bana akil verin lutfen:/

evin12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
27
5
32
Yaklasik dort gun once erkek arkadasimla ayrildik ve sebep. Yakin arkadasim dostum dedigim birinin bana ozledim die mesaj atmasi benimde cevap vermem. Yani beni yanlis anladi. Anlattim oyle degil die ama dinlemedi beni. Bunun uzerine ben buna gelemem diyip benden ayrildi heryerden engelledi. Arkadaslari filan cok kararli diyorlar. Inat diyorlar sizce ne yapmam gerek.

Sana güvenip, seni dinlemiyorsa ve en ufak bir pürüzde bütün kapıları kapatıyorsa, işin bahanesidir bu diye düşünüyorum. Sen de umursama.

Haklisin ve daha oncede biz cikmadan 6 ay oncesine ait o arkadasimin bana attigi ve benimde cevap verdigim bir videoyu gormustu. Guya uyarmis beni. Ki ben onu kac kez biri ile konusurken yakaladim heo arkadaslarim dedi sineye cektim sindirdim

Seni sevse seni dinlerdi.Bu derece güvensizlik olan bir iliski ancak sizi yıpratacaktır.Kendi haline bırakın.Ne de olsa suçsuzsunuz.Elinizden geleni yaptıysanız ve sizi dinlemediyse bu saatten sonra da kendisi bilir.Ya vazgeçer sevdiğini düşünür doğruyu yapar gelir de sizi dinler.Ya da unutulur gider

Haklisin ve daha oncede biz cikmadan 6 ay oncesine ait o arkadasimin bana attigi ve benimde cevap verdigim bir videoyu gormustu. Guya uyarmis beni. Ki ben onu kac kez biri ile konusurken yakaladim heo arkadaslarim dedi sineye cektim sindirdim

Siz çıkmadan önceki şeyden olay çıkarıyorsa taa o zaman ayrılmadığınız için hayıflanın. Kaç kez yakaladığınız zamanlarda da hatalı davranmışsınız, kurtulmanız iyidir bu derece çifte standartlı birinden.

Evet sanirim guvensizlik karsilikli varmis. Elimden geleni yapmaya da calistim arkadaslari ile konustum belki ikna ederler beni dinler en azindan bi gorusur durumu izah ederim diye ama benim kararim kesin geri donusu yok demis. Kalkip gitsem mi cat kapi dedim arkadaslari birlik oldular daha kotu olur sen uzulursun dediler. Caresiz oturuyorum resmen ve bana aldatmisim gibi davrandi.

Suan hala olayin icinde oldugum icin buna sevinemiyorum. En azindan bu yanlis anlamayi duzeltmek istiyorum ama cabalarima engel oluyor

Hiç bir şeyi düzeltmek ya da ıspat etmek zorunda değilsin. Bu çaba daha çok yanlış anlaşılır. Çünkü suçlu olmayan kimse bu kadar uğraşmaz.

Hiç bir şeyi düzeltmek ya da ıspat etmek zorunda değilsin. Bu çaba daha çok yanlış anlaşılır. Çünkü suçlu olmayan kimse bu kadar uğraşmaz.
Haklisin tabiki ama bana resmen aldatmisim gibi bir tavri var ve bu beni cok rahatsiz ediyor. Hatasini anlayip geri gelir mi bu kadar inat bir insan. En azindan o zaman aciklamami yaparim

tam tersi olsa ona özledim msjı gelse sizde anlayışlı olur muydunuz.ben çok güvenirim karşımdaki kişiye ama kimse benim eşime arkadaşı falan özledim diyemez bu illaki demiyorum kötü niyet falan ama dediğim gibi ben kabul etmem.sizide asla yargılamıyorum herkesin arkadaş illişkileri görüşü farklıdır.ama sizi dinleseydi bencede bir msj yüzünden sizi dinlemeden bitirmesi yanlış olmuş.

Haklisin tabiki ama bana resmen aldatmisim gibi bir tavri var ve bu beni cok rahatsiz ediyor. Hatasini anlayip geri gelir mi bu kadar inat bir insan. En azindan o zaman aciklamami yaparim

Gelir muhtemelen. Hemen hemen aynısını yaşadım, geldi afeettim( affetmiş gibi yaptım) bir kaç ay sonra hak ettiği şekilde terkettim. Çok güzel oluyor :KK66:

Gelir muhtemelen. Hemen hemen aynısını yaşadım, geldi afeettim( affetmiş gibi yaptım) bir kaç ay sonra hak ettiği şekilde terkettim. Çok güzel oluyor :KK66:
Peki bu surecte nasil davranmam lazim yani ona yazmalimiyim yoksa biraz zamana mi birakmam lazim.

tam tersi olsa ona özledim msjı gelse sizde anlayışlı olur muydunuz.ben çok güvenirim karşımdaki kişiye ama kimse benim eşime arkadaşı falan özledim diyemez bu illaki demiyorum kötü niyet falan ama dediğim gibi ben kabul etmem.sizide asla yargılamıyorum herkesin arkadaş illişkileri görüşü farklıdır.ama sizi dinleseydi bencede bir msj yüzünden sizi dinlemeden bitirmesi yanlış olmuş.
Haklisin herkesin gorusu farkli tabiki ama kendisi yapmasa ben suan yargilayamazdim onu

Peki bu surecte nasil davranmam lazim yani ona yazmalimiyim yoksa biraz zamana mi birakmam lazim.

Her insan bir değil tabi ki. Ben en baştan açıklama yapmamıştım. Bana güvenmeyen insanın hayatımda yeri yok dedim, hiç bir şekilde iletişime geçmedim. Tam 10 gün sonra çiçeklerle kapıma gelip özür dilemişti. Affederim ama canını yakarım dedim inanmadı. İnandırdım...

Sen zekice davranmissin ben direk yalvar yakar giristim olaya beni dinlemen lazim bi sans verip beni dinle :/

Arayıp sorarsanız haksız olduğunuzu kabul etmiş olursunuz ama aramayın sormayın o elbet geri döner dönmezse de siz şükredin. Güven sorunu varsa size karşı zaten 1 0 yenik başlar ilişki. Ama yalvarirsaniz ve o dönerse hep ben affettim seni gibilerinden baskı uygulayacak ve ezik durumda olacaksınız. Kendi ararsa ve neden aramadığını Sorarsa haklı olduğum için kendimi savunma gereği duymadım dersin. Basın dik olur. Ama sevmek ayrı dayanabilirsen arama derim ve dönmeyedebilir. Dönsün yeter ben her şeye katlanırım dersen sen bilirsin ara

Arayıp sorarsanız haksız olduğunuzu kabul etmiş olursunuz ama aramayın sormayın o elbet geri döner dönmezse de siz şükredin. Güven sorunu varsa size karşı zaten 1 0 yenik başlar ilişki. Ama yalvarirsaniz ve o dönerse hep ben affettim seni gibilerinden baskı uygulayacak ve ezik durumda olacaksınız. Kendi ararsa ve neden aramadığını Sorarsa haklı olduğum için kendimi savunma gereği duymadım dersin. Basın dik olur. Ama sevmek ayrı dayanabilirsen arama derim ve dönmeyedebilir. Dönsün yeter ben her şeye katlanırım dersen sen bilirsin ara
Arkadaslari ile iletisime gectim en azindan yumusatsinlar etsinler die ama hic faydasi olmadi durumu arkadaslarina anlattim boyle boyle die onlar anlatti nuh diyor peygamber demiyor. Sevsem dahi ustune gitmem onu aramam hicbirseyi degistirmeyecek cunku asiri inatci iradeli ve kararli bir insan. Geri donusu yokmus biterse biter diyormus. O yuzden beklemekten baska carem yok. Beklersem ya gelir ya da unutmus olurum

sana güvenmiyor.
bunu bile bile yapabilecekmisin?

sana güvenmiyor.
bunu bile bile yapabilecekmisin?
Yasanmisliklar adina bi sans verebilirdim iliskiye ve sanirim o zaman icim daha rahat olurdu yapmam gereken herseyi yaptim die. Ama suan icim rahat degil cok sacma bir sebepten iliskim bitti ve kendi kendime diyorumki ben olsam sindirirdim bunu cunku seviyorum. Suan onun bu yaptigi bana bahane olarakta velebiliyor

X