Bakışmak hoşlanmal anlamına gelir mi

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Kızlar ben bi cocuktan hoslanmaya başladım aynı bölümdeyiz. Derslerimizin yarısı ortak. Lab dersimiz var mesela ortak sürekli göz göze geliyoruz yani ben ne zaman baksam o da bakmıs oluyr yakalıyorum bakışlarını sonra bölüm derslerimiz de aynı ama adını bile bilmiyorum :KK43: Yani bu hoşlandıgı ilgilisi oldugu anlamına gelir sanırım. Bugun bi fakültenin kantininde oturuyodum mesela sınra o da geldi ben arkadaşlarımla konsuyordum sınra baktım bana bakıyordu mesela 3-4 sn bakıştık ve derslerde de oluyor bu sürekli.Ama işte hic konusma sansımız olmadı hep arkadaşlarımızlayız o da ben de . Sizce bakışmaları devam ettirirsem o gelir mi bi adım atar mı facebooktan ekleme vs gibi?

Kızlar ben bi cocuktan hoslanmaya başladım aynı bölümdeyiz. Derslerimizin yarısı ortak. Lab dersimiz var mesela ortak sürekli göz göze geliyoruz yani ben ne zaman baksam o da bakmıs oluyr yakalıyorum bakışlarını sonra bölüm derslerimiz de aynı ama adını bile bilmiyorum :KK43: Yani bu hoşlandıgı ilgilisi oldugu anlamına gelir sanırım. Bugun bi fakültenin kantininde oturuyodum mesela sınra o da geldi ben arkadaşlarımla konsuyordum sınra baktım bana bakıyordu mesela 3-4 sn bakıştık ve derslerde de oluyor bu sürekli.Ama işte hic konusma sansımız olmadı hep arkadaşlarımızlayız o da ben de . Sizce bakışmaları devam ettirirsem o gelir mi bi adım atar mı facebooktan ekleme vs gibi?
Bazen hoşlanma anlamına gelir, bazen de üstümüze alınma anlamına.
Bu süreyle alakalı, aylarca bakıştıktan sonra hala icraat yoksa ya üstüne alınmışsındır ya herifin sevgilisi vardır.

daha bir kelam etmeden faceden eklemeler falan bırak bir adım atsın

ha hoşlanmıyor tesadüf oluyor da olabilir öyle denk geliyor da olabilir

belki o kendi kendine bu kız bana ne diye böyle bakıp duruyor diye içten içe gülüyordur.

net bir şey yok ortada herşey olabilir.bekle sabret biraz

Simdiki gencler cesaretsiz mi acaba?bizim sinifin önünde kuyruk olurdu,sirayla çikma teklif ederlerdi. :)))))))

3-4 saniye bakışmışsınız yani siz de bakmışsınız.

Onu bakarken yakalamışsınız da...

Siz bakıyor mu diye baktıkça dikkatini çekmişsinizdir, o da siz bakıyor musunuz diye bakıyordur.

Erkekler açıkça ilan-ı aşk ettikten, buluştuktan sonra bile "duygularımdan emin değilim" diyebiliyorlarken...

Bakışlara hiç anlam yüklemeyin.

Adım atacağı varsa da atar zaten daha fazla bakışmaya ne lüzum var, ona baktığınızı görmüş işte.

Facebooktan eklemeye gelirsek bunun için bakışmaya bile gerek yok, ortak dersiniz varmış.

Artık tanımayan insanlar ekliyor birbirini, çocuk daha bekliyorsa durup düşünmek lazım.

:KK39:
daha bir kelam etmeden faceden eklemeler falan bırak bir adım atsın

ha hoşlanmıyor tesadüf oluyor da olabilir öyle denk geliyor da olabilir

belki o kendi kendine bu kız bana ne diye böyle bakıp duruyor diye içten içe gülüyordur.

net bir şey yok ortada herşey olabilir.bekle sabret biraz

Öyle uzun uzun bakamam zaten ytanırım hani benim bakmadıgım zamanlarda bakıyor ama hemen anlam yuklememk lazım tabiki:21:

3-4 saniye bakışmışsınız yani siz de bakmışsınız.

Onu bakarken yakalamışsınız da...

Siz bakıyor mu diye baktıkça dikkatini çekmişsinizdir, o da siz bakıyor musunuz diye bakıyordur.

Erkekler açıkça ilan-ı aşk ettikten, buluştuktan sonra bile "duygularımdan emin değilim" diyebiliyorlarken...

Bakışlara hiç anlam yüklemeyin.

Adım atacağı varsa da atar zaten daha fazla bakışmaya ne lüzum var, ona baktığınızı görmüş işte.

Facebooktan eklemeye gelirsek bunun için bakışmaya bile gerek yok, ortak dersiniz varmış.

Artık tanımayan insanlar ekliyor birbirini, çocuk daha bekliyorsa durup düşünmek lazım.

Ama ismini bile bilmiyorum bulamadım muhtemelen o da bilmiyodur ortak arkadaşımız falan da yok çünkü

Ama ismini bile bilmiyorum bulamadım muhtemelen o da bilmiyodur ortak arkadaşımız falan da yok çünkü

Ne kadar naifsiniz...

Ortak dersiniz varmış, aynı bölümdeymişsiniz, daha ne olsun?

Birinden etkilenen adam farklı ülkede bile olsa sorar soruşturur adını öğrenir.

Bakışlarından anlam çıkarmaya çalışıyorsunuz, alın size fırsat.

Dağları delmeyecek ya, o kadarını da yapsın, adınızı öğrensin değil mi?

Eğer istiyorsa tabii...

Eee hani senin çıktığın birisi vardı, hani ekildim demiştin, hatta biz evet ekilmişsin deyince kızmıştın falan. Bu başka o zaman? Birde basketbolcu vardı bu o mu, oda mı başkası? Şimdi yorum yapacağım kızma sonra, hoşlanmada olabilir, sen bakıyorsun diye ne bakıyor bu diye bakıyor da olabilir. Biri bana bakınca hissediyorum bende mesela.

E sen ekle niye karşıdan bekliyorsun ? Böyle ataerkil kafayla hareket etmeyin. Belli ki ikinizde birbirinizden hoşlanıyorsunuz. Neden adımı erkek atacakmış sen aciz misin ? Adını sanını öğren facebookuna ekle, ben senden hoşlanıyorum delikanlım, erkekim de. Valla 3 yıl evvel ben öyle yaptım yakında evleniyoruz :KK73:

Eee hani senin çıktığın birisi vardı, hani ekildim demiştin, hatta biz evet ekilmişsin deyince kızmıştın falan. Bu başka o zaman? Birde basketbolcu vardı bu o mu, oda mı başkası? Şimdi yorum yapacağım kızma sonra, hoşlanmada olabilir, sen bakıyorsun diye ne bakıyor bu diye bakıyor da olabilir. Biri bana bakınca hissediyorum bende mesela.

Cıkmıyorduk onla artık görüşmüyorum ayrıca konumuz bu mu yani:)

Herşey olabilir tabi

E sen ekle niye karşıdan bekliyorsun ? Böyle ataerkil kafayla hareket etmeyin. Belli ki ikinizde birbirinizden hoşlanıyorsunuz. Neden adımı erkek atacakmış sen aciz misin ? Adını sanını öğren facebookuna ekle, ben senden hoşlanıyorum delikanlım, erkekim de. Valla 3 yıl evvel ben öyle yaptım yakında evleniyoruz :KK73:

Bulsam ekleyecegiim vallahi ama yok bulamadım ismini bile bilmiyorum :KK43: yani bi de genel anlayış oldugu için sanki kız adım atınca küçülür vs gibi görüyo milletama alakası yok
Olur tabi neden olmasın en güzel örneklerden biri sizsiniz maşallah diyeyim allah mutlulugunuzu daim etsin:KK22:

aaaa o basketçi konusunu hatırladım hakkaten ona ne oldu

Cıkmıyorduk onla artık görüşmüyorum ayrıca konumuz bu mu yani:)

Herşey olabilir tabi

Yok konu bu değil tatlım hani umarım ondan vazgeçmişsindir diye dedim. :) Bu o basketçi mi peki? Sakın yanlış anlama sadece sordum ve o bahsettiğin kişi gibi saçma sapan insanlara vakit ayırma bence. Bu çocuğa ekleme falan yollama, ama senden önce girerse selam ver falan :)

Bulsam ekleyecegiim vallahi ama yok bulamadım ismini bile bilmiyorum :KK43: yani bi de genel anlayış oldugu için sanki kız adım atınca küçülür vs gibi görüyo milletama alakası yok
Olur tabi neden olmasın en güzel örneklerden biri sizsiniz maşallah diyeyim allah mutlulugunuzu daim etsin:KK22:
Teşekkür ederim canım benim. Diyorum ya kız eklerse küçülür kafası ataerkil kafadır. Kendini aciz kabul eder ve her adımı erkekten bekler. Kendi yaparsa kötüdür, erkek yaparsa iyidir. Ne aşağılayıcı birşey.. Seni adım attın diye yeren erkektende kadındanda uzak dur. O kafalar iyi kafalar değil. Kadınları basit kadın ve karmaşık kadın olarak 2 ye ayıran kimseden hayır gelmez. Sınıfta o çocuğun adını bilen birileri mutlaka vardır. Hiç olmazsa al imza kağıdını eline önlü arkalı fotoğrafını çek. İsmi olan erkekleri tek tek arat biri mutlaka odur. Bu yolda atılan her adım mübahtır :KK70:

X