bakarmisiniz

peaceintheworld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
304
38
Herkese iyi aksamlar benim kafama takilan bir soru var mesela universite okuyosun ve ikinci bir uni daha okumak istiyosun yani bir uni okurken baska bir uni daha okuyabilirmisin ayni anda ?

Merhaba,

Evet, bir üniversite okurken ikinci bir üniversite okuyabiliyorsunuz. Eğer iki yıllık okuyorsanız iki yılık bir bölümü ikinci üniversite kapsamında okuyabiliyorsunuz. 4 yıllık okuyorsanız ya 2 ya da 4 yıllık başka bir üniversite de okuyabiliyorsunuz. Sınava girmenize gerek yok. Anadolu ve İstanbul üniversitesi bu imkanı sağlıyor diye biliyorum. Ama harç ücretleri var okuyacağınız bölümlerin. Durum buudur.

Merhaba,

Evet, bir üniversite okurken ikinci bir üniversite okuyabiliyorsunuz. Eğer iki yıllık okuyorsanız iki yılık bir bölümü ikinci üniversite kapsamında okuyabiliyorsunuz. 4 yıllık okuyorsanız ya 2 ya da 4 yıllık başka bir üniversite de okuyabiliyorsunuz. Sınava girmenize gerek yok. Anadolu ve İstanbul üniversitesi bu imkanı sağlıyor diye biliyorum. Ama harç ücretleri var okuyacağınız bölümlerin. Durum buudur.

Gercekten inanılmaz tesekkur ederim :))

Çok zorlanmam dersen neden olmasın. Azmin sonucu her şeyi başarabilirsin ki mümkün de yeter ki iste. Yolun açık olsun canim :)

X