Bal tarçın çörekotu karışımı

nazzlicann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
83
35
88
30
Merhabalar hayırlı cumalar..
Benimm yumurtalkkistim var adetim düzensiz kasık ve sırt agrılarım çok var ayrıca Bebiş istiyoruz :110:

Az önce internette gezinirken bişey buldum uygulayan veya duyan varmı .
Hem çörek otu bal tarcın bunlar baslıbasına bi şifa kaynagı ama kullansammı ki acaba ?? o_O

Eklentiler

• Screenshot_20160819-133815_1.webp
    Screenshot_20160819-133815_1.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 705
benim arkadaşımda yıllar önce kist vardı ve bunu kaynanasından duyup uygulamış o zaman nişanlıydı. kisti gitmiş yok olmuş. ama şu an kendileri korunuyor henüz bebek düşünmedikleri için bebek konusnu bilemiycem ama kisti gitmişti bu karışım sayesinde

Ne güzell :110:
Denemekten ne çıkar ki aslında
Kistim gecsinde çünkü asırı kasıık agrısı var kist en dolayı

Canım kist dedigimiz şey çatlamadan büyümüş yumurta. Ve bal tarçın çörek otu karışımı da yumurtayı büyüten bir kur, yani kistin erimeden deneme derim ben. İyice buyuyebilir. Adet ol önce hemorajik kistse adetle beraber eriyecektir. Zaten adetin 2.günü başlanıyor küre. Her ihtimale karşı doktor kontrolünde ol canım.

Canım kist dedigimiz şey çatlamadan büyümüş yumurta. Ve bal tarçın çörek otu karışımı da yumurtayı büyüten bir kur, yani kistin erimeden deneme derim ben. İyice buyuyebilir. Adet ol önce hemorajik kistse adetle beraber eriyecektir. Zaten adetin 2.günü başlanıyor küre. Her ihtimale karşı doktor kontrolünde ol canım.

Bu işte 2. Defa adet oluşum hem 16 gün sonra oldu yani erken oldum ve haftaya perşembe dr gitcem
Kontrol için 2. Adetinden sonra gel demişti
Kullanmasammı diyosun ya :110:

Bu işte 2. Defa adet oluşum hem 16 gün sonra oldu yani erken oldum ve haftaya perşembe dr gitcem
Kontrol için 2. Adetinden sonra gel demişti
Kullanmasammı diyosun ya :110:

:110:Canım kist gitmeden kullanma bence. Çok büyük kistler dusurdum agrisini çok iyi biliyorum. Risk alma bence

Back
X