• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana akıl verin

nubahar86

kızım abla oldu
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
501
13
118
39
Van
merhaba arkadaşlar uzun bir zamandan sonra burdayım bu arada tedaviyede başladık 19 yumoş toplandı 11 tanesine işlem yapılıyor perşembe günü transfer var balst embriyo olacak doktorumuz donduralımmı dedi ama biz bir karar veremedik çünkü daha önceki dondurulmuşlarım tutmamıştı çarşambaya kadar karar vermeliyim....blast emriyoda tutma şansı ne kadar bana bir fikir verin ne olur kafayı yiyecem resmen-tatlicadiarzu-

Cnm şimdiden hayırlısı olsun

ben3.gun transferi olarak 4 kere tüp bebek denedım hiç gebe kalamadım ancak 5. ve 6. de blast ve dondurulmuşlarla hamıle kaldım 5. gebeliğim kımyasaldı 6. ise dış gebelik kader kısmetmiş dedım
şimdi 7. tedavime başlamak ıstıyorumve oda dondurulmuş ve blast olucak bakalım kısmet 7 dedır belkıde

Blast embryoların tutunma sansı çok yuksek yaklaşık 5 ile 6. gun embryolar blast oluyor ve 6 fun yasayan embryonun anne rahmınde yasamayı devam ettırme sansı çok yuksekkk

ınsallah guzel haberler verırsın bızler cnmm

canım çok teşekkür ederim inşallah burdan hayırlı haberlerimi veririm benim ilk denememde tutmuştu ama bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmuştum inşallah bu sefer herşey daha güzel olacak.... yüce rabbim inşallah bu sefer sanada büyük mucizesini yaşatacak..... hakkımızda hayırlısı olur inşallah:Saruboceq:

canım benımde transferım ıptal olmustu ohss oldugumdan dolayı butun embrıyoları dondurdular
6 tane 3.gun 4 tanede blast var yarın transfer bakalım hayırlısı
dondur bence ALLAHIM NASIP EDERSE HERSEY OLUR TUTAN COK ARKDAS VAR

canım benımde transferım ıptal olmustu ohss oldugumdan dolayı butun embrıyoları dondurdular

yarın için şimdiden başarılar
a.s.

Arkadaşım ben dondurulmuş blast embriyolarla hamile kaldım...4 tane daha blastım var bebişime kardeş.O yüzden mutlaka dondurt derim...

inşallah güzel haberlerini alırız canım.... ohss olduğunu kaçıncı gün farkettin

Arkadaşım ben dondurulmuş blast embriyolarla hamile kaldım...4 tane daha blastım var bebişime kardeş.O yüzden mutlaka dondurt derim...

sağolun arkadaşlar verdiğiniz cevaplar benim için çok önemli inşallah embriyolar sonuna kadar devam eder

kardelen hayırlı olsun tedavin inşallah pozitif sonuçlanır ve bebeğini kucağına alırsın...
burada dondurulmuşlarla hamiş kalan çok arkadaşımız oldu...elinde bu imkan varken neden değerlendir miyosun ....benim embriyolarım malesef 2. kalite oluşuyor ve donduramıyoruz......
canım hakkında hayırlısı olsun.....

canım hayırlı olsun....bende arkadaşlara katılıyorum.....eger böyle bir imkan varsa dondurt...yani niye bebişlere kıyasın ki

canım benimde 5.gün transferi yapılmıştı tutmadı kesin tutar diye kalanları dondurmamıştık çok pişman oldum bence kalanları değerlendir ne olacağı hiç belli olmuyor.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dondurmaya karar verdik inşallah transfer gününe kadar ters giden bir şey olmaz

Back
X