Bakirelik mevzuu

Bende eşime sordugumda aynı cevabı verdi ben kendimi eşime sakladiysam oda saklamaliydi diye ekledi hoşuma bile gitmisti aksine...

Ben esimle yeni cikmaya baslamisken ben bakire degilim demistim. Basta dehsete düştü sonra saka yapıyorum sandi sonra olsun dedi. Bilmiyorum gercekten inandi sanirim ve ben evlenene kadar bakire oldugumu soylemedim daha dogrusu ustunu kapatti hic sormadi. Ilk gece sok oldugunu hatırlıyorum.

Her halti yemis biri oldugunu biliyordum eger bekaret onemli deseydi o dakika birakacaktim. Sınavı gecti cok şükür.

Konu sahibi seni anlayabiliyorum. Insan kendini zardan ibaret dusunmek istemiyor. Hele kendi her seyi yasamisken bakire kiz diye tutturanlar igrenc ötesi

Ben esimle yeni cikmaya baslamisken ben bakire degilim demistim. Basta dehsete düştü sonra saka yapıyorum sandi sonra olsun dedi. Bilmiyorum gercekten inandi sanirim ve ben evlenene kadar bakire oldugumu soylemedim daha dogrusu ustunu kapatti hic sormadi. Ilk gece sok oldugunu hatırlıyorum.

Her halti yemis biri oldugunu biliyordum eger bekaret onemli deseydi o dakika birakacaktim. Sınavı gecti cok şükür.

Konu sahibi seni anlayabiliyorum. Insan kendini zardan ibaret dusunmek istemiyor. Hele kendi her seyi yasamisken bakire kiz diye tutturanlar igrenc ötesi
Dimi ama.Kalplerinin peşinden gidip bakire olmayanla evlenseler bile etraftan saklarlarErkeklik onurları gitmiş gibi hissederler

Ruhum bakirw degildi ne yaa bide bu cikti.bu abla heralde herseyi yasamus zamaninda zarina dokundurmamus sonrada bu adamcaguz bakire diye bu ablayla evlenmis ki kendisi o kadar senelik evliyse 30 larin sonlarinda yasi.bu yasta hala bunu icine dert etmus burda konu acip insanlarin tercihlerine saygi duymuyor.olan olmus abla esine utiraf et ruhum bakire degildi kocacigim de..kurtul bu eziyetten onca sene dert olmus adamin su lafi..

Abla sen milletin bekaret ini boşver..orumcek kafali olarak biz birbirimize yeteruz..sen kocana bakda burda yazdiklarini görüp bosamasin seni...turkiyede cogu erkek bakirw istiyor aa bazilari bulamıyor o ayri konu.adam bulamiyorsa bakire güzel bir kiz ne yapsin...

Kadınlar kulübünde bekaretle ilgili o kadar konu açıldı ki bu konularda son derece gelenekçi olan bana bile gına geldi.

Milletimiz bekaretle kafayı bozmuş durumda.

Ben konu sahibini anlıyorum şahsen. Çok doğru bir konuya değinmiş. Ben olsam bende alınırdım. O zaman bu adam benim karakterimi, ruhumu sevmemiş bekaretimi sevmiş diye düşünürdüm. Bazı bayanlar hemen atağa geçmiş yok efendim bunu mu taktın kafana vs. Siz böyle erkektir yapar mantığıyla hareket ettiğiniz sürece o erkekler size çektirmeye devam edecek..

Bu foruma yazdığım herşeyden kocamın haberi var.Akşamları da sayfam hep açktır.Kimseden gizlim saklım yok.Kızım da bilir nickimi.Başka kadınların ne düşündüğünü merak ettiğim için kendimi sınamak adına konular açıyorsam bu namusuma dil uzatacağınız anlamına gelmiyor .Sayın editörler bu konudan hiç bir mesajı silmemenizi rica ediyorum.

Namusuna kim dil uzattı ?sen demedin mi ruhum bakiew degildi diye...abla sen piskologa git bence...kocana söyle bir doktora götürsun seni ...

Namusuna kim dil uzattı ?sen demedin mi ruhum bakiew degildi diye...abla sen piskologa git bence...kocana söyle bir doktora götürsun seni ...
Ne kadar kötü niyetli anlamışsınız ya yuh. Öncesini de okursanız açıklamış konu sahibi. 3 sene sevgililik dönemi yaşamışlar ama o süre içerisinde aralarında bi şey olmamış, evlendiklerinde bakireymiş. Yani demek istiyo ki bu toplumda bu baskılar altında kalmasaydım ben o 3 senelik dönemde gönlümden geçenleri yaşardım, yaşamak isterdim. Yani içimden, ruhumdan geliyodu ilişki yaşamak ama yapmadım, evlenmeyi bekledim. İste ruhum bakire degildi bu oluyo onun anlatımıyla

Ruhum bakirw degildi ne yaa bide bu cikti.bu abla heralde herseyi yasamus zamaninda zarina dokundurmamus sonrada bu adamcaguz bakire diye bu ablayla evlenmis ki kendisi o kadar senelik evliyse 30 larin sonlarinda yasi.bu yasta hala bunu icine dert etmus burda konu acip insanlarin tercihlerine saygi duymuyor.olan olmus abla esine utiraf et ruhum bakire degildi kocacigim de..kurtul bu eziyetten onca sene dert olmus adamin su lafi..
Okudugunuzu anlayamamissiniz.

Ne kadar kötü niyetli anlamışsınız ya yuh. Öncesini de okursanız açıklamış konu sahibi. 3 sene sevgililik dönemi yaşamışlar ama o süre içerisinde aralarında bi şey olmamış, evlendiklerinde bakireymiş. Yani demek istiyo ki bu toplumda bu baskılar altında kalmasaydım ben o 3 senelik dönemde gönlümden geçenleri yaşardım, yaşamak isterdim. Yani içimden, ruhumdan geliyodu ilişki yaşamak ama yapmadım, evlenmeyi bekledim. İste ruhum bakire degildi bu oluyo onun anlatımıyla
Hmm icindw kalmis yani...3 sene boyunca elini dahi tutmanustir eminim ..bu konudan gidiyorum iyice sacma bir hal aldi zaten.coj icinden gelmusse yasasaymus ne sacmalik.

Bence de en iyisini yaparsiniz..Bazi insanlara aci bir ders vermek gerek. İnsan olmayi öğrenemediyse öğretmek gerek...

Klavye karsisinda ne dendiğini anlamadigi yetmiyor birde kendi kendine cevap atıyor:)
Tek ben olsam neyse .Kürtler,Ruslar Hakaret etmedik kimse bırakmıyorlar.Bu ne ya.Zarına dokundurtmak hariç herşey yapmak filan Ne kadar iğrenç ithamlar. Yeter artık

Back
X