balstosist embriyo trasnferi olupta tutmayanlar bir sorum var.

zaten ınsan bırseyı cok ırdelerse sorun cıkıyor yaaa
senınde bızımde ınsallah sonuclarmız guzel olsun
sen sımdı nezman sonuc alıcan canım
ayy denk gelırız belkım hastanede oyuzden sordum canım

canım transfer gununu saymazsak bu gun 8. gunum ama ben testı merkezde vermıcem.evıme yakın bır yerde yaptırıcam. senın kacıncı gunun?

tranfer gününü sayarsam bugün 7. gün, idrarda gebelik testi yaptım, negatif :(( erken miydi? pozitif olma ihtimali var mı sizce:((
kız cok erken:))))))))))) ıcınde 3 embrıyo bıle tutunmus olsa 6. gunde cok zor cıkardı,cıkmazdı belkıde:) üzülmek ıcın cok erken.buyrunnnnnnnnn

patrıcıyacım ben dun aksam catlatma ıgnemı oldum canım
yanı senın sonuc gunun sanırım ben transferı gorucem ınsalalh
senınde 3tane blast kalmıs dımı
ulun bey banada dedı 5,gune gıdıcez dıye
usg de gorunen 3-4tane yumos bakalım
kacı dollenıcek ve kacı 5,gune varıcak ınsan bıraz sıkılıyor acaba varırmı dıye
ama allahıma sıgınıyorum ben elımden gelenı yapıyorum o daha ıyısını bılır dımı
ınsallh ıyı olucak dıye umuyorum

yarın da sabahtan yine test yapmayı düşünüyorum. kan testine 1 gün kala. dün çok moralim bozulmuştu. allah sabır versin inşallah tüm bekleyenlere...

neden canım neden moralın bozulmustu anlamadım
ben sızı kacırdım galıba sız hangı asamadasınız

dün idrarda gebelik testi yapmıştım, negatif çıkmıştı. arkadaşlar burdan daha erken dediler.. umudum arttı. yarın yine test yapmayı düşünüyorum. perşembe test günüm.

bu arada karnım devamlı sızlıyor, adet olacakmışım gibi kaç gündür. beklemek çok zor olumsuzlanmamak elde değil allah sabır versin..

benim bir arkadaşım ikizlere hamile olmasına rağmen bebişler 4 aylık olana kadar idrarda çıkmamıştı, kanda çıktı. inşallah senin de öyle olur canım.

amınn canım amıııııııın
sıkma daha erkenmıs ama hakkaten daha 2 gun var
canım asla umıtsızlıge kapılma bak nelerı var herkesın ayrı ayrı yaa

kızlar bu gun nıyetı bozdum ve bır test yapayım dedım test bozuk cıktı. yanı negatıfıde goremedım pozıtıfıde. 2002 senesınden berı ılk defa bozuk bır testle karsılastım. çok ilginç bır durum:)

ben de dün kan testini yaptırdım, idrar testlerindeki gibi negatif..... iyi ki idrar testlerini yaptırmışım dedim pat diye negatif sonucu öğrenmekten daha iyi oldu.. bana embiriyoları seçen doktor tutmamasının nedeni olarak vücuttan embiriyolara sinyalin gittiğini sinyal olmazsa rahimde dolaşıp durdukları tutunamadıklarını söyledi.. bu sinyalin nasıl olduğunun bilinmediği ve kontrol edilemediği, dinlenmenin çok etkili olmadığını söyledi.. bu arada hala adet olmadım ilaçlara devam ediyorum. olmazsan bir kaç gün tekrar kan testine gel dedi.. bir de negatif sonuç olduğu için önümüzdeki ay aşılamayı önerdi. galiba sadece çatlatma iğnesi için ödeme yapacağız.. böyle bir şeyi önermeleri de memnun etti. hayırlısı allahtan.. allah hayırlısını kolaylıkla versin inşallah...

canım ılaçları kesmezsen zor adet olursun. offf gecmıs olsn mu dıyım ne dıyım bılmıyorumkı. bu gunlerde cok negatıf haberı aldık. rabbım yardımcımız olsun.

ilaçları bırakmaya da cesaret edemiyorum bırakma dediler. karnımda sancılar vardı düne kadar, artık o da yok.. pazar günü de olmazsam idrar testi alıp yapmayı düşünüyorum. neyse negatif sonuçlara alışmışken bir daha umutlanmak da gereksiz aslında.. patricia senin dondurulmuşun var, inşallah olumlu sonuç alırsın kolaylıkla..

ilaçları bırakmaya da cesaret edemiyorum bırakma dediler. karnımda sancılar vardı düne kadar, artık o da yok.. pazar günü de olmazsam idrar testi alıp yapmayı düşünüyorum. neyse negatif sonuçlara alışmışken bir daha umutlanmak da gereksiz aslında.. patricia senin dondurulmuşun var, inşallah olumlu sonuç alırsın kolaylıkla..

he daha gunun gelmedı senın. canım dur bakalım benım 1 tane dondurulmusum var, oda ancak sağlıklı cozulurse transfer olur. offfff offf allah yardımcımız olsun hepimizin insallah(amın)
konuyu ben actım, o zaman zannediyordumkı heh blast oldu embrıyo cok buyuk ıhtımalle tutar. ama hiçte buyuk ıhtımal olmadığını anladım:( allah insallah bır sonrakı sefer yuzumuze guler.

he daha gunun gelmedı senın. canım dur bakalım benım 1 tane dondurulmusum var, oda ancak sağlıklı cozulurse transfer olur. offfff offf allah yardımcımız olsun hepimizin insallah(amın)
konuyu ben actım, o zaman zannediyordumkı heh blast oldu embrıyo cok buyuk ıhtımalle tutar. ama hiçte buyuk ıhtımal olmadığını anladım:( allah insallah bır sonrakı sefer yuzumuze guler.

amin canım insallah

inşallah....... kısmet.. olanda hayır vardır derler..
bu arada transferin 11. günü oldu hala adetim başlamadı. başlayacakmış gibi hissediyorum ama başlamıyor. anlamadım. bir sorun mu var acaba......
bir de arkadaşlar bir arkadaşım kullandığımız ilaçlardan dolayı bu ay doğal yoldan hamile kalma ihtimalimin daha fazla olabileceğini söyledi.. doğru olabilir mi? doğruysa bu ayı iyi değerlendirmek gerek.......

canım kullandığımız progestan ılacı reglımızı gecıktırıyor ama umarım senınkı hamılelıktendır:)
hımm bırde aldığımız hormonlar 2-3 ay kadar vucutta kalıyormus ama tabıkı cok fazla değil. yınede sansımızı arttırıyor değerlendırmekte fayda var tabı. ben anlamadım sen sımdı 11. gunundesın ve kan testını kacıncı gun yaptırdın? ılaçları neden bırakamadığını anlamadımkı.

canım kullandığımız progestan ılacı reglımızı gecıktırıyor ama umarım senınkı hamılelıktendır:)
hımm bırde aldığımız hormonlar 2-3 ay kadar vucutta kalıyormus ama tabıkı cok fazla değil. yınede sansımızı arttırıyor değerlendırmekte fayda var tabı. ben anlamadım sen sımdı 11. gunundesın ve kan testını kacıncı gun yaptırdın? ılaçları neden bırakamadığını anlamadımkı.

transfer günü hariç 9. gün kan testi yapıldı. negatif. hala adetim başlamadı. dün eczaneden test de alamadım. başlamazsa yarın hastaneye gidicem yine... eğer negatifse inşallah bir sorun da yoktur. ilaçları adetimin başlamasına kadar bırakma dedi doktor ne olur ne olmaz diye. saatleri çok düzenli olmasa da kullanıyorum.

selam kizlar

biz 6 tüp bebek tedavi gördük
herseferinde 3 blastokist transfer edildi--yani simdiye kadar 18 blastokist !!
HIC BIRSEFERINDE BILE OLSUN TUTUNMA YOKTU BENDE
rahime bakildi--hepsi iyi cikti
embryolarin ve rahimin iyi olmasi demek ki yetmiyormus--
allah isterse eger olur--biz denemeye devam ediyoruz
rabbim büyük
bol sanslar hepimize

Back
X