Çocuk Hastalıkları Balıkesir de Çocuk Doktoru Tavsiyesı olan var mı?Lütfen!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ikiminikprenses

İki minik prenses ve bir prens 👧🏻👧🏻🧒
Pro Üye
1 Mayıs 2007
7.008
3.338
698
Diğer
balıkesir merkezde kızıma düzgün ilgili Alakalı ve konusunda iyi cocuk doktoru arıyorum yardımcı olabılecekler varsa simdiden teşekkür ederim.

Guncelll.bende iyi ilgili bir Dr ariyorum.Balıkesirli arkadaşlar tavsiyede bulunabilir mi?
Merhaba sevgi hastanesinin karşısında Bahadır Ünal var özel muayenehanesinde. Cok ilgili ve bilgili bir doktor. Duvarın bir tarafı belgelerini zor almış:) genc olmasına rağmen kendini çok geliştirmiş biz de tesadüfen gördük hastaneye giderken. 80 lira da ücret aluyo ama ilgisine değer. Gidin görün derim..geçmiş olsun

Msjbasaksavas, post: 37553319, member: 625868"]Merhaba sevgi hastanesinin karşısında Bahadır Ünal var özel muayenehanesinde. Cok ilgili ve bilgili bir doktor. Duvarın bir tarafı belgelerini zor almış:) genc olmasına rağmen kendini çok geliştirmiş biz de tesadüfen gördük hastaneye giderken. 80 lira da ücret aluyo ama ilgisine değer. Gidin görün derim..geçmiş olsun[/QUOTE]
Msj icin tesekkur ederim cnm.bebegim aylik kontroller icin ozel hastaneye goturuyorum.ne boyunu ne bas cevresini olcuyorlar.dr.kilosunu olcup bi kac oneri de bulunuyor.bana yetersiz geliyor.

Msj icin tesekkur ederim cnm.bebegim aylik kontroller icin ozel hastaneye goturuyorum.ne boyunu ne bas cevresini olcuyorlar.dr.kilosunu olcup bi kac oneri de bulunuyor.bana yetersiz geliyor.[/QUOTE]
Bahadır beye bi ugra derim canım açık açık anlat burdaki gibi. Adam kendine guvenmese ozel hastanenin karşısına zaten muayenehane acmaz. Ozel hastane isi ticarete dokmus gereksiz tahliller falan filan. .. Bahadır bey kontrollerden para almıyor üstelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…