Evet canim, cem beyin hastasiyim bende, acikcasi benden hicbir sey istemedi. Cunku bizim dosyamiz hazirdi ona gittigimizde,her sey tamdi rahim filmi tahliller spermiyogram vs. zaten biz rapor cikarttik da gittik oraya. Bizde problem erkek kisirligi, ama benim de rezervim azalmis

yani hem kadin hem erkek kaynakliydi bizde, sansimiz dusuktu en bastan beri, 6 olgun yumurtam oldu ama buna ragmen, cem beyin basarisi bu bence

rezervimde zaten 8 folikul vardi. Ama esimin sperm sorunu ciddi durumda oldugu icin sadece 1 tanesi dollendi, o da neyseki 5.gune gitti de transfer yapildi canim, ama tabi embriyomuz 1.kalite olmadi olsun buna da sukur, en azindan rahmim tanisti minik yavrumuzla:) 3 gunum kaldi kan testi icin, hafif hafif regl belirtilerim basladi insallah regl olmam da hamilelik haberimi veririm size:) cem bey konusunda supheye dusme, cok iyi isini bilen bir dr, klinigin laboratuvari da ayni sekilde cok iyi. Sadece ben kalabaliktan sikayetciydim tek sorun oydu, biraz alelacele oluyor her sey ama aklinda olan butun sorulari sor derim cunku sormadan pek detayli anlatmiyolar:) icin gonlun de rahat olsun canim. Iyi bir yer. Sizde sorun ne peki?