Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende 6. ayda omega 3 takviyesi almaya yeni başladım. Başta doktorum gerek yok balık ye filan dedi ama bende pek sevmiyorum balığı, keşke daha erken başlasaydım ihmal ettim.
Ben 13- 14 haftadan beri içiyorum Ege Üniversitesinin hamileler için ürettiği bir ilaç Zare-vital diye bir ilaç ve biraz da pahalı. Eczacıya sordum en çok bunu öneriyoruz dedi.
Açıkçası bende yiyemiyordum.. Doktorum tavsiye etti, önce Ocean 500 dedi, sonra eczacı ocean plus al değerleri daha yüksek dedi. Bende ona güvenip aldım. Kullanabiliyorum, bir sıkıntı yok şimdilik
Açıkçası bende yiyemiyordum.. Doktorum tavsiye etti, önce Ocean 500 dedi, sonra eczacı ocean plus al değerleri daha yüksek dedi. Bende ona güvenip aldım. Kullanabiliyorum, bir sıkıntı yok şimdilik