ballet beautiful videoları ile 1 aylık çalışma.

Ozeci

But I fear tomorrow I’ll be crying
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
1.840
237
Youtube dan befit kanalında dikkatimi çeken bir video ballet beautiful.

Bu üç videoda çalışacağım toplamda 35 dk sürüyor.

20.04.2015 ölçülerim:

Boy:158
Kilo:74

Bel çevresi 150 cm
Basen 117 cm
sol bacak 71 cm
sağ bacak:70 cm
sol kol 37 cm
sağ kol:35 cm

Bir ayın sonunda yeniden ölçülerimi alıp paylaşacağım.

Merhaba , mary helen'in bu videoları gerçektende çılgın gibi sıkılaştırıyor hatta çoğu victoria secret mankeni bu kadınla çalışıyor , şimdiden başarılar :) :)

OO ozeci seni burda görmek ne güzel
Mary HElen manyak bi kadin bence cünkü sadece 17 dakikalik kalca videosunu yapiyorum asiri zorluyor sonuclar harika diyebilirim 3 ay yapmisimdir ben halende spora devam ediyorum cesitli videolarla ama bu kadinin baska bölge videolarina gecemedim deniycem ama bir gün .. yanliz cok zor ve iyi kondisyon istiyor bence baslangic icin agir gelebilir canim ..

arkadaş konuyu açmış kaçmış.Videoları beğendim ebru şallı dan daha verimli gözüküyor.Ebrunun videoları çoğunlukla laf salatasıyla geçiyor. bunlar kısa ve öz ama 2. video çok gereksiz benim için 1 ve 3 ü yapabilirim.

arkadaş konuyu açmış kaçmış.Videoları beğendim ebru şallı dan daha verimli gözüküyor.Ebrunun videoları çoğunlukla laf salatasıyla geçiyor. bunlar kısa ve öz ama 2. video çok gereksiz benim için 1 ve 3 ü yapabilirim.

hatta youtube a ballet beautiful yazınca iç bacak ve dış bacağa özel 7-8 dklık videolarıda var

bende şuan t25 ve pilates yapıyorum o bitince bende başlarım belki :) tamam yaz başlarsan inşallah çok güzel sonuçlar alırsın :)

teşekkür ederim zaten rejime başladım ve bu ay bu egzersizleri yapsam süper olacak.4-5 kilo hedefim var.Bugün ilk videoyu denedim ama sürekli aynı bacak yapamadım, diğer bacağa geçtim.Çoktandır spor yapmıyordum hantallaşmışım.tavsiyelerini bekliyorum

teşekkür ederim zaten rejime başladım ve bu ay bu egzersizleri yapsam süper olacak.4-5 kilo hedefim var.Bugün ilk videoyu denedim ama sürekli aynı bacak yapamadım, diğer bacağa geçtim.Çoktandır spor yapmıyordum hantallaşmışım.tavsiyelerini bekliyorum

bende 3 yıldır spor yapıyorum bu zamana kadar 28 kilo verdim ama hep yürüyüş tarzı hafif şeylerle , bu tarz bacak yakan hareketlere hala dayanamıyorum bende :) ama en az 5 güne alışıyorsun yine yanıyosun ama dayanabilecek seviyeye geliyorsun :) ayrıca benimde son kilolarım 5-6 kilo vermem lazım hedefe yaklaştıkça daha da zorlaşıyor vermek :)

bende 3 yıldır spor yapıyorum bu zamana kadar 28 kilo verdim ama hep yürüyüş tarzı hafif şeylerle , bu tarz bacak yakan hareketlere hala dayanamıyorum bende :) ama en az 5 güne alışıyorsun yine yanıyosun ama dayanabilecek seviyeye geliyorsun :) ayrıca benimde son kilolarım 5-6 kilo vermem lazım hedefe yaklaştıkça daha da zorlaşıyor vermek :)

çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim.Benim hep 5 kilo artı eksi iner çıkar.Biraz alınca diyetle toparlarım.Ama senelerdir 62 in altına inmedim.58 i görmek istiyorum.T25 çok güzel sporda evde yapılmıyorki çok ses yapar apartmanda

çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim.Benim hep 5 kilo artı eksi iner çıkar.Biraz alınca diyetle toparlarım.Ama senelerdir 62 in altına inmedim.58 i görmek istiyorum.T25 çok güzel sporda evde yapılmıyorki çok ses yapar apartmanda

benimde boyum 158 bi 50-52 falan olmam lazım , halı seriyorum yere birde ayakkabıyla yapınca daha az ses çıkıyor , evet t25 çok güzel hiç durmadan bitiriyor insanı :) ben insaityde yaptığım için biraz alışkınım allahtan :)

Videoları biraz önce yaptım. Hatta yapamadım.:KK47: Bir kaç günden sonra yapabilir seviyeye gelinebilir. Düzenli yapan var mı?

Videoları biraz önce yaptım. Hatta yapamadım.:KK47: Bir kaç günden sonra yapabilir seviyeye gelinebilir. Düzenli yapan var mı?

Ben ebru şallıyla t25 yapıyordum ama ebru şallı çok uzun geliyor artık bana yarından itibaren ballet + t25 yapıcam bakalım :KK70:

Helen Marry hic kolay hareketler yaptiran bi hatun degil makine mübarek ben basen ile ilgili videolsunu bazi hareketleri icinden secerek 8 dk anca yapabiliyorum o bile mükemmel etkili
gercekten videolar mükemmel dayanmasi ilk etapta zor olsada faydasi cok fazla

Helen Marry hic kolay hareketler yaptiran bi hatun degil makine mübarek ben basen ile ilgili videolsunu bazi hareketleri icinden secerek 8 dk anca yapabiliyorum o bile mükemmel etkili

Evet çok güzel yakıyor valla insanı , benim sarkığım çok fazla sizce pilates mi daha iyi sıkılaştırır bu videolarmı

platesle baslangic daha iyi olur cünkü saglam kondisyon istiyor bu videolar bence 2. level gibi bisi diyebiliriz

ben zaten 3 yıldır falan spor yapıyorum ama hep kilo verme odaklı yaptım artık sıkılaşmayla ilgilenmek istiyorum ama o iş daha zor galiba :)

canım videoları kaç dak bunun? bakıyorum da 8-16 dk filan diyor. 8 dklığı iç bacak için yapayım dedim. valla zorladı:d

canım videoları kaç dak bunun? bakıyorum da 8-16 dk filan diyor. 8 dklığı iç bacak için yapayım dedim. valla zorladı:d

kesilmis videolar var internette normal kesintisiz videosu dvd halinde olan 2 saati buluyor
kesilmisler ise 18 dakika
ama ben bazi hareketleri atliyarak yapiyorum kalcada bile
ic bacak cok cok daha zor bölge ztn kadin da makine mübarek isime gelmeyen hareketi yapmam esneme tarzi veya bi ise yaramiycagini düsündügüm cünkü hem cok hizli yapiyor yetismesi mümkün degil ama cok saglam videolari var..

iki gündür inner&outer thighs ve slim waistline yapıyorum gerçekten cok zorlayıcı

X