- 11 Şubat 2015
- 794
- 155
- 103
Bana da ayni seyi soyledi,5.gune ulasamazsa hic uzulme zaten onda bir sorun vardir dedi bana, benimde sadece 1 tane ulasti 5.gune, o da 2.kalitede kaldi, sorunca soyluyor cem bey, kendi belki de moral bozmamak icin yada surece daha fazla sokup stres yaratmamak icin cok detay vermiyor,gerci simdi dusunuyorum da bilsem de bir seyi degistirmiyorbenim de yas 33 ama rezervim azalmis,esimde de ciddi sperm problemi var, haliyle 6 olgun yumurtadan bir tane zor bela oldu. İnsallah allah gonlumuze gore versin, sana da kolayliklar diliyorum
Cnm ciddi sperm problemi varsa.sperme dna hasar analizi yaptırmanızı tavsiye ederim.özel labaratuvarlarda yapılıyor.bende umutta tüp yaptırdım 3 blastokist embriyo oluştu 2 si transfer oldu ama sonuç negatif oldu.araştırmalarım sonucunda bu tahlili yaptırdık %66 dna hasarlı çıktı spermler.tansel beyi aradım.yeni bir tedaviye başlayamazsınız.3 ay tedavi görücek dedi.şubatta tekrar başlıycaktık tedaviye.başından hiç bunlar söylenmiyor.direk tüp bebek yapıyorlar nereye gitsek.sperm probleminiz varsa ve kaliteli embriyolarınız oluşmuyorsa mutlaka bunu yaptırın arkadaşlar.