Bakirelik mevzuu

Ben ousa sordum. Tanistigimizda evli olsaydın beni severmiydin benle cikarmiydin.
Hayır dedi.
sen beni gerçekten sevmiyorsun o zaman dedim.bensiz yasayamiyirdun hani dedim ayilip bayılıyordun

Evet evet severdim dedi
vay beee dedim sen ne serefsizmissin evde karın olacak benim peşinden gezecem ben sana yüz verirmiydim, demekki benle evliykende başka kızların peşinden gidersin

Sana ne cevap versem begenmiyorsun ben sana da ne diyim dedi
Ousa acimaya basladim :-) :-)

Bence siz msj vermek istemissiniz. Erkekler asik olsada bakire olmayan bi kızla evlenmez demek istemissiniz de,açık açık yazamamissiniz.ortalik karışacak ya ondan

bu soruyu hepimiz eşlerimize soralım
eşinin cevabı popüler cevap olur
bana sorsalar bende benden önce başkasıyla birlikte olmuş biriyle evlenmek istemezdim

Benim eşim bakirdi güya. Çok sikistirdim itiraf ettiremedim
Korkuyor söylemeye bunuda onun aleyhinde kullanirim diye.
yani erkeğe kadına bakmaz çomak sokmak istiyorsan her turluuuuu
orası öyle de sen erkeğe bu sebepten o..u diyemezsin ama onlar çok kolay diyorlar .

saygı duyarım ama maalesef erkek dünyası böyle değil .Evlenmeden önce siftah yapmak isterler ve birbirlerine anlatırlar (onların tabiri )
tamam boyle islemiyor ama en azindan bizim gibi olmamis olma ihtimali olmayan seylerden sorun yaratmiyorlar :D
bakireymissin evlenmissiniz niye uzatiyosun ki.
ben de esime nisanliyken bakire olmadigimi itiraf etsem kabul eder miydin dedim. benden once olmus sonucta ederdim dedi. ben de buna bozulmustum :D
ateist olsam bosar misin dedim. bosarim dedi mesela. ben de kizdim. halbuki aklimda ateist olmak gibi bir dusunce yok. :27:

keşke o ilk dediğinde boşansaydınız
ardan 10küsür yıl geçmiş kafanızı taşlara vursanız ne çare

Benim eşim bakirdi güya. Çok sikistirdim itiraf ettiremedim
Korkuyor söylemeye bunuda onun aleyhinde kullanirim diye.
yani erkeğe kadına bakmaz çomak sokmak istiyorsan her turluuuuu
ufff ben de cok sıkıstırdım . kizmiycam. soyle vs. bir gun sinirlendi. 4 tane oldu dedi isimlerini say dedim. saydi.
ama o gece uyuyamiyorum sinirden cunku gicikligina soyledigini bilsem de emin olamiyorum.

aklimda isimler donup duruyo. sonra esim hala sinirli hala yaptim derken uyandirdim. say isimleri dedim. dusune dusune yanlis saydi. :D

turk erkegının yuzde 80 i kabul etmez maalesef,hep kadınlarının ilki olmak ısterler ama biz onların ilkimiyiz hıc sorgulamazlar

tamam boyle islemiyor ama en azindan bizim gibi olmamis olma ihtimali olmayan seylerden sorun yaratmiyorlar :D
bakireymissin evlenmissiniz niye uzatiyosun ki.
ben de esime nisanliyken bakire olmadigimi itiraf etsem kabul eder miydin dedim. benden once olmus sonucta ederdim dedi. ben de buna bozulmustum :D
ateist olsam bosar misin dedim. bosarim dedi mesela. ben de kizdim. halbuki aklimda ateist olmak gibi bir dusunce yok. :KK53:
insan koşulsuz sevilmek istiyor ama maalesef böyle bir dünya yok .
Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği 'ni okuyun .Muhteşem bir eser .Bu tür konulara da değiniyor .

Back
X