- 22 Şubat 2014
- 685
- 566
- 34
- Konu Sahibi evintekprensesi
hadi gelinler, düğünde stresti filan hepsi gececek eee balayına nereye gidiyorsunuz yada nereyi düşünüyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel canım. zor oldu mu karar vermek. biz hala karar aşamasındayız belki bir fikir olur diye actım konuyuVoyage Belek canım 10 Haziran
çok güzel canım. zor oldu mu karar vermek. biz hala karar aşamasındayız belki bir fikir olur diye actım konuyu
ne kadar iyi yapmışınız erken rezarvasyonun faydaları. darısı tüm kararsızların başınaAy hem de nasıl kaç kez fikir değiştirdik Bizim bi arkadaşımızın tur şirketi var ets turla çalışıyorlar. Voyage da Ets oteli olunca, zaten kalitesi tartışılmaz. Gideceğimiz zamanda fiyatlar bütçemize uygundu. Aldık gitti.
çok güzel otelmiş tam balayı oteli öyle duymuştumBiz de adam eve den yana kullandık tercihimizi.. Inş güzel olur hepimiz için
otelin fotolarına baktım gercekten çok güzel bir otelmişBiz de Voyage Belek te yaptık balayımızı. İyi para verdik ama harika bir tatil yaptık. Her şey dört dörtlüktü.
Ama 4-5 gün için 4000 lira verdik. Daha uyguna da benzer kalitede balayına giden arkadaşlarımız oldu
ya bende temmuzda evleniyorum nasipse de yani antalya filan istemiyorum karlık evini duydum ama nasıl bi yer ya da başka önerebileceğin bi yer var mı :))Daha yaz mevsimi olmadıgı icin kapadokya karlık evini dusunuyoruz
ya bende temmuzda evleniyorum nasipse de yani antalya filan istemiyorum karlık evini duydum ama nasıl bi yer ya da başka önerebileceğin bi yer var mı :))
Yazarım tabi ki Önemli olan birlikte olmak aslında dilerim huzurlu mutlu ve eğlenceli bir balayı geçiririz hepimizBiz de adam eve den yana kullandık tercihimizi.. Inş güzel olur hepimiz için
çok güzel seçim bende buraya gitmek istedim ama yapılan yorumlardan dolayı karasız kalmıştım gidince düşüncelerini de yazarsanız buraya bence çok güzel fikir verir :)
bende 7 eylül antalya lykia word villa işte klasik