Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar sizlere bir sorum var. blastosıst embriyo transfer edilipte tutmayanlara dr ne gibi bir cevap verdi acaba? neden tutunamamış olacağı hakkında ne dedi.
:uhm:
bana da dün blastosıst tranferi yapıldı. blastosıstin tutma şansı daha mı yüksek? bir de diğer embiriyoların dondurulmasını istiyorduk ancak doktor olmaz dedi. 5-6 gün bekleme ile dondurmama arasında bir ilişki mi var anlamadım??
Kızlar dün banada bir tane 5. gün embriyosu transfer edildi :)) kalitesi 4BB en iyinin bir düşüğü hayırlısı .
Ama ben nedense hiç ümitli değilim :gitme:
Ayrıca hiç yatamıyorum sürekli ayaktayım iş yapmıyorum ama hep geziyorum evin içinde![]()
bana da dün blastosıst tranferi yapıldı. blastosıstin tutma şansı daha mı yüksek? bir de diğer embiriyoların dondurulmasını istiyorduk ancak doktor olmaz dedi. 5-6 gün bekleme ile dondurmama arasında bir ilişki mi var anlamadım??
kız 4bb ne demek anlamadımkı. zaten 5. gun embrıyosu genelde kalıtelı oluyorkı 5. gune ulaşabılıyor. canım bende yatamıyorum ya bı yatıyorum bı kalkıyorum. tamam ıs yapmıyorum eşim allah razı olsun herşeyı yapıyor ama yat yatta olmuyor yanı. zaten doktorların dedığı gıbı. bu iş yatmayla olsaydı, hiç kalkmayın derdık dıyorlar:) yatarkı rabbım ol desın, zıplasanda olur ama yınede temkınlı olmakta fayda var. yanlız hergun ığne yaptırmaya gıderken 5. kattan ınıp cıkmak zor oluyor.
hangı merkezmıs cok merak ettım doğrusu. kalan embrıyo bırtanecık bıle olsa cok değer verıyor adamlar. sonucta onları elde etmek ıcın tabırı caızse anamız ağlıyor.
Aynen oyle arkadasim, benim doktor 11 tane var dedi dondurlcak ama doktor dediler diyerlerini geriden gelenlerinde gelisimisini izlemeye devam etcekler belki sayi artar dediler ve bir sonraki gun 12 tane dondurduklari haberi geldi... Dedin gibi birtaneye bile onem veriyolar , az agrilar, sancilar igneler yemiyoruz insan cani buuu...
maşallah suphanallah kız 12 tane dondurulmusun varmıs:) ne guzel bısuru yumurtan olusmus demekkı. sendekı sorun neydı canım. bu kaçıncı denemendı. anlatsan ya bıraz.
gittiğim merkez erdem hastanesi, monitörden oluşan 6 embiriyoyu gösterdiler, ikisi diğerlerine göre daha büyüktü, bu 2si transfer edildi. diğer 4ü daha ufaktı. kaçıncı kalite olduğunu söylemediler. yalnız yaşımı tahmin etmediklerinden bir transfer olacağını sanıyorlarmış, diğer iyi gelişen 1 embiriyoyu da tek dondurmayacaklarını kendileri söylediler. açıkçası bu konuda yetersiz açıklamalarından dolayı hiç memnun olmadım. tam bilemediğim için kötü niyetli olmak da istemiyorum. her şey allahtan. hastaneye gittiğimde daha ayrıntılı açıklama isteyeceğim.
Canim benden 26 tane yumurta topladilar, rahatsizlandim ama ilac tedavisi bide verdikleri listeye takilarak e yemem icmem gerekir konusund atransfer gunume kadar gecti OHSS. ALlaha sukur 12 tane dondurdular rabbim insallah ahmile kalmayi nasip ederde, ikinciye dusunurz onlarida LOL:CüvCüv: Bende hic bir sorun yok arkadasim ALALH sukur, Bu ucuncu denemem daha Once yurtdisinda arastirdim cok pahali dedi doktor aban ve Turkiye'ye geldim denem icin YAs 22 dayadilar ilaci, hormon degerleri cok yukseldi OHSS ona bagladilar gebeligin olusmamasini. Bizim Sorun esmin spermi gecirdi ameliyattan dolayi idrar kesesine gidiyor, disa gelmiyor ilacla tedavi gordu, disa gelsin diye 6 ay denedik ama olmadi. Daha sonra TUp bebek'e basvurduk iste TESE ile sper alindi ve kaliteli deidler. Ilk tutmayinca Dondurlmuslarla IKiciyi denemk icin tekrar yalniz turkiyey geldim, Ikincide hamilelik olustu fakat sonuc aldiktan iki sonra donmem gerekiyodu yasadim ulkeye, doktor sakincasi yok dedi bende GUVENDIm ama geldimden iki gun sorna kan degerleri dustu.... IKI yil ara verdim okul'a odaklandim ve tekrar denemek icin burda bir doktor buldummm.... Esimden Yine tTESE ile doku aldilar rabbime sukur Hersey yolunda gitti yumurtalar dollendi, transfer oldu insallah bide hayirlis sonuc alirsakkk, ve hamileligim devam ederse bilemiyorumki ne buyuk bir sevinc ve MUCIZE OLCAK BIZIM ICIN Ben 24 yasindayim simdi.. 25'e anne olarak girerim insallah.... Hep beraber
canım nasıl yanı. o kalan tek embrıyo ne oldu. ne demek tek donduramıyorlar alla alla
zankı bızlerden zırt pırt oyle kalıtelı embrıyo olusuyor.klava:
bana iyi gelişen 2 embiriyoyu da transfer ettiler ama baştan birini edeceklerini sandıklarından kalan birini donduramayacaklarını söylediler. yani var bir garip şey.
Arkadaşın o kalan embriyonu araştır...Hayırlısı ne ise o olsun.....İnşallah hamiş kalırsın....Bu arada neden 2.embriyo tarnsfer edildi.artık tek embriyo transferi yapılmaktadır..Kendine iyi bak canım....
Bende amerikan hastanesine gidiyorum...Bakalım