam birde maddi açıdan toparlanip oyle denicez insallahCanım transfer oldunmu merak ettim ve nasıl geçti neler yaşadın iğneler çok duygusallaştırıyormuş
Merhabalar ne kadar ücret ödediniz bu süreceEvet igneler sinir gerginlk alinganlk filan yapiyo ben transferimi oldum malesef negatif oldu 2 ay oldu ogreneli nerdeyse cok guzel gecmisti embriyoda gayet kaliteliydi neden olmadi anlamadk ikinci icin bekliyoruz doktorm iknciyi denemeden belli testler istedi onlari yaptiricam birde maddi açıdan toparlanip oyle denicez insallah
Benm esimde de problem vardi ameliyat oldu onunla birlikte 23bin ödedm esimn ameliyatindan dolayi. tup bebek 19 bine geldi zaten 9 bin tup bebek diyolar ilaclat 3 bin belki daha fazla tutuyo e doktormuz rahim dinlendrme yapmadan transfer yapmiyo oda ayri bi ucret icerde daha embriyo kalirsa onlarada yillik odeme yapiyosun transfer gunu yani surekli biyerden para cikiyo .Merhabalar ne kadar ücret ödediniz bu sürece
Canım bundan 1 ay önce bahçeci umut’taydım ve bende sordum neye göre hazırlanıyo bu rapor biz ala bilirmiyiz dedim . 5 yıllık evlililk felan deyince bize göre değilmiş dedik ama oradaki bayan bahçeci umutta olduğunu söyledi rapor yapıyolarmış .Kızlar bahçeci için rapor geçerli değil falan demiştiniz sosyal medyalarında paylaşım yapmışlar istanbul ve ankara merkezlerimde geciyormus
Bi arkadaşım için soruyorum, Altunizade bahçeci tüp bebek merkezi hakkında bilgisi olan var mı? Önerir misiniz?
Cnm bende ağrılı olanı yap bana 600 dediler aneztezili 800 ama dayanilikcak bı ağrı 30 snyelik iş adet sancisindan biraz fazla bı ağrı ama kısa olduğu için dayanılır bence normal yapEğer tüplerde bi tikaniklik varsa film sırasinda cekilirken açıldigi icin kanama olabiliyormus birde film sonrasi lekelenme olabilir diyolar ben daha cekilmedim 1 hafta sonra bende cekilicem anestezili cektirmis agrisi oldumu ben anestezili dusunuyorm da
Verdiğin cevap için teşekkür ederim ama Rahim filmini çoktaan çektirdim canım anestezili çektirdimCnm bende ağrılı olanı yap bana 600 dediler aneztezili 800 ama dayanilikcak bı ağrı 30 snyelik iş adet sancisindan biraz fazla bı ağrı ama kısa olduğu için dayanılır bence normal yap