Bana almadiklari bilexikleri o kiza alacaklar !!!!!!

selinoks

Bazenler cogalıyor bazen
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
190
43
Ben evleneli yaklasik 3hafta oluyor
Esimin dayi kizi evleniyor 1ay sonra ama kizdan nefret ediyorum hep herkeze asagidan bakiyor kimseyi hicbiseyi begenmiyor.
Bana dugumde bi set iki tane 14 ayar tasli bilezik taktilar.
Kaynanamda bu kizin halasi oluyor neymis en az iki burma takacakmis ona kiz oyle istemis.
Gorumcemde gotururuz kuyumcuya neyi begeniyosa onu alir dedi.
Ben onun nisaninda biyerlerimi yirttim herseye kosturdum o dugunde kicini kaldirmadi.
Cok sinirliyim.

Bilezikleri kız için değil kardeşi hatrına alır kayınvalideniz. Büyük ihtimalle kardeşi de zamanında ona böyle bir şey yapmıştır. Düğünlerde bu takı mevzuları danışıklı dövüş gibi olur genellikle. Ayrıca da o onun yeğeni, istediğini yapar size noluyor?

Kizin israri bu.
Bende geliniyim oglunun esi.

Yeni gelin falan yok.
Dayisinin kizina yapiliyor bu.
aaa hala olarak iki bilezik takacak öylemi, ben zannetim gelini akraba oluyor aynı zamand halası zannettim. Hımmm e söyleyin o zaman bi hala kızı kadar değerim yokmuş falan diyin alındım diyin. Yada ben de istiyorum anne diyin, istemeyle alınıyorsa

hayırdır, kayınvalidenin, kayınpederin kasasına ortak mısınız? kime ne kadar isterse o kadar takarlar.
sen yeni gelinsiniz diye varlarını yoklarını geline mi yapacaklar? yeğenini daha çok seviyordur yapar, yapar yani.
bu kadar paracı olmayın lütfen, hiç hoş değil.
kime ne para vereceklerini, kime ne takacaklarını size sormayacaklar.
sizin üzerinizde bir fiyat etiketi olmadığına göre gönüllerinden geçene razı olacak, gerisine karışmayacaksınız.
gönül koymanızı üzülmenizi anlarım ama kendinize hak görmenizi anlayamam, kusura bakmayın.

Kizin israri bu.
Bende geliniyim oglunun esi.

Gelini olduğunuzu anladım hanımefendi de, kayın validenizin kime ne takacağına karışmanızı anlayamadım, siz gelinsiniz o da yeğeniymiş sizin ona bir üstünlüğünüz yok yani, daha dün gelip kıskançlık yaratmayın, sizin akraba ilişkilerinize eşiniz de, kayınvalideniz de karışsın isyermiydiniz?

hayırdır, kayınvalidenin, kayınpederin kasasına ortak mısınız? kime ne kadar isterse o kadar takarlar.
sen yeni gelinsiniz diye varlarını yoklarını geline mi yapacaklar? yeğenini daha çok seviyordur yapar, yapar yani.
bu kadar paracı olmayın lütfen, hiç hoş değil.
kime ne para vereceklerini, kime ne takacaklarını size sormayacaklar.
sizin üzerinizde bir fiyat etiketi olmadığına göre gönüllerinden geçene razı olacak, gerisine karışmayacaksınız.
gönül koymanızı üzülmenizi anlarım ama kendinize hak görmenizi anlayamam, kusura bakmayın.
Ben sadece okadar degerim yokmuydu diyr uzuluyorum.
Gecen gecmis ben onlardan ne mobilya istedim ne esya onlarin evine gelin geldim degersizlik diye dusunuyorum...

Ben sadece okadar degerim yokmuydu diyr uzuluyorum.
Gecen gecmis ben onlardan ne mobilya istedim ne esya onlarin evine gelin geldim degersizlik diye dusunuyorum...
üzülmenizi elbette anlıyorum, normaldir. insanın aklına elbette gelir ama kızdan nefret ediyorum demişsiniz? kızın ne suçu var?
aynı evde yaşamak, mobilya istememek falan bunlar hep sizin tercihleriniz. bu yüzden kadınların maddi gücünün olması gerektiğini savunuyoruz işte.
sizin maddi imkanınız olsaydı, mobilyanız da olurdu, eşyanız da olurdu, kendinize ait eviniz de. size alınmayan bilezikler de canınızı sıkmazdı.
siz o bileziklerin üzerine soğuk su için. hayatta herkesin her istediği olmuyor ne yazık ki

Iki ailenin birbirine aldigi verdigi taktigi gecmisini bilemezsiniz?belki kv borcludur su an?siz daha uc gunluk insansiniz o ailede bilemezsiniz ki hesabini

Ben de bunu oldum olası anlamam. O şuna bunu taktı bana bunu taktı. Altına neden bu kadar değer verirsiniz ki? İsteyen istediğini istediğine takabilir. Demekki o kızı sizden çok seviyorlar. Millet açlıktan yiyecek yemek bulamıyor başkaları bana bunu takmadılar ona şunu takacaklar derdinde. Bunu kendinize dert ediyorsunuz bir de. Demekki ben delirmeliyim. Teyzem kuzrnim evlenirken çamaşır makinesi bulaşık makinesi aldı, bilezik taktı. Bana küçük altın taktı ve ev hediyesi olarak 2 tanr havlu verdi. Ama ben teyzemin her işine koşarım. Hiç de lafını etmedim kendime de dert etmedim. Ama sizle koyaslayınca benim bayağı dertlenmem lazım demekki.

X