• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakarmısınız lütfen

Defne2763

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2025
83
9
1
25
IMG_5362.webp

Eklentiler

• 0C4A6F18-6712-4337-8619-8E19D28F86A7.webp
    0C4A6F18-6712-4337-8619-8E19D28F86A7.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 11
testim ilk gün yaptığımda gayet belirgin çıktı sabah ilk idarlar yaptım fakat silik olanı ikinci gün yaptım akşam saatlerinde daha da koyulaşması gerekmiyor muydu bu ilk yaptığım daha kötü sonradan yaptığım daha silik nedeni nedir acaba kimyasal değildir umarım cevap verirmisiniz

testim ilk gün yaptığımda gayet belirgin çıktı sabah ilk idarlar yaptım fakat silik olanı ikinci gün yaptım akşam saatlerinde daha da koyulaşması gerekmiyor muydu bu ilk yaptığım daha kötü sonradan yaptığım daha silik nedeni nedir acaba kimyasal değildir umarım cevap verirmisiniz
Akşam yapılan idrar seyrelince silikleşmiş olabilir sabah ilk idrarla yapılanları kıyaslamaya çalışın ve yine karşılaştırmak için aynı markayı kullanın

Testin markasini mi degistirdin acaba? Bugun ben de bi test daha yaptim. İlk gun yaptigim gibi hafif silik çıktı. Ama bugun aldıgim test hic bilmedigim bir markaydi

Back
X