Tüp Bebek Merkezleri Bahçelievler Medicana Dr. Süha Sönmez

nigar52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
4
0
44
merhaba ben 30 yaşında 9 yıllık evli bir bayanım 3 kez tüp bebek deneyimim oldu ama ilk 2.de sonuç alamadım ama 3. de çok şükür hamileyim şuan da 11 haftalık ve çok mutluyum bahçelievler medicana Dr.SÜHA SÖNMEZ zin hastasıydım çok güzel ilgilen di hastene çok güzel tüm personel olsun hepsi çok ilgilendi eğer tüp bebek yaptırmak isteyen yada düşünen varsa tavsiye ederim ben çok memnun kaldım aynı şekilde sizinde memnun kalacağınıza eminim tavsiye ederim
 
ben dr suha sönmeze gidiyorum kendisinden ve ilgisinde çok memnunum tavsiye edrim
 
bende suha beye gıtmek ıstıyorum umarım bende sızın gıbı memenun kalırım pısman olmam
 
merhaba bende dr süha beye gidiyorum çok iyi bir doktor.esimde dengeli kromozom bozuklugu var.pazartası gunu yumurtalar toplandı ama malesef hiç biri tutmadı.önumuzdeki ay tekrar baslıcaz inş.
 
Merhaba! Sizlerin adina cok sevindim hamile kalanlar ve tedaviye baslayanlar icin Allah yardimci olsun ve bebislerinizi ellerinize almayi nasip etsin! Ecrinteo insallah onumuzdeki ay tutar hamile kalirsin! Hepimize Allah yardimci olsun!

Kizlar yardimci olabilirmisiniz? Ben yurdisinda yasiyorum Tup bebek icin Suha beyi sectik...Insallah pisman olmam. 15.06.2010 tarihinde Istanbula gelecegiz. 1-1.5 ay yada 2- ay icin kiralik uygun fiyata hastaneye yakin ev bulabilirmiyim.Internet uzerinden aradik biraz zor...ne yapilabilir acil yardim lazim tesekkur ederim.
 
Son düzenleme:
Kizlar nasilsiniz? Suha bey hastalari yok mu? Daha dogrusu tup bebege girip cocuk sahibi olanlar nerdesiniz? haber verin O kadar tup bebek merkezleri var acaba dogru secim mi yaptik?
 
arkadaşım ben sana amerikan hastanesi bülent urmanı öneririm ve ben seni misafir ederim
 
kuka ordamısın arkadaşım
bende tübbebek denemesini 1 tanesini süha beyde yaptım tutmadı ama şimdi amerikan hastanesinde deniycem
 
Kizlar nasilsiniz? Suha bey hastalari yok mu? Daha dogrusu tup bebege girip cocuk sahibi olanlar nerdesiniz? haber verin O kadar tup bebek merkezleri var acaba dogru secim mi yaptik?

Bence doğru seçim.Ben de suha beyın hastasıyım ılk denememde tutttu.%70 sans ver mıstı.Suanda 21 aylık oğlum var ve ıkıncı bebek için yıne oradayım yarın transfer gunum....
 
hanımlar 9bucuk senelik evliyim bende 2011 mart ayına kadar 2 kere aşılama yaptırdım 1 kere tüpbebek denedik kıbrısta ama kısmet değilmiş tutmadı sonra tavsiye üzerine ve internet üzerinden süha beye ulaştım hiçbir ünlü doktor muayene ücreti almadan hastayı kabul etmezken biz göreüşmeye geldik süha beyle dediğimizde hemen kabul etti ve tüpbebeğe başladık folacin ve zinc verdi kulan dedi 1ay ve gel dedi hiç para vermeden ultrasonda muayene etti dosyalarıma baktı 1aysonra gittim tubbebeğe başladık ve muayene ücreti 195 tl idi ve faturanızı saklayın tüpbebeğin ücretini öderken faturayı getirin ücretten düşülecek dediler ve 195 tl düştüler ve stressiz bir tedavi süreci güleryüzle transfer işlemini gerçekleştirirken çok titiz güvenilir bir ekipti transfer anını bile ekrandan göstererek gerçekleştirdiler çok mutlu oluyo insan bakarak görerek ve dua ederek ve şuanda 10hafta 5günlük hamileyim şükürler olsun rabbime sonrada süha sönmez beye hemde tek embriyo olduğu halde başladığımızda hiç ümidim yoktu çünkü kıbrısta 4embriyo koyulmuştu ve tutmamıştı ama 1tane emriyo tuttu ve 3tane çok kaliteli embriyomuz kaldı onlarıda dondurduk hayırlısıyla bebeğim doğsun 2yaşında çift embriyo koymayı düşünüyorum ikiz yani inş onlarda tutar..
 
X