Bakisilan erkekle nasil tanisilir?

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Biri var ayni bolumdeymisiz surekli karsilasiyoruz benim hosuma gitti bakmaya baslamistim sonra oda bakmaya basladi bakisyoruz bayagi yani ben bakmasamda bakiyor ama ikimizin yaninda illa biri oluyo yalniz olmuyoruz hani gidip yanina oturayim derste falan olmuyo malesef benimde oyle hep arkadaslarimlayim 2-3 haftadr boyle gidiyo bu durum hani baktm facebook hesabi falanda yok sadece twitter var orsan takip etmekte olmazo_OBiraz kendi halinde gibi kizlarla konustgnu pek gormedim erkek arkadaslari var hep yaninda bende oyleyim. napsam acaba:oops:

Ders notu isteyebilirsiniz, derslerle ya da ders programlarıyla ilgili bir şey sorabilirsiniz, telefonunu acilen birini aramak için rica edebilirsiniz. Daha birçok yöntem var. Bence, duygularınızı belli etmeyin konuşma pahasına. Bir ya da iki kere böyle ders muhabbeti ile ilgili konuşma başlatın çok istiyorsanız. Zaten sizi beğendiyse o da konuşmaya çalışacaktır. Baktınız devamını getirmedi. O zaman da herkes kendi yoluna.

ondan adım atmasını bekle. muhabbetiniz varsa merhaba nbr gibi devam et o kadar, birşeyler hissderse açılır sana

3 hafta bakış bakış nereye kadar o erkekten bişey olmaz şimdiye çoktan açılırdı, boşver sen önüne bak.

X