Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif bencr
Bir gün arayla yaptım ikinci gün yaptığım daha ilk gün yaptığıma göre belirgin değil amaPozitif bencr
Akşam yapılan idrar seyrelince silikleşmiş olabilir sabah ilk idrarla yapılanları kıyaslamaya çalışın ve yine karşılaştırmak için aynı markayı kullanıntestim ilk gün yaptığımda gayet belirgin çıktı sabah ilk idarlar yaptım fakat silik olanı ikinci gün yaptım akşam saatlerinde daha da koyulaşması gerekmiyor muydu bu ilk yaptığım daha kötü sonradan yaptığım daha silik nedeni nedir acaba kimyasal değildir umarım cevap verirmisiniz
Teşekkür ederim umarım dediğiniz gibidir kimyasal olabilir denildi ama dediginiz yapacamAkşam yapılan idrar seyrelince silikleşmiş olabilir sabah ilk idrarla yapılanları kıyaslamaya çalışın ve yine karşılaştırmak için aynı markayı kullanın
Testin markası neydi
Paketini attığım için bilmiyorum ama farklı markalardıTestin markası neydi
İnşallah kimyasal olmaz yarın 2 gündeki koyuluk belli eder imkanınız varsa beta takibi de iyi olurTeşekkür ederim umarım dediğiniz gibidir kimyasal olabilir denildi ama dediginiz yapacam
Farklı markaysa böyle bir şey olabilr betayla takip edin bencePaketini attığım için bilmiyorum ama farklı markalardı
İnşallah kimyasal olmaz yarın 2 gündeki koyuluk belli eder imkanınız varsa beta takibi de iyi olu
İçim rahatlattınız gerçektenFarklı markaysa böyle bir şey olabilr betayla takip edin bence
Rica ederim.İçim rahatlattınız gerçektenteşekkür ediyorum
Ne demekİçim rahatlattınız gerçektenteşekkür ediyorum
Ayyy çok çok teşekkür ederim yaa rabbim sizi incitmesinNe demeksizin için dua edeceğim inşallah sağlıkla tutunur bebeğiniz
![]()
Farklı marka olduğu için öyle hamilesiniz benceİçim rahatlattınız gerçektenteşekkür ediyorum
Testin markasini mi degistirdin acaba? Bugun ben de bi test daha yaptim. İlk gun yaptigim gibi hafif silik çıktı. Ama bugun aldıgim test hic bilmedigim bir markayditestim ilk gün yaptığımda gayet belirgin çıktı sabah ilk idarlar yaptım fakat silik olanı ikinci gün yaptım akşam saatlerinde daha da koyulaşması gerekmiyor muydu bu ilk yaptığım daha kötü sonradan yaptığım daha silik nedeni nedir acaba kimyasal değildir umarım cevap verirmisiniz
Evet bugün yaptığım farklı bir markata aitTestin markasini mi degistirdin acaba? Bugun ben de bi test daha yaptim. İlk gun yaptigim gibi hafif silik çıktı. Ama bugun aldıgim test hic bilmedigim bir markaydi