- 14 Şubat 2011
- 1.260
- 1.015
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yüzünüz çok güzel maşallah bir çok renk yakışır
Kaşlar fondotenle bile hallolur .Boyanirda .Teşekkürler kızlar.
Sarı çok istiyorum aslında ama kaşlarım o kadar siyah ki
rica ederim siyah dan dönmesi gerçekten çok zor çok fazla koyu tonları kullanmayın bence saçınız çok fazla yıpranırÇok teşekkürler.
Çoğu kişi ''Boyat artık şu saçını, bu nasıl renk, git kahverengi yap'' diyor ben de bakırdan soğudum resmen.
Bir yandan da kıyamıyorum, siyaha dönersem sonra tekrar açtırma şansım azalacak iyice.
Bakırdan hic vazgeçmeyen bence. Siyah yaparsanız yine sklcaksiniz yüzünüze bakir çok yakismis gerçekten kaslariniz boyayla hal olur. Başka renklerde deneyebilirsiniz ama siyaha dönüp vazgecerseniz ikinci açma işleminde saçlarınız elinizde kalır.
Kaşlar fondotenle bile hallolur .Boyanirda .
rica ederim siyah dan dönmesi gerçekten çok zor çok fazla koyu tonları kullanmayın bence saçınız çok fazla yıpranır
bakır sizin renginiz bence. müthiş yakışmış
avatara bakıp siyahtan vaz geçmen gerekiyor aslında,sende ters etki yaptı herhalÇok teşekkürler, kaşları kırdırıyorum. Kızıl kızıl parlıyor ilk günler Ama sonra normale dönüyor. Doğru söylüyorsunuz, 27 yıl siyah gezdim son bir yıldır bakır.
Evet 2 ayda bir kırdırıyorum rengini, o zaman biraz daha yumuşuyor ifadem. Şu kaş kalemlerini denemek lazım aslında.
Evet çok zor dönmek. Ben bir günde bakır çıktım kuaförden ama 6 saat falan kaldım. Saçımı elime alacağım diye korktum ama hiç yıpranmadı çok şükür.
Teşekkürler efendim sizin şu avatara bakınca siyaha da dönesim gelmedi değil
avatara bakıp siyahtan vaz geçmen gerekiyor aslında,sende ters etki yaptı herhal
kız saçları siyaha boyatınca apaçi mi oluyon sen bakıra sımsıkı sarıl asla bırakmaSiyah saçlı halime benzettim bir bıyığım eksik
kız saçları siyaha boyatınca apaçi mi oluyon sen bakıra sımsıkı sarıl asla bırakma
Sarı da çooooook yakısır .