balayı fikirleri

çok güzel canım. zor oldu mu karar vermek. biz hala karar aşamasındayız belki bir fikir olur diye actım konuyu:KK45:

Ay hem de nasıl kaç kez fikir değiştirdik :KK70: Bizim bi arkadaşımızın tur şirketi var ets turla çalışıyorlar. Voyage da Ets oteli olunca, zaten kalitesi tartışılmaz. Gideceğimiz zamanda fiyatlar bütçemize uygundu. Aldık gitti. :KK70:

Ay hem de nasıl kaç kez fikir değiştirdik :KK70: Bizim bi arkadaşımızın tur şirketi var ets turla çalışıyorlar. Voyage da Ets oteli olunca, zaten kalitesi tartışılmaz. Gideceğimiz zamanda fiyatlar bütçemize uygundu. Aldık gitti. :KK70:
ne kadar iyi yapmışınız erken rezarvasyonun faydaları. darısı tüm kararsızların başına:KK47:

Biz de Voyage Belek te yaptık balayımızı. İyi para verdik ama harika bir tatil yaptık. Her şey dört dörtlüktü.

Ama 4-5 gün için 4000 lira verdik. Daha uyguna da benzer kalitede balayına giden arkadaşlarımız oldu

Merhaba kızlar benim düğünüm ekimde ama ben şimdiden araştırmaya başladım. long beach resort Alanya düşünüyorum ama çok kararsızım :KK43: :KK43:

Biz de adam eve den yana kullandık tercihimizi.. Inş güzel olur hepimiz için:KK68::KK68:

çok güzel seçim bende buraya gitmek istedim ama yapılan yorumlardan dolayı karasız kalmıştım gidince düşüncelerini de yazarsanız buraya bence çok güzel fikir verir :)

bende 7 eylül antalya lykia word villa işte klasik

Biz de adam eve den yana kullandık tercihimizi.. Inş güzel olur hepimiz için:KK68::KK68:

çok güzel seçim bende buraya gitmek istedim ama yapılan yorumlardan dolayı karasız kalmıştım gidince düşüncelerini de yazarsanız buraya bence çok güzel fikir verir :)

Yazarım tabi ki☺️☺️ Önemli olan birlikte olmak aslında dilerim huzurlu mutlu ve eğlenceli bir balayı geçiririz hepimiz

Yazarım tabi ki☺️☺️ Önemli olan birlikte olmak aslında dilerim huzurlu mutlu ve eğlenceli bir balayı geçiririz hepimiz

özellikle yemeklerini yazabilirsen bence çok iyi olur çünkü ben ondan elemiştim ,inşallah canım sizin balayı ne zaman peki

X