• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcının bebeği bağıra bağıra sevmesinden sinir oluyorum.

Şimdi ben 2 yaşındaki bebeğim için bakıcı tuttum.Kadın komşum aynı zamanda iyi hoş da bana samimiyetsiz yapmacık geliyor.Sürekli gülümseme mesela ben giyinme odasına geçip üzerimi giysem o da mutfakta diyelim bağıra bağıra konuşuyor bebekle ama güzel şeyler söylüyor tabi maksat benim duymam.valla sinir olmaya başladım.kötü de davrandığını sanmıyorum bebeğe çünkü bebek onu görünce mutlu oluyor ama ne gerek var bu kadar yapmacıklık bir değil iki değil sürekli sanki bebeğimi benden daha çok düşünüyormuş gibi özebllikle yanında olmadığımda yemek vs yedirirken bağıra bağıra sevmeler iltifatlar ne gerek var da.maksat bana duyurmak.siz ne düşünürsünüz bu konuda?
Bebeğiniz onun yanında mutluysa çok takılmayın bence.Ben de kardeşimi bebekken hep yüksek sesle güzel sözler söyleyerek severdim.Bazılarının sevgi dili biraz gürültülü oluyor.

Samimiyetine inanmadiginiz birine cocugunuzu nasil emanet ediyorsunuz ? Teyze karadenizli mi karadenizliler bağırarak konusurlar genelde. Not ben de karadenizlilere gelinim,karadeniz kültürüyle büyüdüm linclemeyin ama öyle aslen göcmen olmamıza ragmen anneannem babaannem bir telefonla konusur aslında telefon acmasina gerek yoktur az daha bagirsa aradigi kisi duyabilir 🤣

Şimdi ben 2 yaşındaki bebeğim için bakıcı tuttum.Kadın komşum aynı zamanda iyi hoş da bana samimiyetsiz yapmacık geliyor.Sürekli gülümseme mesela ben giyinme odasına geçip üzerimi giysem o da mutfakta diyelim bağıra bağıra konuşuyor bebekle ama güzel şeyler söylüyor tabi maksat benim duymam.valla sinir olmaya başladım.kötü de davrandığını sanmıyorum bebeğe çünkü bebek onu görünce mutlu oluyor ama ne gerek var bu kadar yapmacıklık bir değil iki değil sürekli sanki bebeğimi benden daha çok düşünüyormuş gibi özebllikle yanında olmadığımda yemek vs yedirirken bağıra bağıra sevmeler iltifatlar ne gerek var da.maksat bana duyurmak.siz ne düşünürsünüz bu konuda?
Annemde böyle benim ama onun yapısı bu.
Biri bizi konuşurken görse annem beni azarlıyor falan zanneder öyle bir konuşma yani.
Onun yapısı da bu olabilir. Mutfaktan bebeğinize "gitmedim buradayım" diye sesleniyor olabilir.

Back
X