bana akıl verinnn!!!

evet aynen bu ara çok zor uyuyo illa battaniye arasında sallanmak istiyo sallamıyorum bende dikkatini dağitiyorum bi şekilde ama yine de durmazsa biraz sallayıp emziriyorum öyle uyuyo. ne yapacam nasıl vazgeçirecem bilmiyorum

Benimkide besik durdugu an agliyordu. Muzik dinlet, onunla beraber uzan, masaj yap. Ama kesinlikle sallama. Biraz zorluk cekersin lakin alisacaktir.

Benim oğlumda öyleydi. Odamın ortasına cingene salıncağı bile kurmuştum. Sadece orada uyurdu. Sonra tatile gittik döndüğümüzde unutmuştu salıncağı. Biraz zorlaman lazım. Ağlayacak biraz ama katlanman lazım alıştırmak için.

arkadaşlar tamam da nasıl ağladığını görseniz uğunuyo derlerya öyle oluyo son haddine kadar sallamıyorum zaten. gözlerden uyku akıyo emziriyorum almıyo kendi yatağına yatırıyorum yok, hamak aldık sallanmayı seviyo diye yok onu da istemiyo battaniye arasına koyar koymaz susuyo 2 dk içinde de uyuyo.

evet alıştırmak çok zor alısmiyor .benim kini bir dk bırakmak mümkün mu.bağırıyor dediğin gibi

unutturamıyorum bir türlü koyuyorum iki sallayıp alıp emziriyorum o zaman alıyo. çok az bile sallansa yetiyo bilmiyorum ne yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…