Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende medıkal park da yaptırdım cnm ama medıkal park goztepe olumsuz düşünme ama ıcıne sınmeyen bırseyler varsa degıstır merkezınıBenim medicalparkta 3. Tüp Bebek denemem sonuç gene hüsran acaba yanlış seçim mi yaptım diye düşünüyorum.
Selam arkadaşımBenim medicalparkta 3. Tüp Bebek denemem sonuç gene hüsran acaba yanlış seçim mi yaptım diye düşünüyorum.
Ali ihsan beye gitmiştim şimdi başka bir merkezde başladım ve tedavim ilerledikçe gerçekten doğru bir karar verdiğimi anladımSelam arkadaşım
Bende medical park b.evler e gidiyorum tup bebek bölümüne ama normal kontrole tüp bebek yaptırmak için değil
Sen orada hangi Dr gidiyorsun acaba aynı Dr mu merak ettim
Ali ihsan beye gitmiştim şimdi başka bir merkezde başladım ve tedavim ilerledikçe gerçekten doğru bir karar verdiğimi anladım
Canım genel kontrol ama benimde ciddi sıkıntıların varAli ihsan bey gerçekten iyi niyetli bir insan senin genel kontrolse bir sıkıntı olmaz , ben tüp bebek tedavisi için gittim bu konuda özenli değiller, sırf para için üstünkörü tranferi yapıp geçiyorlar ama bu büyük ölçüde hastane politikası sanırım ali ihsan bey de genç bir dr tecrübe konusunda yetersiz buldum biz yaptırmamız gereken çoğu testi ve uygulamayı başkalarından duyup yaptırdık
Tüp bebek ilk deneme 5 bin TL hastaneye ödeniyor , 2 bin TL civarı ilaçlar tutuyor , embriyo dondurmaya 550 TL , eğer dondurulmuş embriyon varsa 2. Transfer 2200 TL . Ama bence diğer merkezleri de araştır ben istanbulda olsaydım Bahçeci tüpbebek merkezini denicektim araştırmalarımdan sonra aklıma orası yattı orda Erbil Yağmuru öneriyor çoğu kişi fiyatlar çok değişmiyordream15 arkadaşım birde bana medical park taki fiyatlar hakkında tüp bbrekle ilgili bilgi verirmisin ne kadara mal oluyor
Bizmdr gündemde diyoirm ya
Ali ihsan beye gitmiştim şimdi başka bir merkezde başladım ve tedavim ilerledikçe gerçekten doğru bir karar verdiğimi anladım
Merhaba doktorunuz kim acaba ben de Latif beyin takiplisiyim transfer sürecindeyiz. Ama dediklerinize katılıyorum gerçekten. Umarım o tek yumurta güzel bir şekilde ilerlemiştirKesinlikle yanlış karar. Bugün opu işlemi yapıldı bana Bahçelievler medicalpark ta resmen kendimi mezbahada hissettim iki yumurtam vardı bugün dr almadan önce baktı bir tanesi çatlamış dedi ben ağlamaya başladım çok şansı düşük ama dedim bana karar vermeme fırsat vermeden narkozu verdiler bayılttılar ben tek yumurta aldırmak istemedim ama aldılar sonra 6-7 yataklı bir odaya attılar resmen attılar baygın olsamda beni yatağa nasıl iterek attıklarını hissettim ayrı bir oda bile yok yanına eşin yakının gelemiyor devlet hastanesi gibi bir koğuştasın 10000 bin tl para ver devlet hastanesi muamelesi gör tıbbı sekreterlerin davranış şekillerine değinmiyorum bile bu hastane ticarethane ama tek taraflı sadece almaya odaklı hizmet kalitesi çok düşük hijyen asla yok paramla rezillik yaşadım bugün tam bir tramvaydı benim için doktorlar desen para peşinde insani ve etik değerleri asla yok