Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bakıcı mi? kresmi? of delirmek uzereyim :(

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

bindokuzyuzbes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
501
119
Malesef ki anneannemiz çalışıyor banaannemiz vefat etti. 5.5 aylik olacak kizim ben ise başladığım da, ama bakici bir turlu bulamıyorum vede butcem cok zorlanıyor :KK43: yeni yasada ankarayi vurmadi :KK43: zaten annesiz büyüyecek kizim diye bunalimdayim :KK43: kresmi tercih etsem acaba herseyi saatli duzenlimi olur yoksa bakici dahami mantikli? ankara etimesgutta tanidigi olan? kopekten korkmamasi tercih sebebi bana bi akil moral lütfen :KK43:

ankarada bakıcılar çok pahalıya patlıyor malesef. kreşte çok hastalanacağını düşünüyorum açıkcası. bir tane internet sayfası var isterseniz bir bakın bakıcı arayanlar ve bakıcılık işi arayanlar bir arada. ben de üye oldum bakıcı arıyorum aynı sizin gibi ama internetten seçmek çok zor.

Cocugu 3 yasinda olan ve 3 senede 3 bakici degistirmis ve biri olarak sana tavsiyem yinede bir bakici bulman olacaktir.cunku evladin daha cok minik onun bireysel ilgiye ve sevgiye ihtiyaci var. Umarim senin sansin yaver giderde ilk seferde dogru insani bulursun.Seni cok iyi anliyorum bende bakicilarimla problemler yasadigim donemlerde ozel kreslerin hepsini gezdim ve inceledim maalesef bu tip kurumlar ticari kaygi tasidigi icin herseyi dort dortluk olmuyor maalesef.Ama belki Ankara icin durum farklidir sana önerim herkese esine dostuna haber sal cekinme. Apartmaninda veya yakinda birini bulabilirsen daha iyi olur. Bazi bakicilar Inan oyle guzel bakip sahipleniyorlarki cocuklarimizi. ise giderken icimizde olusan vicdan azabini bile azaltiyorlar. Allah yardimcin olsun.

3 cocyk annesi, en buyugunu bakicida buyutmus,2 haftadir tanimadigi insanlarla guven duymadan konusmayan 4 yasindaku ikinci oglyma 2 hafta kres arayip iki yer deneyip kresten vazgecmis biri olarak diyebilirim ki kesinlikle ama kesinlikle bakici. Dilerseniz ozelden iletisime gecebiliriz.

X