BALAYI ÇANTASINI NERELERDEN VE HANGİ MARKALARDAN HAZIRLAYABİLİRİM?

retinoid

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
44
2
Merhaba
Ben genelde sade giyinen ve erkekler gibi mağaza mağaza gezip alışveriş yapmayı seven biri değilim.
Maalesef ki balayı da özenilecek bir organizasyon ama ben neyi nereden almalıyım bilemiyorum.
Yaz düğünü olacak
Özellikle böyle hemen dizin üstünde hem sade hem tatlı çiçekli böcekli uygun fiyatlı yaz elbiseleri alabileceğim yerler önerirseniz çok sevinirim.(İstanbul'da)
Aynı zamanda gecelikler ve bikini vs. ile ilgilide bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Bunun dışında kesinlikle bundan da çantada olmalı dediğiniz ve önerdiğiniz birşeyler varsada yazarsanız çok sevinirim

Cantana koyacaklari tek tek yaz Unutursun.gideceğim yere gore hazirlik yapmanlazim.deniz kiyisi ise ona gire kiyafet vs

ben üç beş tane mini şort ve mini etek aldım, geçen sene üç beş mini elbise almıştım. bunları söylerken öylesine almadım balayını düşünerek almıştım. elbiselerin hepsini trendyol ve markafoni gibi sitelerin kampanyalarını takip ederek aldım. şortlarımı yenibosnada starcty var orada koton outlet i var geçen yaz sonu inanılmaz indirimli almıştım 10 tl ye aldım şortlarımı. sortların üstüne giyeceğim bi kaç mini bluz almıştım onları da aynı yerden yine çok ucuza kapatmıştım :) geceliklerimin bir kısmını ayyıldızdan bir kısmını kom dan bir kısmını victorias secretten aldım yaklaşık 8-9 geceliğim var sabahlığıyla takım. bikin ise eskilerim var onun yenisini alamadım henüz. böyle yani umarım yardımcı olmuştur.

Hay maşallah.kullandığın ruhun markası ve nereden aldığını unutmussun :)
ben üç beş tane mini şort ve mini etek aldım, geçen sene üç beş mini elbise almıştım. bunları söylerken öylesine almadım balayını düşünerek almıştım. elbiselerin hepsini trendyol ve markafoni gibi sitelerin kampanyalarını takip ederek aldım. şortlarımı yenibosnada starcty var orada koton outlet i var geçen yaz sonu inanılmaz indirimli almıştım 10 tl ye aldım şortlarımı. sortların üstüne giyeceğim bi kaç mini bluz almıştım onları da aynı yerden yine çok ucuza kapatmıştım :) geceliklerimin bir kısmını ayyıldızdan bir kısmını kom dan bir kısmını victorias secretten aldım yaklaşık 8-9 geceliğim var sabahlığıyla takım. bikin ise eskilerim var onun yenisini alamadım henüz. böyle yani umarım yardımcı olmuştur.

Bayagi bir gec oldu ama cevaplariniz icin tesekkur ederim.Benim durum iptal oldu o yuzden bu konuyu bosa acmis oldum yine aklimin bir kosesinde kalsin belli mi olur...

X